Din familieferie i Harzen kan hurtigt blive for kort med alt det, I skal nå at se og opleve her.
Vælg mellem 2.512 sommerhuse
Denne hyggelige ferielejlighed til 4 personer er beliggende i den lille landsby Kamschlacken, omgivet af træer og dejlige vandreruter.
Denne hyggelige ferielejlighed til 4 personer er beliggende i den lille landsby Kamschlacken, omgivet af træer og dejlige vandreruter. Ikke langt fra lejligheden ligger byerne Goslar, Wernigerode og Quedlingburg og søen Sösestausee. Emne nr. 354-DE-37520-06

Harzen er en naturperle i særklasse. Varieret terræn med bøgeskov i lavlandet og nåletræer på bjergsiderne. I Nationalpark Harz finder I nogle af de smukkeste vandreture og udsigtspunkter i hele Tyskland.

Det er også her, I finder Harzens mest berømte bjerg, Bloksbjerg. Står I på toppen på en dag med klart vejr, mødes I af et pragtfuldt syn: kæmpe skove, bløde bjerge, granitklipper, rislende kilder, floder og søer. Uforstyrret og fredeligt.

En vandretur til toppen begynder i Drei Annen lidt længere sydpå. Snør vandreskoene og nyd samværet med familien i fred og ro i den friske luft og de naturskønne omgivelser.

Kan I li’ at cykle i jeres ferie, er der også rig mulighed for dette. Blandt mange cykelruter er området ved den tidligere grænse mellem øst og vest nu omdannet til den smukkeste, grønne cykelsti. Er I en mountainbike familie, vil I også blive begejstret for Volksbank Arena Harz, der med sine 62 mountainbike-ruter er kendt som Nordtysklands bedste mountainbike-terræn.

Harzen er også et sandt skatkammer af drypstenshuler og besøgsminer. Bl.a. de mange huler finder man i Rübeland de to huler Baumannshöhle og Herrmannshöhle. Af besøgsminer og minemuseer kan anbefales Rammelsberg i Goslar, der er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Både børn og voksne bliver begejstret.

Bademulighederne står nærmest i kø i Harzen. Der findes et utal af svømmehaller, vandlande, friluftsbade og søer. Så uanset vejret kan I hygge jer i det våde element.

Er vejret til en dag inden døre, byder området også på masser af attraktioner. Die Kinderstadt i Rosdorf/Göttingen er en 3500 kvm stort indendørs legepark. Med bl.a. Formel 1-parcours, hoppeborge, trampoliner – ja alt, hvad hjertet kan begære – selv et godt køkken, så der også er sørget for forplejning.

Foretrækker I en dag i videnskabens tegn, bør I besøge Tysklands unikke ”Science Center” Phæno – experimenterlandskabet i Wolfsburg. Slip nysgerrigheden løs og gå på opdagelse i de mere end 350 fænomener – et legeland for både børn og voksne.

Leje af sommerhus Harzen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Harzen med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Harzen på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Harzen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Harzen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Harzen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Harzen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Harzen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Harzen her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Harzen, et feriehus Harzen eller en feriebolig Harzen er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Harzen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Harzen nu!

Vælg mellem 2.512 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk område med oplevelser til børn og voksne.
Hahnenklee - Goslar
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område med ikke et overrend af folk selvom det er højsæson vi var afsted.
Schierke
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
bjergene og de gamle byer og mulighederne i området er mange. Når man køre fra det ene sted til det andet er der så smukt, at selv om man skal køre langt gør det ikke så meget
Altenau
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Super område dejlig natur og hurtig at komme rundt
Osterode
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Dejligt i skoven og stille
Lautenthal

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland