Erzgebirge er et sandt vandreparadis lige midt i hjertet af Europa. Rullende bakker og buede dale gør vandreture i regionen til en oplevelse for unge og gamle. Udforsk sjældne planter og dyr i de 45 naturreservater og 14 beskyttede naturområder, eller ta’ på en decideret travetur – her er noget for enhver smag. Hyg jer med picnic kurven på et af de mange spisesteder langs stierne.
Vælg mellem 574 sommerhuse
Dette hyggelige og komfortable feriehus til 4 personer af økologiske materialer ligge for sig selv i fredelige omgivelser i Grühnhain Beierfeld.
Dette hyggelige og komfortable feriehus til 4 personer af økologiske materialer ligge for sig selv i fredelige omgivelser i Grühnhain Beierfeld. Her findes et motions- og hobbyrum i kælderen. Huset ligger 20 km fra vintersportscentret Oberwiesenthal. Emne nr. 136-DER136

Er temperamentet mere til en ferie over stok og sten? Fra cykelsadlen kan I bestige bjergene eller trille roligt gennem de fredelige dale. Begge dele er muligt på de utallige afmærkede cykelstier. Også langs cykelruterne er der mulighed for forplejning og rekreation – det er jo trods alt ferie.

Er lykken at sidde højt til hest, ja så er I også kommet til det helt rigtige sted. Området har mange muligheder for at leje en hest, og de godt afmærkede ruter viser jer vej ud i det smukke landskab, hvor I kan nyde freden og roen og den skønne natur og samværet med familien.

Hvad med at svinge jer i trætoppene som Tarzan, klatre i edderkoppespind og flyve afsted i svævebaner i skoven? I Rabensteiner skoven ved Chemnitz kan I tage på en helt særlig udflugt højt oppe i luften. Alt sammen selvfølgelig under kyndig vejledning og med TÜV certificeret sikkerhedsudstyr - en absolut sikker oplevelse.

Erzgebirge inviterer indenfor – eller måske rettere udenfor – i et hav af zoologiske haver og dyre- og naturparker. Besøg f.eks. Chemnitz Zoo beliggende i udkanten af byen. 180 arter heriblandt sjældne dyr som sibiriske tigre og persiske leoparder beboer den 10 hektar store have. Haven har også Europas største samling af levende frøer og salamandre. Børnene vil elske at hilse på de mange klappedyr.

Middelalderen har sat sine tydelige spor i form af fantastiske borge og eventyrlige slotte. Besøg f.eks. Schloß Augustusburg, der også kan friste med en ørne- og falkepark.

Miniwelt Lichtenstein er stedet, hvor I kan opleve verdens metropoler samlet på et sted. Oplev mere end 100 verdensberømte bygninger og seværdigheder i miniature størrelse. Her finder I bl.a. det græske Akropolis, Tower of London og Eiffeltårnet og det mere lokale Waldenburger Schloss.

Hvad er skønnere end at bade udendørs i naturskønne omgivelser på en varm dag? Det er der masser af muligheder for i området. Besøg naturbadet Grünhain, eller et af de mange friluftsbade i f.eks. Lauter, Affalter eller Raschau. Her kan de voksne slappe af, mens børnene leger i vandet eller udforsker de mange andre legemuligheder.

Skulle vejret ikke være til udendørs aktiviteter, er det oplagt at besøge Spielzeugsmuseums Seiffen. Museet giver med sin næsten 1.000 kvm store udstilling et overblik over Erzegebirge legetøjet, som regionen er så kendt for.

Leje af sommerhus Erzgebirge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Erzgebirge med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Erzgebirge er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Erzgebirge nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Erzgebirge - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Erzgebirge. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Erzgebirge. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Erzgebirge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Erzgebirge her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos os. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Erzgebirge, et feriehus Erzgebirge eller en feriebolig Erzgebirge er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Erzgebirge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Erzgebirge nu!

Vælg mellem 574 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland