Niedersachen dækker et kæmpe område fra Nordsøen og den hollandske grænse og helt ned til Harzen. Derfor er naturen også meget varieret med vadehav, sandstrande og klitter i nord, til søer, bjerge og skove længere sydpå. Her er masser af muligheder for udendørs aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.
Vælg mellem 13.264 sommerhuse Destinationer under Niedersachsen
Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane.
Drømmehus til 10 personer beliggende på en smuk naturgrund i Wingst, tæt på et badeland med både inden- og udendørs pool samt vandrutsjebane. Huset har en stor opholdsstue, sauna, vinterhave og et aktivitetsrum. Emne nr. 136-DNS140

En familieferie ved Nordsøen byder på sund havluft. De skønne sandstrande og klitter indbyder til hygge og samvær med familien. Snup et afslappende solbad i en liggestol og lyt til havet, mens børnene bygger sandslotte og graver kanaler. Sop i havet og nyd synet af sæler, der boltrer sig i det lave vand tæt på stranden. Oplev vadehavet med dets ebbe og flod og den uberørte natur.

Er det ikke strandvejr, er der masser af andre muligheder for gode oplevelser. Besøg f.eks. det actionfyldte vandland Nautimo i Wilhelmshaven eller Zoo am Meer i Bremerhaven. Her kan I stå ansigt til ansigt med isbjørne, pingviner, chimpanser og silkeaber.

I Lüneburger Heide venter Nordtysklands største familie- og forlystelsespark Heide-Park Resort med mere end 50 attraktioner som f.eks. prisbelønnede piratshows og verdens hurtigste og højeste trærutsjebane iflg. Guiness Rekordbog 2011. Her er underholdning nok til en hel dag for hele familien.

I Walsrode ligger flere seværdigheder, bl.a. den store fuglepark med fuglearter fra alle kontinenter og klimazoner og Tysklands største safari- og storvildtreservat Serengeti Park med vilde dyr fra hele verden.

I Erlebnis-Zoo Hannover bliver I inviteret med på oplevelsesrejse til Afrika, Indien, Australien og Canada. Oplev mere end 3.000 dyr i de syv unikke og naturtro temaverdener. SEA LIFE i Hannover er også et dejligt udflugtsmål for både børn og voksne. Over 160 dyrearter er repræsenteret i de 37 akvarier og bassiner. Vær med, når det er spisetid, og se de fantastiske særudstillinger.

I Wolfsburg findes flere af regionens oplevelsescentre. I Wolfsburgs Autostadt drejer det sig om biler, mens byens eksperimentarium Phaeno lægger op til interaktive oplevelser. Børnene vil elske det.

Rasti-Land i Salzhemmendorf 45 km sydvest for Hannover er en attraktion med både gys og gru og eventyr. Oplev den sjove raftingbane, vandradiobiler, det 12 meter høje fritfaldstårn og interaktiv vandkamp i T-Rexs rige. Tag også med på eventyrrejse gennem piratbyen eller på veteranbilstur gennem Afrika.

Byen Celle nord for Hannover er en fyrstelig residensby med Europas største bindingsværkshuse. De mere end 450 fredede og helt unikke huse stammer helt tilbage fra det 16. århundrede. Byens slot giver et indblik i fyrsternes livsstil og indeholder bl.a. Welferfyrsternes gravkapel. Så absolut et besøg værd.

Længst sydpå i Niedersachen ligger Harzen med perlen Goslar; den største og mest charmerende by i Harzen. Byen er så velbevaret, at den længe har stået på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Går ferien til Harzen, må I ikke snyde jer selv for at besøge denne perle.

Leje af sommerhus Niedersachsen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Niedersachsen med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Niedersachsen på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Niedersachsen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Niedersachsen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Niedersachsen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Niedersachsen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Niedersachsen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Niedersachsen her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Niedersachsen, et feriehus Niedersachsen eller en feriebolig Niedersachsen er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Niedersachsen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Niedersachsen nu!

Vælg mellem 13.264 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk område med oplevelser til børn og voksne.
Hahnenklee - Goslar
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
bjergene og de gamle byer og mulighederne i området er mange. Når man køre fra det ene sted til det andet er der så smukt, at selv om man skal køre langt gør det ikke så meget
Altenau
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Super område dejlig natur og hurtig at komme rundt
Osterode
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Dejligt i skoven og stille
Lautenthal
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Hyggelig lille by, men forholdvist langt til alle seværdigheder 35-60 min- kørsel hver vej.
Bad Lauterberg

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland