Brandenburgs store og uberørte landskaber indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter i naturen. Oplev Tysklands mest vandrige delstat på vandretur eller siddende i en kano. Cykelturister kan nyde det skiftevis flade og bakkede landskab på de mange cykelruter. Besøg også nogle af de mere end 500 slotte, herregårde og middelalderlige borge. Her er spændende oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 1.618 sommerhuse
Dette dejlige lille feriehus til 4 personer, der ikke ligger langt fra Berlin i Berkenbrück, ligger på en grund ved siden af ejers grund, hvor der også er en havedam.
Dette dejlige lille feriehus til 4 personer, der ikke ligger langt fra Berlin i Berkenbrück, ligger på en grund ved siden af ejers grund, hvor der også er en havedam. 14 km fra feriehuset, ved den nordlige bred af Scharmützesee, kan man slappe af i Saarow-Termalbadet. Emne nr. 136-DBB183

Kanosejlere kan glæde sig over mere end 300 kilometer tilgængelige vandveje, der danner den blå labyrint Spreewald i UNESCO-biosfærereservatet. Havel, der er rig på sving, fører jer forbi hemmelighedsfulde øer og uberørte skove. Måske får I et glimt af en bæver eller odder i de raslende siv. Den svage strøm gør turen velegnet for begyndere og familier.

Tag på cykel langs floderne Spree, Oder, Neiße og Elben i naturskønne omgivelser. Hold pause med picnic kurven og nyd freden og roen ved de mange søer og snup en opfriskende dukkert. Kulturinteresserede vil også finde noget for deres smag på Märkische Schlössertour, Bischofstour eller Fürst-Pückler-Radweg. Regionen har et omfattende netværk af cykeludlejninger, hvor man flere steder også kan leje elcykler.

Brandenburgs kulturelle højdepunkter har noget for hele familien. F.eks. Potsdam, der med sine tre store historiske slots- og naturparkanlæg siden 1990 har haft status som UNESCO-verdensnaturarv. Slottet og parken Rheinsberg er malerisk beliggende ved Grienericksee og er et af Brandenburgs mest attraktive turistmål.

Frister voldgrave, vandmøller og klosterruiner, har det lille Boitzenburg ved Märkische Eiszeitstraße flere attraktioner at byde på. Slottet er fra det 16. århundrede og er et af Nordtysklands største renæssanceslotte.

Trænger I til en dukkert på en varm sommerdag, er her masser af muligheder. F.eks. det udendørs bad på Prinzenstrasse i Kreuzberg, eller det meget populære badeschiff, som ligger på pontonerne midt i Spree-floden. Der er også gode strande vest for Berlin. Bl.a. Strandbad Wannsee, der er Berlins søbad nr. et med mere end 1 km strand og en stor rutsjebane.

Er det børnenes dag til at bestemme, kunne I foreslå et af følgende steder; Tropical Islands Resort 60 km syd for Berlin. Her finder I bl.a. eksotiske sandstrande og tropisk regnskov. Filmpark Babelsberg i Potsdam giver et interessant indblik i den magiske filmverden.

TURM ErlebnisCity Oranienburg er et stort indendørs sports- og aktivitetsland med alle tænkelige udfoldelsesmuligheder og wellness for de voksne, mens børnene leger. Dino Dschunge ved Potsdam er et stort indendørs legeland, hvor der også er underholdning for de helt små.

Modelpark Berlin-Brandenburg er en af Berlins helt store seværdigheder, selv om parken er et miniatureland. Besøg Berlin i 3D, så bliver den rigtige by pludselig mere interessant.

Museer kan også være for børn. Tre sikre hits er Alice für Kinder, opkaldt efter Alice i Eventyrland, Chokolademuseet Rittersport Chokoworld i Berlin, og dukketeater museet Mester Jakel.

Modeljernbanen i shoppingcentret Alexa ved Alexanderplatz vil imponere både små og store drenge – og så kan resten af familien jo passende tage på shopping imens.

Leje af sommerhus Brandenburg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Brandenburg med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Brandenburg på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Brandenburg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Brandenburg - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Brandenburg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Brandenburg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Brandenburg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Brandenburg her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Brandenburg, et feriehus Brandenburg eller en feriebolig Brandenburg er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Brandenburg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Brandenburg nu!

Vælg mellem 1.618 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland