Det er ikke uden grund, at Rheinland-Pfalz bliver kaldt "Det Romantiske Tyskland". Delstaten bugner af slotte, borge, kirker og klostre. Men det er ikke historie det hele. Den naturskønne delstat inviterer også på sejlture på områdets mange floder, cykelture blandt vinmarker, imponerende dyreparker, svævebaner og masser af oplevelser for familiens yngste.
Vælg mellem 4.003 sommerhuse
Mellem Rhinen og Mosel i det smukke Braunshorn ligger denne hyggelige lejlighed på 63 m² i stueetagen til 4 personer.
Mellem Rhinen og Mosel i det smukke Braunshorn ligger denne hyggelige lejlighed på 63 m² i stueetagen til 4 personer. I området er der mulighed for tennis, squash, svømning og ridning. Her findes også mange smukke cykelruter. Emne nr. 354-DE-56288-02

Mere end 500 slotte, paladser og gamle ruiner, talrige museer og udstillinger er bare en del af områdets historiske skat, hvoraf Triers romerske bygninger og Speyers katedral er med på UNESCOs verdenskulturarvsliste. De smalle gader, bindingsværkshuse, markedspladser og brostensbelagte stræder danner charmerende og hyggelige bymiljøer langs Rhinen og Mosel. Og så er Trier en glimrende by at shoppe i. I vil nyde boderne og de udendørs cafeer på middelalderpladsen Hauptmarkt.

Tag børnene med og giv dem en oplevelse på legetøjsmuseet, Spielzeug Museum. Her er alt fra plysdyr til elektriske tog, dukker og dampmaskiner.

Besøg også Worms, den ældste by i hele Tyskland, dateret tilbage til det 4. århundrede. Man kan stadig se bl.a. levn fra den gamle bymur, Torturmplatz og Karolingerstraße og St. Peter og St. Paul fra 1325.

Mainz er delstatens hovedstad, dateret til 38 f.Kr. Centralt beliggenhed ved sammenløbet af Main og Rhinen har Mainz altid været en vigtig handelsby og er så absolut et interessant bekendtskab.

Er I til riddere, sværdslag og borgruiner? Ja så må I besøge den charmerende by Cochem, hvor fortiden er virkelig velbevaret. Her finder I bl.a. et slot og en borgruin, som holder riddertiden i hævd. Snup også en sommerlig svævebanetur over Rhinen til Festung Ehrenbreitstein ved Koblenz, der engang var Europas næststørste fæstningsanlæg.

Foretrækker I at nyde freden og roen i den smukke natur fra cykelsadlen, så er der rigtig meget at opleve på de markerede cykelruter væk fra de store veje. Trænger I til en pause, kan I altid hoppe af og på de mange både, der cruiser op og ned af Rhinen og Mosel, med eller uden en cykel på slæb.

Områdets helt store trækplaster for børn og dyreelskere er Eifelpark ved Gondorf. Her bor en ulveflok i "Valley of the Wolves" med naturlige huler, vandløb og vandfald og talrige træer og buske. I "Bärenschlucht" lever brune bjørne i et stort udendørs indelukke med masser af træer og buske og et stort vandhul. I kan også se de smukke losser og beundre deres klatrefærdigheder.

Rovfugle showet tager jer med på en unik rejse ind i luftens kongers verden. Oplev de majestætiske ørne flyve tæt forbi publikum og de lynhurtige vandrefalke, mens falkoneren fortæller om rovfuglenes biologi og adfærd.

Eifelpark har også et rigtigt pirateventyr for de yngste. Tag med på en sejltur og skyd landkrabber med vandkanoner. I den spektakulære vandrutsjebane kan børnene tage en tur på ryggen af en krokodille. Der er underholdning for alle pengene – og ingen t-shirt forbliver tør.

Ta’ picnic kurven med og få en hyggelig dag i samvær med familien i den dejlige dyrepark.

Leje af sommerhus Rheinland-Pfalz med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Rheinland-Pfalz med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Rheinland-Pfalz er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Rheinland-Pfalz nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rheinland-Pfalz - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Rheinland-Pfalz. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rheinland-Pfalz. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Rheinland-Pfalz hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rheinland-Pfalz her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Rheinland-Pfalz, et feriehus Rheinland-Pfalz eller en feriebolig Rheinland-Pfalz er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie Rheinland-Pfalz til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rheinland-Pfalz nu!

Vælg mellem 4.003 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Flotte udsigter, fantastisk vin og venlige lokalbefolkningen.
Neumagen-Dhron
2 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 juli
Smuk tysk by ved floden med uendelige muligheder
Zell
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2022 oktober
Tæt ved mange seværdigheder
Bernkastel-Kues

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland