Sachsen-Anhalt er et oplagt sted for en familieferie. Den skønne natur indbyder til udendørsaktiviteter på både landjorden og til vands. De talrige slotte og borge tager jer med tilbage i historien, og de mange attraktioner for børn og barnlige sjæle sørger for, at der er noget for enhver smag. Regionen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
Vælg mellem 1.113 sommerhuse
Feriehus til 8 personer med privat udendørs swimmingpool beliggende i udkanten af skoven i et roligt boligområde i Ballenstedt.
Feriehus til 8 personer med privat udendørs swimmingpool beliggende i udkanten af skoven i et roligt boligområde i Ballenstedt. Kun 400 m fra huset ligger søen Waldsee, hvor man gerne må bade. Emne nr. 354-DE-06493-12

Uanset om I ønsker at opleve den naturskønne region og freden og roen til fods, til vands, på cykel eller hesteryg, finder I et utal af afmærkede ruter. Ruterne går igennem varieret landskab med lavland i nord og skove og bjerge længere syd på med Harzen i sydvest.

Turene bringer jer forbi mange naturlige monumenter såvel som kulturelle og kirkelige seværdigheder. Sachsen-Anhalt er et paradis for ryttere; den særlige lovgivning tillader ikke bare en tur på de etablerede ridestier gennem enge og marker, men også flerdagsture væk fra kortlagt rute. Kanuverleih Nabra beliggende i Saale-Unstrut-dalen arrangerer ture med kano, cykel eller båd – alt efter ønske og smag.

Historien har sat sit præg på området, og mange kulturelle højdepunkter findes lige for øjnene af en, uanset hvor man begiver sig hen. Især Martin Luther er forbundet med området; han blev født her og døde her. Luthers mindesmærker i Eisleben og Wittenberg er oplagte steder at besøge. Begge er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det samme er Quedlinburgs kloster og slot samt Quedlingburg Bauhaus, dens monumenter i Weimar og Dessau samt parkanlæggene i Dessau-Wörlitz. Der er derfor rig mulighed for at give børnene en kulturel rundfart.

I den historiske afdeling ligger også Regionens mange slotte og borge. Besøger I f.eks. Schloss Wernigerode, må I huske at hilse på den fortryllede Märchenfeeist. På Schloss Neuenburg skal der mere mod til; her huserer nemlig et vaskeægte slotsspøgelse i de samme sale, hvor konger og riddere boede for over 900 år siden.

Skal der lidt mere action til, er her også mange attraktioner at give sig i kast med. Kunne I tænke jer at svinge rundt i trætoppene i op til 13 meters højde ligesom Tarzan og Jane og nyde udsigten fra fugleperspektiv? Så er Kletterwald Koala i udkanten af Naumberg (Saale) lige noget for jer. Nyd samværet med familien mens I afprøver ståltove, gangbroer og gynger – det bliver en uforglemmelig oplevelse. I Westernstadt Pullman City Harz i Harzen kan I opleve livet og kulturen i det vilde vesten. Besøg indianerne i deres hytter og glæd jer til actionfyldte westernshows.

I den mere rolige ende af aktiviteter finder I Wildpark Christianental mellem Agnesberg og Fenstermacher Berg. Her møder I både rovfugle, ugler, vilde katte, vaskebjørne, mår, kronvildt, vildsvin og mange andre dyrearter. Zoologisk Have i Halle er en af Tysklands mest berømte attraktioner. Haven ligger højt over dalen i naturskønne omgivelser mellem bakker og slotte. Nyd at have tid til hinanden i den mere end 100 år gamle have med flere end 1.700 dyr. De 250 arter repræsenterer både de mere traditionelle bjergdyr og fascinerende og usædvanlige dyrearter fra Syd Amerika som f.eks. dovendyr, jaguarer og bæltedyr.

Erlebnistierpark Memleben er endnu et bud på aktivitet til en børnevenlig dag. En unik blanding af dyre- og forlystelsespark, skøre shows og spændende eventyr. Af de mere end 25 attraktioner er mange inden døre, så parken byder på masser af sjov uanset vejret.

Privat sommerhusudlejning Sachsen-Anhalt - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Sachsen-Anhalt er ejet af private. Af den grund kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus Sachsen-Anhalt. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Sachsen-Anhalt hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Sachsen-Anhalt? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Sachsen-Anhalt hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Sachsen-Anhalt
Her vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Sachsen-Anhalt. Vi giver dig sommerhuse Sachsen-Anhalt fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Sachsen-Anhalt på ét sted!

Leje af sommerhus Sachsen-Anhalt med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Sachsen-Anhalt med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Sachsen-Anhalt har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sachsen-Anhalt nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sachsen-Anhalt - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Sachsen-Anhalt. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sachsen-Anhalt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sachsen-Anhalt hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sachsen-Anhalt her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sachsen-Anhalt, et feriehus Sachsen-Anhalt eller en feriebolig Sachsen-Anhalt er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Sachsen-Anhalt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sachsen-Anhalt nu!

Vælg mellem 1.113 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.