Med sin placering i hjertet af Tyskland byder Hessen på et stort udvalg af feriemuligheder. Hvad enten I er til kulturrejser, vandreferie, cykelferie, storbyture eller rene naturoplevelser – Hessen har det hele. Oplev den naturskønne delstat med de mange dyreparker og besøg de kontrastfyldte byer, der på samme tid er både moderne og traditionsbundne og fyldt med historie.
Vælg mellem 1.603 sommerhuse Destinationer under Hessen
3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedshotellet "Sternkuppe Rhön", 500 m fra centrum af Gersfeld.
3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedshotellet "Sternkuppe Rhön", 500 m fra centrum af Gersfeld. I området findes reception, restaurant, sauna, dampbad, infrarød sauna, spa-område m.m. Emne nr. 305-DE6412.100.4

Hessen er kendetegnet ved de stort set uberørte naturlandskaber. Højdepunktet er Nationalpark Kellerwald-Edersee. Her finder I bjerget Hoher Meißner, der bliver kaldt Brødrene Grimms mor Hulda, og urskoven Sababurg, der er et sandt paradis for vandrere. Nationalparken rummer også en af Tysklands største kunstige søer, Edersee, der er vandsportsentusiasternes yndling.

Et varieret udbud af vandreruter i Hessen ligger og venter på jer. Stierne er rige på kulturarv og går henover små bakketoppe, igennem idylliske dale og løvskove, fristende frugtplantager og mystiske klipper. Bjergstien Briloner Kammweg fører jer forbi smukke slotte og paladser, der er en pause værd.

Er cyklen jeres foretrukne transportmiddel, kommer I vidt omkring på et netværk af cykelruter. Nyd freden og roen og det eventyrlige landskab, mens I triller afsted. For mountainbike ryttere er der særligt afmærkede stier.

Hessen er rigt repræsenteret på UNESCOs verdensarvslister. Bl.a. National Park Kellerwald – Edersee og Fossilienlagerstätte Grube Messel. Her findes den rigeste deponering af fossiler.

Kunne I tænke jer at blive dyrepassere for en dag? I WildtierPark Edersee kan børn fra 7 år komme tæt på ulve og bisoner, når de tilbringer en dag med dyrepasserne og bl.a. er med til at fodre dyrene.

Tag med på flagermus safari i Naturpark Diemelsee, hvor specielle detektorer kan spore dyrene. Det særligt kig ind i flagermusenes verden gør op med fordommene om "blodsugerne". En anden spændende verden er humlebiernes. Besøg Hummel workshop i Naumburg og møde de hårdtarbejdende nektar samlere. Her kan I se insekterne og deres bo på tæt hold.

Byerne i Hessen indbyder til en hyggelig dag med familien. Nyd de smukke middelalder bygninger og historiske gade, hvor enhver by med respekt for sig selv har ugentlige markeder med en bred vifte af lokale varer. Der er også fine shopping muligheder, og Nordhessens metropol, Kassel, er et stort navn blandt kunstinteresserede. Her finder I også det spritnye GRIMM WORLD.

I Fulda finder I Børnenes Akademi. Lad jer ikke narre af navnet - det er alt andet end kedeligt! Her er fokus på at prøve tingene, og interaktive skærme tage de opdagelsesrejsende med gennem verdener af kunst, kultur, videnskab og teknologi.

Et besøg på Mathematikum i Giessen er ikke kun for talnørder. Over 150 udstillingsgenstande, der hver er en ny dør til matematik, lader de besøgende i alle aldre eksperimentere med alt fra puslespil til brobygning.

Hessel har også noget for familiens vandhunde og wellness nydere. I udkanten af Feriepark Aulatal mellem Hersfeld og Kassel finder I den opvarmede swimmingpool. Parken har også saunaer og legepladser og mulighed for at fiske og sejle på søerne. Derudover er der 30 spa og kurbade fordelt i hele Hessen regionen.

Leje af sommerhus Hessen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Hessen med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Hessen på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Hessen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hessen - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Hessen. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Hessen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hessen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hessen her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hessen, et feriehus Hessen eller en feriebolig Hessen er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Hessen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hessen nu!

Vælg mellem 1.603 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland