Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
Vælg mellem 77.794 sommerhuse Destinationer under Tyskland
Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.
Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland. Lejligheden er beliggende i stueetagen og har direkte udgang til den solrige terrasse og græsplæne. Emne nr. 354-DE-57392-63

Harzen er noget helt specielt. Kæmpe skove med både bøg og nåletræer, lavland og bjerge, floder, vandfald og søer. Nationalpark Harz byder på unikke vandretur, bl.a. på Bloksbjerg. Her er så smukt og uforstyrret som i et eventyr, og udsigten er en af de allersmukkeste i Tyskland.

I Harzen finder I også underjordiske skatte; drypstenshuler og miner helt i særklasse. Besøgsminen og minemuseet Rammelsberg i Goslar er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, og et besøg her kan anbefales. Nyd samværet med familien i fred og ro i det naturskønne Harzen.

Berlin er byen, man aldrig bliver færdig med. Den spændende by indeholder så meget historie, kultur og atmosfære, at man bare bliver nødt til at vende tilbage igen og igen. Den imponerende boulevard Unter den Linden kræver gode travesko, men er så absolut turen værd. Besøg også byens berømte Zoo, der er Tysklands største og den zoo i verden, der har flest forskellige dyr. Gå en tur i den skønne, kæmpestore park Tiergarten med de hyggelige oaser.

Den smukke og berømte byport Brandenburger Tor er et stykke historie for sig. Tæt derpå ligger Reichstag, hvor det tyske parlament har til huse. Den imponerende glaskuppel byder ud over en flot restaurant også på en storslået udsigt ud over byen. Dette får I også fra toppen af TV-tårnet på Alexanderplatz. Ta’ med en af de mange sightseeing busser, hvis I vil vidt omkring på afslappende vis.

Bodensøen på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz frister med en sand overflod af aktiviteter i den mest storslåede natur til den aktive familieferie. Her kan der bades, fiskes, surfes, sejles i kano, leges på den store legeplads - og cykles. Cykelruterne ved Bodensøen er blandt de smukkeste i Europa; alpetinder, frodige vin- og grøntsagsmarker og hyggelige byer, med et levende kulturlivet og sydlandsk atmosfære.

I ferielandet Schleswig-Holstein er der masser af spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping. Går ferien til Østersøen, indbyder de skønne sandstrande til leg med børnene på en hyggelig dag i familiens skød. Den romantisk gammel fiskerby Kappeln har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt.

Den smukke og hyggelige middelalderby Lübeck er hansestædernes dronning og optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Byen er også ideel til en shoppetur. En times kørsel fra Kiel ligger Hansapark, en af Tysklands største forlystelsesparker med forlystelser for enhver smag. Parken ligger helt ud til havet, så I kan nyde den naturskønne udsigt fra flere af forlystelserne.

Rügen er oplevelses ø med bl.a. Jernbane & Teknologi Museet i Prora, Dinosaurierland Rügen ved Spyker See med naturtro, bevægelige dinosaurusser og de små tog, Rasender Roland, der prustende og fløjtende tager jer med gennem landskabet.

Tyskland har det, der skal til - til så godt som alle typer familieferie. Giv jer tid til at udforske det store, spændende land – I vil ikke blive skuffede.

Privat sommerhusudlejning Tyskland - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Tyskland er i privat eje. Af den grund kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus Tyskland. Når du beslutter at leje sommerhus privat Tyskland hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service i alle ferieområder gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Tyskland? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Tyskland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Tyskland
Her finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Tyskland. Feline har samlet sommerhuse Tyskland fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Tyskland på ét sted!

Leje af sommerhus Tyskland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Tyskland med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Tyskland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Tyskland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tyskland - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Tyskland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Tyskland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Tyskland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tyskland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Tyskland, et feriehus Tyskland eller en feriebolig Tyskland er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Tyskland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tyskland nu!

Vælg mellem 77.794 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Tyskland

  • Feriebolig Østersøen Tyskland

    Østersø kysten bugner af hyggelige badebyer med sandstrande og promenader, så langt øjet rækker. Naturparker med rigt dyreliv, betagende klinter og krystalklare søer, vandre- og cykelruter, underholdning for hele familien – ja uanset hvilken ferieform, I foretrækker, så er der basis for en vellykket ferie her.
    Ved Schönhagen Strand ved Østersøen, lige bag den lille promenade og med en herlig panoramaudsigt, ligger dette feriehus til 12 personer med dejlig komfort og eget saunalandskab.