Vadehav, vind og bølger, endeløse diger, strande og klitter - det er, hvad I kan finde i ferielandet Schleswig-Holstein. Her er der masser af ren natur. Et ideelt ferieland for aktive familier, vandhunde og naturelskere. Charmerende cykelruter, spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping - hvad kan man ønske sig mere på sin ferie?
Vælg mellem 24.907 sommerhuse Destinationer under Schleswig-Holstein
Schleswig-Holstein

I Schleswig-Holstein er der rig mulighed for at kombinere ferie og sportslige aktiviteter. Sol, hav og skønne sandstrande indbyder til samvær med familien. Saml skaller og sjove sten med børnene eller nyd at slappe af med en bog, mens sandslotte og kanaler dukker op omkring jer.

Går ferien til Østersøen, er en dag i Kappeln et must. Den romantisk gammel fiskerby har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt. Byens stolthed er den gamle mølle Amanda fra 1888. Tag trapperne op til 4. sal og nyd den smukke udsigt.

Fra Elbens udløb til den danske grænse ligger UNESCO-verdensnaturarv, biosfærereservatet Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Store dele af dette enestående naturområde er udlagt som nationalpark og er den dag i dag fuldstændig uberørt. Hertugdømmet Lauenburg har vidtstrakte skovarealer og talrige søer, som er oplagte feriemål for naturelskere.

Den smukke og hyggelige middelalderby Lübeck er hansestædernes dronning. Byen er optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Bybilledet er præget af kulturhistoriske seværdigheder som Holstentor, der står som minde om byens berømte fortid som fri rigs- og hansestad, men er også et oplagt mål for en shoppetur. Børnene vil elske det antikke legetøj på Skt. Annen Museum og dukkerne fra hele verden på Dukkemuseet.

Kiel er delstatens smukke hovedstad. Tag børnene med på havnen og se de kæmpe krydstogtskibe, luksusyachter, færger og sejlskibe. Besøg også sælbassinet og søfartsmuseet. Hyggelige caféer og et mangfoldigt kulturliv som f.eks. Nikolaikirche lover en god dag i Kiel.

En times kørsel fra Kiel ligger Hansapark, en af Tysklands største forlystelsesparker med forlystelser for enhver smag. Bl.a. masser af store og små rutsjebaner, vandrutsjebaner og rolige forlystelser for de helt små. Parken ligger helt ud til havet, så I kan nyde den naturskønne udsigt fra flere af forlystelserne.

Fehmarn er virkelig børnenes ø. Her kan I inden for få km besøg Experimenta, en blanding af laboratorium, museum og legeplads for både børn og voksne, Meereszentrum Fehmarn med hajer og et utal af farvestrålende fisk og koraller, og udstillingen om Planeten Jorden, hvor I tager med på en rejse helt fra urtiden gennem dinosaurus perioden og op til nutidens mennesker. I kan også lære mere om vulkaner, opleve et jordskælv i simulatoren, og røre ved et ægte dinosaurus æg og et meteor.

Multimar Forum i Tønningen er informationscenter for nationalparken Vadehavet i Slesvig-Holsten. En interaktiv udstilling for hav, energi, hvaler og verdens naturarv, hvor de mange akvarier giver de besøgende helt unik indsigt og viden og uforglemmelige oplevelser. Ud over bassiner, hvor man kan røre ved fiskene og hvalskeletter, er der et inspirerende indendørs legerum og uden for bl.a. en udfordrende tarzan-bane.

Ved Wittdün på Amrum finder I et badeland med vand fra Nordsøen opvarmet til 30 grader. Her er massagedyser, bølgebad, vandfald, børnerutsjebaner og meget mere. Her er plads til både at nyde freden og roen og lege med børnene.

Designer Outlet Neumünster, det største shopping outlet i Nordtyskland, er det perfekte sted til en dagsudflugt eller et lille stop på gennemrejsen. Med 120 butikker, der tilbyder rabatter året rundt, og et bredt udvalg af underholdningsmuligheder, inklusive flere restauranter, caféer og legepladser, er shoppingcentret populært blandt både børn og voksne. Det er strategisk placeret ved B205 tæt på A7 og kun 30 minutters kørsel fra Hamborgs centrum, 30 minutter fra Kiel og cirka en times kørsel fra den dansk-tyske grænse. En perfekt ferieoplevelse for hele familien. Den store parkeringsplads tilbyder også ladestandere til elbiler (P1) samt pladser til autocampere og motorcykler (P4).

Vælg mellem 24.907 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Div aktiviteter/ restauranter er spredt godt ud over området så det ikke virker presset ved mange gæster
Weissenhäuser Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Dejligste idylliske by, pænt og rent overalt.
Friedrichstadt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Hyggelig by, og nogle dejlige vandreture i området.
Kappeln
2 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Manglende skiltning til geder Under al kritik at skulle bruge 40 min på at finde en p-plads på ankomstdagen.
Weissenhäuser Strand
2 voksne 2 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 februar
Vi havde vores hund med. Huset ligger meget tæt på en skov, hvor hunde må løbe frit og der er kort gang, over en motorvejsbro til et meget større skovområde, hvor der også er legeplads. I bil var der 5-10 min ned til havnen og gågaden.
Flensburg

Attraktioner

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland