Dejlige badesøer og spændende forlystelsesparker findes selvfølgelig også i Nordrhein-Westfalen. Området fortjener dog først og fremmest at blive fremhævet for sine helt unikke kulturattraktioner, hvoraf flere er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Dette er alt sammen beliggende i en fantastisk natur, der dækker over halvdelen af delstatens samlede areal.
Vælg mellem 2.316 sommerhuse
3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det hyggelige lejlighedshotel "Hotel um Walde" i Zweifall, 15 km fra Aachen.
3-værelses lejlighed på 75 m² til 4 personer beliggende i det hyggelige lejlighedshotel "Hotel um Walde" i Zweifall, 15 km fra Aachen. På hotellet findes bl.a. reception, restaurant, bar, morgenmadsrum samt fitnessrum. Emne nr. 305-DE5100.100.28

Delstaten Nordrhein-Westfalen, med hovedstaden Düsseldorf, ligger i den nordvestlige del af Tyskland. Over halvdelen af Nordrhein-Westfalens areal er dækket af skove, floder, enge og marker, så her er med andre ord rigtig gode muligheder for mange fantastiske naturoplevelser i ro og fred. Besøg f.eks. den første nationalpark i Nordrhein-Westfalen – Nationalpark Eifel - hvor en tur på den anlagte vandresti ”Der Wilde Weg” giver både børn og deres forældre et indblik i mangfoldigheden i den omkringliggende naturs dyre- og planteliv. Naturpark Siebengebirge er tidligere stenbrud, som naturen har tilbageerobret på virkningsfuld vis. Parken er en fantastisk lokation blandt andet til en storslået vandretursoplevelse, hvor I sammen kan nyde jeres ferie sammen helt uforstyrret.

Familiens yngste vil helt sikkert værdsætte en hyggelig udflugt til Abenteuer Park i Oberhausen. Her er masser af sjove attraktioner, vandlegeplads, ”eventyrslegeplads” samt et afsnit med æselpingviner.
Heimat-Tierpark Olderdissen er et andet yndet udflugtsmål for børnefamilier. Parken har over 450 dyr fordelt på 90 forskellige arter, og det 16 hektar store anlæg er indrettet så det ligner dyrenes oprindelige levevilkår mest muligt. Der er desuden både cafe og stor legeplads i parken.

Frister det med en eller flere dages udflugt på cykel? Området Niederrhein i Nordrhein-Westfalen har med 2000 km cykelrute det længste optegnede cykelvejnet i Tyskland. Denne cykelrute er næsten udelukkende på asfalterede veje, og fører jer afsted langs med Rheindæmningen, igennem små, charmerende landsbyer samt forbi slotte, herregårde, møller og frem for alt rundt i det idylliske landskab i Nordrhein-Westfalen.

På UNESCO’s verdensarvsliste er der flere attraktioner beliggende i Nordrhein-Westfalen. Et af dem er Aachener Dom, der tilmed var det første kulturmindesmærke overhovedet, der er blevet udtaget til listen tilbage i 1978.
Siden 1996 har Kölner Dom også stået på listen, og den er samtidig den hyppigst besøgte attraktion i Tyskland med over 6 millioner mennesker pr. år. Grundstenene til den nuværende Kölner Dom blev allerede lagt i middelalderen i år 1248. I 1530 blev byggeriet stoppet på grund af pengemangel, således at den ufærdige domkirke kom til at præge billedet af Köln i over 300 år. Først i 1842 fortsatte byggeriet, og Kölner Dom stod helt færdig i år 1880. På trods af de store skader, verdenskrigene påførte domkirken er specielt de indvendige, meget værdifulde værker godt bevarede.

I Oberhausen ligger attraktionen Sea Life, hvor I kan opleve Tysklands største opdræt af hajer og desuden prøve en uforglemmelig sejltur med glasbundsbåden, der tager de besøgende ud på spændende rejse hen over det 1,5 millioner liter store tropiske oceanbassin. Båden er 4,8 meter lang, 3 meter bred, har en vægt på 800 kg og har plads til 11 passager pr. tur. Med på sejlturene er også en guide, der fortæller om det fascinerende liv der udformer sig blandt hajer, rokker og havskildpadder, som de besøgende samtidig kan igennem glasgulvet i båden.

Lyst til en dag med vandpjask og solbadning? I Nordrhein-Westfalen findes mere end 70 badesøer, der alle har god, og for nogles vedkommende endda meget god, vandkvalitet. I kan derfor let finde et passende sted i området til en skøn og afslappende dag fyldt med badeliv og leg med børnene. Afsæt bare hele dagen, så der også bliver tid til at læse en god bog i liggestolen, eller bare nyde udsigten til områdets storslåede natur.

Leje af sommerhus Nordrhein-Westfalen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Nordrhein-Westfalen med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Nordrhein-Westfalen på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Nordrhein-Westfalen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nordrhein-Westfalen - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Nordrhein-Westfalen. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nordrhein-Westfalen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Nordrhein-Westfalen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nordrhein-Westfalen her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Nordrhein-Westfalen, et feriehus Nordrhein-Westfalen eller en feriebolig Nordrhein-Westfalen er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Nordrhein-Westfalen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nordrhein-Westfalen nu!

Vælg mellem 2.316 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Stille og rolig by med kort køreafstand til mange forskellige oplevelser.
Herscheid

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland