Uanset om ferien skal indeholde naturoplevelser, besøg tilbage i tiden på borge og slotte eller frilandsmuseer, eller om børnene er blevet lovet en tur i en forlystelsespark, så finder I dette og tid til hinanden i det smukke Schwarzwald.
Vælg mellem 1.209 sommerhuse
Schwarzwald_Depositphotos_29340557_S

Schwarzwald byder på spændende og naturskønne ferieoplevelser for hele familien.

I Schwarzwald findes både den største bjergkæde og den største skov i Tyskland. Imponerende udsigtspunkter, vandfald, tætte skove og dybe søer – et yderst godt valg både for en familieferie og for aktivferie af mere ekstrem art.

Ønsker I at nyde samvær med familien og freden og roen i naturskønne omgivelser med masser af frisk luft, er her masser af muligheder for vandre- og cykelture. Prøv f.eks. Familievandreruten Kinzigtal med cykelstier fra skovsø til skovsø. Undervejs kan I snuppe en svømmetur i Hofstetten, gøre stop ved legepladsen ved Waldsee Hofstetten og tage et slag minigolf ved Waldsee Haslach.

Schwarzwald byder på uanede seværdigheder for de oplevelseslystne. Idylliske landsbyer, klostre, borge og slotte findes i overflod og bringer dig tilbage til en helt andet tid.

I Frilandsmuseet Vogtsbauernhof ved Gutach kan man gå 400 år tilbage i tiden og opleve autentiske møller, savværker og bondegårde med de gamle racer af husdyr, der var almindelige dengang. Et friluftsmuseum fyldt med overrasker, der vil begejstre børnene.

Området byder også på forlystelser og eventyr. Besøg f.eks. den prisbelønnede Europa Park ved Rust. Den 94 hektar store forlystelsespark har mere end 100 attraktioner, heriblandt Silver Star, som er den højeste rutsjebane i Europa, fantastiske shows og indendørs legeland.

Er vejret til en dag inden døre, og lysten til en videnskabelig oplevelse med børnene, er MiMa – Museum for mineraler og matematik et godt bud. Her er masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Den dansktalende billedhugger Martin Wiese giver dig en helt særlig ferieoplevelse. Han tilbyder workshops og kurser for entusiastiske amatører i den historiske, kunstnerisk restaurerede bygning, Maierhof – et tidligere kloster. På få dage skaber hans passionerede elever smukke, udtryksfulde skulpturer under hans kundige vejledning og inspiration.

Leje af sommerhus Schwarzwald med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Schwarzwald med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Schwarzwald er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Schwarzwald nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Schwarzwald - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Schwarzwald. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Schwarzwald. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Schwarzwald hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Schwarzwald her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Schwarzwald, et feriehus Schwarzwald eller en feriebolig Schwarzwald er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Schwarzwald til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Schwarzwald nu!

Vælg mellem 1.209 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland