Kulturlandskabet i Sachsen er mere end 1000 år gammelt, og i de saksiske ferieregioner og byer findes mere end 500 museer. De udsøgte kunst- og kulturoplevelser tiltrækker besøgende fra hele verden, og byerne Dresden og Leipzig prydes af berømte bygningsværker som Semper-operaen, Frauenkirche og Zwinger i Dresden og monumentet Völkerschlachtdenkmal i Leipzig.
Vælg mellem 2.293 sommerhuse Destinationer under Sachsen

De gamle byer har en hyggelig atmosfære. Elben løber gennem Dresden, og om sommeren er det her, man mødes for at slappe af og få en dukkert. Slå jer ned med madkurv og slap af efter en byvandring, mens børnene nyder den grønne oase. Byen har også mange fine legepladser, hvis børnene trænger til en pause. Dresden bliver også kaldet Elbens Firenze pga. den hyggelige bykerne og de sydlandske omgivelser med vindyrkning på Elbens skråninger.

På det udendørs madmarkedet hver tirsdag i Leipzig finder I en sand overflod af frugt og grønt, samt charcuteri af bedste tyske hjemmelavede kvalitet. Fra en transportabel træfyret ovn sælges der varme brød, og markedet er et fantastisk sted at gå rundt for at hygge og shoppe og få noget at spise på de omkringliggende restauranter.

Udforsk den fascinerende vildmark og ta’ på safari hen over Afrikas enorme vidder - midt i Leipzig. Her kan I opleve ca. 850 arter lige fra reptiler til sneleoparder og chimpanser i seks spændende tema verdener, meget lig deres naturlige levesteder.

Øst for Dresden tæt på den polske grænse ligger Naturschutz Tierpark Gorlit. Besøger I parken, vil I møde mange spændende dyr som f.eks. asiatiske husdyr og vilde dyr, såsom Yak, rhesusaber, røde pandaer og gazeller, samt antikke og moderne racer af husdyr og vilde arter. Kameler, yakokser, geder og æsler bliver jeres nye venner, hvis I giver dem et par totter græs.

Sydøst for Dresden i retning af Bad Schandau er der action for alle pengene – og for legebørn i alle aldre i Elbe Recreation Land Koenigstein. Bibi-Land for de yngste med bl.a. mini-gokarts, trampoliner og eventyr-legeplads. De større børn kan få et ekstra kick med elastikspring, pirat-klatrenet i svimlende højder eller blive skudt 30 meter op i luften af den menneskelige katapult.

Sachsen har de perfekte rammer, hvis familien kan lide at udforske ferieområdet på cykel- eller vandreture, mountainbike eller med bjergbestigning. Pak rygsækken og udfordre hinanden i de naturskønne omgivelser.

Det saksiske bjergområde Erzgebirge danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. De højeste punkter er Fichtelberg og Klínovec – begge mere end 1200 meter over havet. Der går en svævebane til toppen af Fichtelberg, hvor I finder en restaurant og et 31 meter højt udsigtstårn. På dage med klart vejr kan man se bjergene i både Tjekkiet og Polen.

Sachsens traditionsrige kur- og badebyer byder desuden på førsteklasses wellness-oplevelser.

Leje af sommerhus Sachsen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Sachsen med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Sachsen er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Sachsen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sachsen - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Sachsen. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sachsen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sachsen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sachsen her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Sachsen, et feriehus Sachsen eller en feriebolig Sachsen er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Sachsen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sachsen nu!

Vælg mellem 2.293 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland