Eifel er en lav vulkansk bjergkæde i et smukt og frodigt område, der vil begejstre naturelskere - ja alle, der kan lide at være aktive ude i naturen. Her er grønt og skønt, hvor end man kigger hen, så find vandreskoene frem eller lej cykler, hvis I ikke selv har dem med. Middelalderen har sat sine tydelige spor på egnen med imponerende bygningsværker og landsbyer, der emmer af hyggelige gamle dage.
Vælg mellem 1.948 sommerhuse
Dette smukke feriehus består af 3 lejligheder, hvor denne lejlighed på 75 m² til 5 personer ligger i byen Hellenthal.
Dette smukke feriehus består af 3 lejligheder, hvor denne lejlighed på 75 m² til 5 personer ligger i byen Hellenthal. I huset er der en wellness-oase, som man kan benytte mod betaling. Hellenthal-Reifferscheid ligger mellem Schleiden og Blankenheim. Emne nr. 354-DE-53940-04

Eifel kaldes også de sovende vulkaners land, da det geologisk set er den mest vulkansk aktive region i Tyskland – men det er længe, længe siden. I tertiærtiden, for mange mio. år siden, var Eifel et omfattende vulkanområde, og det har efterladt nutiden med et fascinerende landskab. Nogle af åsene er vulkanske skorstene, og egnens søer er tidligere vulkankratere. I dag behøver ingen frygte vulkanske aktivitet, da det sidste udbrud fandt sted for omkring 10.000 år siden.

Eifel støder op til både Rhinen og Mosel, og flere mindre floder bugter sig smukt gennem dalene og byerne, hvor de er med til at fuldende den idylliske atmosfære. Et 110 km² stort område af Eifel er udlagt til Eifel Nationalpark. Parken ligger i den nordlige del af området mellem de hyggeligt landsbyerne Nideggen og Schleiden og den belgiske grænse. Parken er hovedsageligt dækket af bøgeskov, og to tredjedele af parken er helt fredet. I parken findes mere end 460 beskyttede plante- og dyrearter, heriblandt vildkat og sort stork. Derudover lever ca. 1.300 arter biller i skoven. Her er fred og ro, så nyd at have tid til familien og gå på opdagelse.

Monschau er en by, hvor I let kan bruge en hel dag på at ose rundt i de brostensbelagte smalle gader mellem skæve bindingsværkshuse, vandmøller og små broer. Shop i de hyggelige butikker og spis en ægte tysk frokost på et Gasthof, inden I går videre til de mange historiske seværdigheder. Eifeldom Kalterherberg fra omkring år 1900, Museum Rotes Haus og Historische Senfmuhle Monschau er blot nogle af de steder, I bare må besøge i Monschau.

Monschau har også noget for legebørn i alle aldre, nemlig sommerkælkebanen Sommerbobbahn Rohren. Sportsstedet byder på mini-væddeløbsbaner, legeplads med gravemaskiner, afmærkede vandreruter i skoven og guidede ture på mountainbike og meget mere. Her er en grillhytte, hvor I kan slappe af og spise den medbragte mad, men der er også mulighed for at købe forplejning på stedet.

Nürburgring, der er en af de kendteste motorbaner i verden, ligger i Eifel. Banen er et godt udflugtsmål, hvis familiens fartglade skal bestemme dagens program.

En anden og roligere attraktion i området er Eifelakvædukten, der var en af de længste akvædukter i Romerriget, og som bragte vand til byen Köln.

Badeland Parc Eifel ligger lige i hjertet af Eifel. Parc Eifel har ud over et flot subtropisk vandland også en bowlingbane og flere legepladser, og her kan lejes både alm. cykler og mountainbikes. Afslut evt. dagen med at slappe af og blive forkælet i den store wellness afdeling.

Leje af sommerhus i Eifel med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Eifel med netop den beliggenhed, du vil have. Det er sommerhusudlejning i Eifel på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Eifel nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Eifel - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Eifel. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Eifel. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Eifel hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Eifel her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Eifel, et feriehus i Eifel eller en feriebolig i Eifel, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Eifel til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Eifel nu!

Vælg mellem 1.948 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.