Østersø kysten bugner af hyggelige badebyer med sandstrande og promenader, så langt øjet rækker. Naturparker med rigt dyreliv, betagende klinter og krystalklare søer, vandre- og cykelruter, underholdning for hele familien – ja uanset hvilken ferieform, I foretrækker, så er der basis for en vellykket ferie her.
Vælg mellem 36.853 sommerhuse Destinationer under Tyskland
Ved Schönhagen Strand ved Østersøen, lige bag den lille promenade og med en herlig panoramaudsigt, ligger dette feriehus til 12 personer med dejlig komfort og eget saunalandskab.
Ved Schönhagen Strand ved Østersøen, lige bag den lille promenade og med en herlig panoramaudsigt, ligger dette feriehus til 12 personer med dejlig komfort og eget saunalandskab. Huset ligger i et område med 60 komfortable feriehuse. Emne nr. 136-DSH104.

Langs kystens indbydende sandstrande ligger den ene badeby efter den anden med hver deres særpræg. Stranden ved Heiligenhafen er yderst populær bl.a. for den smukke promenade med udsigt over havet og oplevelsesmolen. Trænger I til at få strakt benene efter timer på stranden, er der fri leg på molens legeplads, klatrevæg, petanque- og boldbaner. Den romantiske gamle bydel med de smalle gader, fine butikker og museet byder kulturelskere velkommen.

På Timmendorfer strand har også kørestolsbrugere let adgang til vandet. Som noget helt særligt er her gratis ”flydende kørestole” til rådighed, så alle har mulighed for en dukkert. På stranden kan I slappe af og nyde lyden af havet i de opstillede stole, mens børnene bygger sandslotte og samler skaller. Ved stranden finder I også sportsbaner og Seepferdchen miniklub for de yngste.

Kühlungsborn er den største badeby ved Østersøen. Den knap 5 km. lange boulevard med udsigt over havet er en af de længste havnefronter i Tyskland.

De kejserlige bade Ahlbeck og Bansin er forbundet med Heringsdorf af en strandpromenade. Heringdorf er kendt for sin overdådige arkitektur, bl.a. molen Ahlberg fra 1899, og for sine populære kulturinstitutioner som f.eks. jernbanemuseet. En anden attraktion er det enorme "polske marked", som ligger på den tysk-polske grænse. Her kan alt købes – lige fra tekstiler til souvenirs.

Kridtklinterne i Jasmund National Park går 70 mio. år tilbage i tiden. Parkens gamle bøgeskove er med på UNESCOs Verdensnaturarvsliste. Det rige dyreliv i nationalparken omfatter bl.a. krondyr og vildsvin og en omfattende bestand af tudser og frøer. En vandretur langs de stejle klinter eller under de gamle bøgetræers kroner kan varmt anbefales. Nyd ørnenes stille kredsen over området og snup en dukkert i en afsides sø.

Er trekking og cykling noget for jer, er det muligt at give den gas i den stort set uspolerede natur ved Zinnowitz, der er præget af fyrre- og løvskove og naturligvis Østersøen.

Med en kystlinje på knap 600 km. er Rügen den største ø i Tyskland, selv om der intet sted på øen er mere end 10 km. til vandet. Især badebyerne Binz og Sellin lokker sommergæster til. Nænsomt restaurerede fortovscafeer, restauranter og butikker, romantiske havne, stråtækte fiskerhuse, paladser og herregårde – ja her er rigtig meget at opleve.

Læg også vejen forbi Rügen Park Gingst og lad jer begejstre af de mange miniaturer af berømte bygninger fra hele verden. De yngste foretrækker måske legepladsen og den lille kæle/klappe zoo. Jernbane & Teknologi Museet i Prora er også et besøg værd, lige som kælkebakken med stejle kurver ved Bergen auf Rügen er en sjov helårs aktivitet for hele familien.

Tag på tur med Rasender Roland – de små tog, der bringer jer gennem skove og enge til kystens badebyer. Dinosaurierland Rügen ved Spyker See byder på naturtro, bevægelige dinosaurusser. Kig forbi - hvis I tør.

Privat sommerhusudlejning Østersøen Tyskland - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Østersøen Tyskland har private ejere. Af den grund kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus Østersøen Tyskland. Når du beslutter at leje sommerhus privat Østersøen Tyskland hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service på alle destinationer via vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Østersøen Tyskland? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Østersøen Tyskland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Østersøen Tyskland
På dette web site kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Østersøen Tyskland. Feline tilbyder dig sommerhuse Østersøen Tyskland fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Østersøen Tyskland på ét sted!

Leje af sommerhus Østersøen Tyskland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Østersøen Tyskland med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Østersøen Tyskland er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Østersøen Tyskland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Østersøen Tyskland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Østersøen Tyskland. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Østersøen Tyskland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Østersøen Tyskland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Østersøen Tyskland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Østersøen Tyskland, et feriehus Østersøen Tyskland eller en feriebolig Østersøen Tyskland er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Østersøen Tyskland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Østersøen Tyskland nu!

Vælg mellem 36.853 sommerhuse

Andre artikler om Tyskland

  • Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland