Mærk historiens vingesus i den grønne delstat, hvor bjergkæder og skove fortæller deres egne eventyrlige historier. Historier hvor drager og alfer boede i slugter, og hertuger byggede slotte og paladser. Besøg disse historiske skattekamre og de mere nutidige attraktioner og få en ferie fuld af oplevelser og hyggeligt samvær med familien.
Vælg mellem 612 sommerhuse Destinationer under Thüringen
Dejligt feriehus til 3 personer beliggende på en bjergskråning i Neuhaus ved Thüringer Wald med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.
Dejligt feriehus til 3 personer beliggende på en bjergskråning i Neuhaus ved Thüringer Wald med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Området byder på et utal af aktiviteter, tag f.eks. på vandretur på Rennsteig eller besøg Rennsteighaven i Oberhof. Emne nr. 207-DMG07034F-16.

Fiskemarkedet er et centralt sted i Erfurt, Thüringens hovedstad, og bestemt et besøg værd. Pladsen er let genkendelig med de farvestrålende patricierhuse fra renæssancen. Besøg også Erfurt Katedral, der stammer fra det 12. århundrede. Katedralen har verdens største bevarede middelalder klokke, Maria Gloriosa, fra 1497. Det er verdens største frit svingende klokke. Katedralens interiør er velbevaret, og de blyindfattede ruder er blandt de mest imponerende i Tyskland. Martin Luther blev ordineret i katedralen i 1507.

Borgen Wartburg ved byen Eisenach er opført i det 11. og 12. årh. Det var her, Martin Luther boede i 1521-1522, da han oversatte Bibelen.

Weimar blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1998 pga. de mange bygninger og parker af kunsthistorisk betydning. Af slotte i og omkring byen kan nævnes Stadtschloss Weimar, Schloss Tiefurt, Schloss Ettersburg og Schloss Belvedere. Sidstnævntes 43 ha stor park med botanisk have, orangeri og omkring 7900 inden- og udenlandske plantearter er en helt særlig oplevelse.

Weimars mange museer spænder vidt: f.eks. Bauhaus-Museum, Schlossmuseum og Deutsches Bienen museum; en permanent udstilling om biologi og kulturhistorie, om bier og biavl med bl.a. en fin samling af kunstnerisk udformet bistader.

I Meiningen ligger Elisabethenburg Palace, et imponerende trefløjet barok kompleks. Blandt museets arkitektoniske højdepunkter er den tilhørende kirke Den hellige Treenighed. Prikken over i'et er Marmorhallen, bygget i neo-klassicistisk stil i 1907.

Thüringer Wald er en 170 km lang og op til 35 km bred skovrig ås. Det enorme skovområde kan udforskes både til fods og på cykel, og der er mulighed for en dukkert i floder og søer. Instruktører fra Tysklands Alpine Club står klar med vejledning og udstyr, så også nye klatrere kan være med.

Kaiser Wilhelm National Memorial, også kaldet Kyffhäuser, er en lav bjergkæde i det nordlige Thüringen. Området har et bemærkelsesværdigt rigt og varieret dyre- og planteliv med både bøgeskove, huler, frugtplantager, 30 arter af orkideer og et fuglereservat med internationalt ry.

Den smalle sagnomspundne drageslugt syd for Eisenach er en af de mest spændende monumenter i Thüringen. I mio. af år har vandfaldet sendt en strøm af vand næsten ti meter ned i de røde klipper under Wartburg. En 200 meter lange sti gennem slugten sikrer, at man kan gå oven på den lille bæk gennem de fantastiske klippeformationer.

Dybt inde i jorden ved Saalfeld ligger Saalfeld Fairy Grottoes. Da minedriften stoppede for mange år siden, forvandlede naturen minen til en magisk underjordiske verden med farverige stalaktitter og blændende grotte søer. I skoven over grotterne, sagde man, boede alfer og feer, trolde og skovånder. Ta’ på tur og oplev den magiske verden.

Thüringen har mange attraktioner for børn. F.eks. Kinderland Schorn i Limenau, et stort indendørs legeland, Märchenwald Saalburg Freizeitpark Erlebnispark, hvor I bl.a. møder Rødhætte og Hans og Grete. I Woodjump Hochseilpark i Oberhof kan I svinge jer i trætoppene som Tarzan, og den berømte legetøjs by Sonneberg tilbyder aktiviteter for store og små. I Theme Park Marine Aquarium i Zella – Mehlis kan I opleve en farverig undersøisk verden af tropiske oceaner og møde bl.a. citronhajer, sandtigerhajer, sygeplejeske hajer og leopardhajer i den million liter store haj tank.

Leje af sommerhus Thüringen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Thüringen med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Thüringen på den letteste måde. Lej dit sommerhus Thüringen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Thüringen - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Thüringen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Thüringen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Thüringen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Thüringen her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Thüringen, et feriehus Thüringen eller en feriebolig Thüringen er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Thüringen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Thüringen nu!

Vælg mellem 612 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland