Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
Vælg mellem 104.606 sommerhuse Destinationer under Tyskland
Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland

Harzen er noget helt specielt. Kæmpe skove med både bøg og nåletræer, lavland og bjerge, floder, vandfald og søer. Nationalpark Harz byder på unikke vandretur, bl.a. på Bloksbjerg. Her er så smukt og uforstyrret som i et eventyr, og udsigten er en af de allersmukkeste i Tyskland.

I Harzen finder I også underjordiske skatte; drypstenshuler og miner helt i særklasse. Besøgsminen og minemuseet Rammelsberg i Goslar er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, og et besøg her kan anbefales. Nyd samværet med familien i fred og ro i det naturskønne Harzen.

Berlin er byen, man aldrig bliver færdig med. Den spændende by indeholder så meget historie, kultur og atmosfære, at man bare bliver nødt til at vende tilbage igen og igen. Den imponerende boulevard Unter den Linden kræver gode travesko, men er så absolut turen værd. Besøg også byens berømte Zoo, der er Tysklands største og den zoo i verden, der har flest forskellige dyr. Gå en tur i den skønne, kæmpestore park Tiergarten med de hyggelige oaser.

Den smukke og berømte byport Brandenburger Tor er et stykke historie for sig. Tæt derpå ligger Reichstag, hvor det tyske parlament har til huse. Den imponerende glaskuppel byder ud over en flot restaurant også på en storslået udsigt ud over byen. Dette får I også fra toppen af TV-tårnet på Alexanderplatz. Ta’ med en af de mange sightseeing busser, hvis I vil vidt omkring på afslappende vis.

Bodensøen på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz frister med en sand overflod af aktiviteter i den mest storslåede natur til den aktive familieferie. Her kan der bades, fiskes, surfes, sejles i kano, leges på den store legeplads - og cykles. Cykelruterne ved Bodensøen er blandt de smukkeste i Europa; alpetinder, frodige vin- og grøntsagsmarker og hyggelige byer, med et levende kulturlivet og sydlandsk atmosfære.

En skiferie i de tyske alper byder på uforglemmelige vinteroplevelser. De majestætiske bjerglandskaber tilbyder skiløbere og snowboardere et væld af pister i forskellige sværhedsgrader. Uden for pisterne lokker hyggelige hytter med regionale delikatesser og en betagende udsigt over Alperne. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er de tyske alper et paradis for vintersportsentusiaster. Hos SNOWELL Skiudlejning kan du nemt booke dit skiudstyr online og vælge blandt 400 skisportssteder i Alperne.

I ferielandet Schleswig-Holstein er der masser af spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping. Går ferien til Østersøen, indbyder de skønne sandstrande til leg med børnene på en hyggelig dag i familiens skød. Den romantisk gammel fiskerby Kappeln har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt.

Den smukke og hyggelige middelalderby Lübeck er hansestædernes dronning og optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Byen er også ideel til en shoppetur. En times kørsel fra Kiel ligger Hansapark, en af Tysklands største forlystelsesparker med forlystelser for enhver smag. Parken ligger helt ud til havet, så I kan nyde den naturskønne udsigt fra flere af forlystelserne.

Rügen er oplevelses ø med bl.a. Jernbane & Teknologi Museet i Prora, Dinosaurierland Rügen ved Spyker See med naturtro, bevægelige dinosaurusser og de små tog, Rasender Roland, der prustende og fløjtende tager jer med gennem landskabet.

Tyskland har det, der skal til - til så godt som alle typer familieferie. Giv jer tid til at udforske det store, spændende land – I vil ikke blive skuffede.

Vælg mellem 104.606 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fantastisk by, med dejligt og spændende havneområde, af byens størrelse, rigtig mange og flotte butikker
Husum
2 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Div aktiviteter/ restauranter er spredt godt ud over området så det ikke virker presset ved mange gæster
Weissenhäuser Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Virkelig flot sted og meget fint indrettet.
Wittenburg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Dejligste idylliske by, pænt og rent overalt.
Friedrichstadt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Hyggelig by, og nogle dejlige vandreture i området.
Kappeln

Attraktioner