Det største udvalg af sommerhuse

Feline giver dig det største udvalg af sommerhuse, ferieboliger og ferielejligheder med den bedste beliggenhed i hele Danmark og Europa. Her får du altid ferie til en go´pris.

Last minute sommerhuse

Det er altid nemt at få overblik over Last Minute tilbud på sommerhuse i både Danmark og resten af Europa hos os.

Feriecentre

Du kan vælge mellem en lang række spændende feriecentre i Danmark og Tyskland. Glæd dig til nogle skønne og afslappende dage sammen med familien og nyd, at I har masser af tid til hinanden.

Weekendophold

Når du trænger til at koble af sammen med din bedre halvdel, er et weekendophold lige det der skal til. Hos Feline kan du vælge mellem en lang række dejlige ophold på hoteller, kroer, slotte og herregårde i Danmark og det nordlige Tyskland.

Hvis du har spørgsmål om et sommerhus eller et ophold, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vi ønsker jer en god ferie!

E-mærket

E-mark

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Feriehusudlejernes Brancheforening

Feline Holidays er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, og således underlagt foreningens regler for god forretningsskik samt Ankenævnet for Feriehusudlejning.

Rejsegarantifonden

Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.

Et solidt sted at handle

Vi er en stabil og veldrevet forretning med styr på tingene. Vi er med andre ord en pålidelig og tryg partner, som det er sikkert at booke hos.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.