Artikler

 1. Weekendophold Flensburg

  Forkæl jer selv med et skønt weekendophold i Flensburg og glæd jer til at hygge jer i byens lange gågade. Her finder I en næsten endeløs række af stormagasiner, specialbutikker og boder, som sælger stort set alt, man kan forestille sig. Glæd jer til nogle skønne dage i den hyggelige by, lige på den anden side af grænsen.
  Nordermarkt_Flensburg_Neptunbrunnen_Nacht_2015
 2. Feriebolig Østersøen Tyskland

  Østersø kysten bugner af hyggelige badebyer med sandstrande og promenader, så langt øjet rækker. Naturparker med rigt dyreliv, betagende klinter og krystalklare søer, vandre- og cykelruter, underholdning for hele familien – ja uanset hvilken ferieform, I foretrækker, så er der basis for en vellykket ferie her.
  Ved Schönhagen Strand ved Østersøen, lige bag den lille promenade og med en herlig panoramaudsigt, ligger dette feriehus til 12 personer med dejlig komfort og eget saunalandskab.
 3. Weekendophold Glücksburg

  Glücksburg er et meget besøgt kur- og badested, og atmosfæren indbyder til, at man sætter tempoet ned og nyder at have fri. Byen bærer stadigt præg af sin danske fortid og har mange historisk interessante bygninger, som f.eks. Kroneapoteket i Rådhusgade og Magdalene-gården i Flensborggade. Uanset årstiden tilbydes der spændende guidede byrundture. Billetter kan købes online.
  Glucksburg Emne nr. 2086-100