Den aktive familie har de allerbedste muligheder for fysiske udfoldelser kombineret med mindeværdige ferieoplevelser på en ferie i Saarland. Ta' på opdagelse i det smukke landskab, blandt de historiske og kulturelle skatte og i de mange familievenlige attraktioner.
Vælg mellem 281 sommerhuse
Feriebolig Saarland_207-DMG06023PFHPAC01
Emne nr. 207-DMG06023PFHPAC01.

Delstaten Saarland byder på førsteklasses cykelruter for enhver smag og ethvert niveau. Hele familien kan være med på en hyggelig og naturskøn cykeltur i fred og ro gennem de grønne landskaber langs floderne, og har man mod på og kræfter til lidt større udfordringer, venter Hunsrück-højderne. Ud over nogle af Tysklands dejligste cykelruter, byder Saarland også på nogle af landets aller smukkeste vandreruter, bl.a. den 180 km lange Saar-Hunsrück-Steig. Blandt de mest berømte naturseværdigheder i Saarland er udsigtspunktet Baumwipfelpfad Saarschleife i Cloef i Mettlacher, hvor man fra gangbroen og udsigtstårnet kan opleve et betagende syn ud over floden og kløften.

Den første søndag i måneden er der gratis guidet tur i Wolfspark Werner Freund i Merzig. Ta’ med på den lærerige tur, mød de omkring 25 voksne ulve, der lever i parken, og kig inden for i børnehaven, hvor de små hvalpe opdrættes. Der venter jer mange flere vilde dyr i Neunkircher Zoo, der har mere end 500 dyr fordelt på 100 arter. Eller i Saarbrücker Zoo med over 1200 dyr af 140 forskellige arter.

GONDWANA - Das Praehistorium er et specialmuseum lige efter børnenes smag – og de voksnes for den sags skyld. Her er udstillinger med dinosaurer i naturlig størrelse. Her er det også muligt at rejse tilbage i tiden og opleve pattedyrenes og menneskets udvikling. Specialeffekter er med til at øge spændingen. Det 800 m2 store legeområde begejstrer børnene med bl.a. en ball-vulkan, vandfald, trampoliner og en forhindringsbane to meter over jorden, hvor de unge opdagelsesrejsende på gangbroer og gennem tunneller udforsker Gondi's Dinowelt.

Skal ferien også have et historisk og kulturelt islæt, er Saarland rig på spændende seværdigheder. F.eks. Erlebniszentrum Villeroy&Boch, hvor man i en unik atmosfære kan opleve flere århundreders kulturhistorie, keramiske traditioner og meget mere. Også en tur gennem parken kan anbefales.

Völklinger Hütte er et tidligere jernværk, grundlagt i 1873, lukket i 1986 og i 1994 udnævnt som UNESCO verdensarv for menneskeheden og for den europæiske industriarv. Stedet er beskyttet kulturel ejendom i henhold til Haagkonventionen. Et fascinerede sted at besøge. Die Schlossberghöhlen er Europas største sandstenshuler, skabt af mennesker i det 17. årh., hvor sandet oprindeligt blev brugt til glasproduktion. Hulerne har gennemgået en omhyggelig renovering, sikkerheden er i top, og hulerne er bestemt et besøg værd.

Leje af sommerhus Saarland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Saarland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Saarland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Saarland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Saarland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Saarland. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie Saarland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Saarland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Saarland her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Saarland, et feriehus Saarland eller en feriebolig Saarland, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Saarland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Saarland nu!

Vælg mellem 281 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland