Kom tæt på den spændende by der har rejst sig fra ruinerne efter Anden Verdenskrig, og som spillede en hovedrolle under Den Kolde Krig. Gå en tur op ad Unter den Linden, igennem Brandenburger Tor, og se byen fra oven fra toppen af Rigsdagen. Berlin er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, som bare skal opleves.
Vælg mellem 138 sommerhuse
Denne husbåd i Berlin er til 6 personer vil besnære jer med sine rene linjer og er samtidig praktisk kompakt.
Denne husbåd til 6 personer vil besnære jer med sine rene linjer og er samtidig praktisk kompakt. Den er udformet som en motorbåd og gør det muligt at udforske vandvejene omgivet af højeste komfort for hele familien. Emne nr. 136-DBE030

Feriebolig Berlin

Berlin har på mange måder været i verdens fokus igennem flere årtier. Byen lå i ruiner da Anden Verdenskrig sluttede i 1945, og blev besat af USA, Storbritannien, Frankrig og Sovjetunionen, som havde hver sin zone. Samtidig med at byen blev genopbygget steg spændingerne mellem øst og vest. Berlin lå et godt stykke inde i det område der i 1949 blev til Østtyskland (DDR), og derfor blev byens tre vestlige zoner symbolet på frihed og demokrati inde i østblokken.

I de første år kunne østberlinerne blot tage undergrundsbanen og stå af i Vestberlin, hvorfra de så kunne komme videre til Vesten. Det blev der sat en stopper for, samtidig med at der blev gjort meget for at forhindre østtyskerne i at forlade landet. Kulminationen blev Berlinmuren, som fra august 1961 strakte sig hele vejen rundt om Vestberlin. Den faldt i november 1989 og banede vejen for genforeningen året efter, hvor Berlin igen blev Tysklands hovedstad.

Tegn på Berlins brogede historie finder man mange steder i hovedstaden. Ikke mindst i form af rester af den muren. Besøg East Side Gallery med over én kilometer graffiti-dækket mur, eller Bernauer Strasse, hvor muren stadig står, omtrent som den gjorde i DDR-tiden-med ingenmandsland omkring og et vagttårn. Også på den futurististke ’Potsdamer Platz’ rager murdele op, farverige og forsynet med informationstavler.

Din feriebolig i Berlin er den ideelle udgangspunkt for udflugter til de forskellige bydele i den spændende by, såsom Berlin Mitte, beliggende i det tidligere Østberlin. Her er der nok at tage sig til: Oplev de fascinerende museer på Museumsinsel, det berømte Gendarmenmarkt, TV-tårnet på Alexanderplatz og pragt-boulevarden Unter den Linden, hvor Brandenburger Tor ligger.

Kun få minutters gang fra den berømte byport finder I ”Reichstag”, hvor det tyske parlament har til huse. Fra den imponerende glaskuppel er der en flot udsigt ud over byen. Man kan også spise i en flot restaurant ved siden af glaskuplen på taget af regeringsbygningen. Nyd en lækker brunch med champagne og se Berlin ovenfra.

Herfra kan I kigge over til den store park ’Tiergarten’, som strækker sig lige foran Brandenburger Tor. I nærheden ligger også byens berømte Zoologiske Have: Berlin Zoo er én af Tysklands største zoologiske haver. Det er også den zoo i verden som har flest forskellige dyr; her findes nemlig mere end 17.000 dyr fordelt på ca. forskellige 1.500 arter.

Leje af feriebolig Berlin med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Berlin med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Berlin er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Berlin nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af ferieboliger Berlin - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af en feriebolig i Berlin. Her kan du uden problemer finde den feriebolig, der vil giver familien en vellykket ferie Berlin. Når ferieboligen er fundet er det enkelt og sikkert at leje den. Lej din feriebolig Berlin hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej feriebolig Berlin her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Berlin, et feriehus Berlin eller en feriebolig Berlin er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Berlin til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig Berlin nu!

Vælg mellem 138 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland