Mosel fremstår pittoresk med skønne vinmarker, atmosfærefyldte middelalderbyer, eventyrlige slotte og et væld af historiske seværdigheder. Et veludbygget rutenet til såvel cykel- som vandreture giver gode muligheder for aktivt friluftsliv hvor mange dejlige naturoplevelser venter.
Vælg mellem 1.008 sommerhuse
I den smukke vinproducerende landsby Kesten ligger dette hyggelige feriehus til 8 personer.
I den smukke vinproducerende landsby Kesten ligger dette hyggelige feriehus til 8 personer. Ejeren tager jer gerne med på en tur gennem vinmarkerne med en efterfølgende vinsmagning i vinkælderen. Emne nr. 354-DE-54518-19

Maleriske og naturskønne Mosel er en dejlig rolig feriedestination, hvor I kan slappe af blandt atmosfærefyldte middelalderbyer, fascinerende slotte og skønne vinmarker langs floden Mosel.

På en hyggelig slentretur i den fredelige gamle bydel i byen Cochem kan I eksempelvis på markedspladsen nyde synet af de smukt restaurerede og velholdte bindingsværkshuse samt Martinsbrønden, og ved den gamle bymur se de historiske byporte Enderttor, Mäusetor og Balduinstor. Den omkring 1000 år gamle borg Reichsburg troner stolt som byens historiske vartegn placeret 100 meter over Mosel på et markant bjergfremspring.

I Cochem ligger også den næsten 200 år gamle sennepsmølle, hvor der fremstilles gourmetsennep efter autentiske opskrifter på alder med møllen – en meget interessant oplevelse at smage på!

Tysklands ældste by Trier, med godt 2000 års historie bag sig, ligger ved Mosel i nærheden af grænsen til Luxembourg. Blandt byens mange seværdigheder er de mest kendte nok museet i Karl Marx’ barndomshjem samt den store, romerske byport Porta Nigra, som også er et af byens vartegn og opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Triers store udvalg af attraktioner og historiske seværdigheder tæller blandt andet også Trier Dom samt 8 øvrige kirker, amfiteater bygget 100 år f. Kr. fødsel, Schloss Monaise, Kurfürstliches Palais, Spielzeugmuseum og Verkehrsmuseum.

Det veludbyggede net af cykel- og vandreruter i den skønne natur omkring Trier er oplagt til herlige, aktive dagsudflugter, der kan give jer en masse dejlige fælles oplevelser med hjem i rygsækken.

Trier har også gode shoppingmuligheder. Oplev eksempelvis det livlige Hauptmarkt, der afholdes på byens flotte og centralt beliggende hovedtorv, samt det store indkøbscenter Trier Galerie.

En sejltur på floden Mosel bør I finde plads til i ferieprogrammet. I højsæsonen sejler turbådene fra alle større byer flere gange dagligt, hvor der undervejs fortælles om de seværdigheder, der passeres.

I Traben Trabach kan I hos Mosel Therme få en forfriskende dukkert og svømmetur i både uden- og indendørsbassin efterfulgt af pragtfuld afslapning og wellness i spa- og saunaafdelingen.

Leje af sommerhus Mosel med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Mosel med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Mosel på den letteste måde. Lej dit sommerhus Mosel nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mosel - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Mosel. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mosel. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Mosel hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mosel her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Mosel, et feriehus Mosel eller en feriebolig Mosel er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Mosel til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mosel nu!

Vælg mellem 1.008 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Flotte udsigter, fantastisk vin og venlige lokalbefolkningen.
Neumagen-Dhron
2 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 juli
Smuk tysk by ved floden med uendelige muligheder
Zell
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2022 oktober
Tæt ved mange seværdigheder
Bernkastel-Kues

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland