Mecklenburg-Vorpommern er blandt andet kendt for kystlinjen ved Østersøen og for Mecklenburgische Seenplatte, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Kulturelt fører Mecklenburg-Vorpommern os tilbage til middelalderen med mange gotiske kirker, som typisk er opført omkring byernes markedsplads. Området har attraktioner for hele familien og nok til en dejlig ferie.
Vælg mellem 28.348 sommerhuse Destinationer under Mecklenburg-Vorpommern
3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedsområdet Strandidyll, Trassenheide.
3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedsområdet Strandidyll, Trassenheide. Lejligheden er på 56 m² og ligger 300 m fra havet. Emne nr. 207-DOS08031DYYYO

De mere end 2.000 søer og kanaler er sammen med den øvrige natur med til at gør området til en af de førende turistdestinationer i landet. Hele 3 af Tysklands 14 nationalparker er beliggende her. Så uanset om I er til strand- eller byferie, vandreture, cykelture eller action, er vandsportsentusiaster eller kulturelskere, så er her mulighed for en skøn ferie i samvær med familien.

Kridtklinterne i Jasmund National Park går 70 millioner år tilbage. Parkens gamle bøgeskove er med på UNESCOs Verdensnaturarvsliste. Det rige dyreliv i nationalparken omfatter bl.a. krondyr og vildsvin og en omfattende bestand af tudser og frøer. En vandretur langs de stejle klinter eller under de gamle bøgetræers kroner kan varmt anbefales. Nyd ørnenes stille kredsen over området og snup en dukkert i en afsides sø.

I Natur- und Umweltpark Güstrow møder I bjørne, ulve og meget mere. Bjørnebrødrene Fred og Frode bor på et 3 hektar udendørs område med alt, hvad bjørne kan li; klatretræer, rislende bække, en skovsø og masser af plads til at boltre sig på samt naturligvis en bjørnehule. Oplev den storslåede udsigt over Bear Mountain, og de modige kan vandre gennem Bear Cave. Parken har også eventyrlige legepladser og klappedyr, som I kan være med til at fodre.

I Ozeaneum i Stralsund kan I bl.a. opleve den næsten tre meter lange Sandtigerhaj og udforske havbunden, hvor det store kaskelothval skelet er beboet af hajer og den bizarre havtaske med de skarpe hugtænder. Børn er vilde med Dumbo Octopus, der har lige så store ører som den populære flyvende tegneserie elefant af samme navn.

Rügen er en rigtig oplevelses ø. En af de spændende attraktioner er Jernbane & Teknologi Museet i Prora. Kælkebakken med stejle kurver ved Bergen auf Rügen er en ideel helårs aktivitet for hele familien. Det samme er den eventyrlige minigolf bane i Göhren. Tag med Rasender Roland – de små tog, der pruster og fløjter sig gennem skove, enge og badebyerne på kysten. Dinosaurierland Rügen ved Spyker See byder på naturtro, bevægelige dinosauere, en stenalderlandsby og en legeplads med bl.a. bueskydning.

Skal ferien også indeholde kulturelle elementer, bør I besøge Schloss Schwerin, malerisk beliggende i søen Burgsee, og Schwerin katedral. Blot to af de mange seværdigheder i byen.

Hansestad Wismar, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste, har alt, hvad små pirater og store opdagelsesrejsende kan ønske sig. En lille og smuk by, der også byder på en havnerundfart. Sydvest for den gamle bydel ligger Zoo, og på regnvejrsdage er den store legeplads Mecklenburger Bauernscheune et oplagt bud.

Den gamle hansestad Rostock er så absolut også et besøg værd. Året igennem er den stolte skibsfartsby vært ved mange maritime arrangementer. Besøg også Rostock Zoo Experience.

Privat sommerhusudlejning Mecklenburg-Vorpommern - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Mecklenburg-Vorpommern er i privat eje. Af samme årsag kan du reelt kun leje et privat sommerhus Mecklenburg-Vorpommern. Når du vælger at leje sommerhus privat Mecklenburg-Vorpommern hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service uanset hvor ferien går til igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Mecklenburg-Vorpommern? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Mecklenburg-Vorpommern hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Mecklenburg-Vorpommern
Her finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse Mecklenburg-Vorpommern. Vi har samlet sommerhuse Mecklenburg-Vorpommern fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig let at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Mecklenburg-Vorpommern på ét sted!

Leje af sommerhus Mecklenburg-Vorpommern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mecklenburg-Vorpommern med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Mecklenburg-Vorpommern på den letteste måde. Lej dit sommerhus Mecklenburg-Vorpommern nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mecklenburg-Vorpommern - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Mecklenburg-Vorpommern. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mecklenburg-Vorpommern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Mecklenburg-Vorpommern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mecklenburg-Vorpommern her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Mecklenburg-Vorpommern, et feriehus Mecklenburg-Vorpommern eller en feriebolig Mecklenburg-Vorpommern er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Mecklenburg-Vorpommern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mecklenburg-Vorpommern nu!

Vælg mellem 28.348 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.