Vadehav, vind og bølger, endeløse diger, strande og klitter - det er, hvad I kan finde i ferielandet Schleswig-Holstein. Her er der masser af ren natur. Et ideelt ferieland for aktive familier, vandhunde og naturelskere. Charmerende cykelruter, spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping - hvad kan man ønske sig mere på sin ferie?
Vælg mellem 23.594 sommerhuse Destinationer under Schleswig-Holstein
4-værelses hus på 86 m² til 6 personer beliggende i OstseeStrandpark Grömitz, som er et hyggeligt ferieområde ca. 250 m fra en dejlig sandstrand.
4-værelses hus på 86 m² til 6 personer beliggende i OstseeStrandpark Grömitz, som er et hyggeligt ferieområde ca. 250 m fra en dejlig sandstrand og med kort afstand til fods eller på cykel til byens centrum. Emne nr. 305-DE2433.650.1

I Schleswig-Holstein er der rig mulighed for at kombinere ferie og sportslige aktiviteter. Sol, hav og skønne sandstrande indbyder til samvær med familien. Saml skaller og sjove sten med børnene eller nyd at slappe af med en bog, mens sandslotte og kanaler dukker op omkring jer.

Går ferien til Østersøen, er en dag i Kappeln et must. Den romantisk gammel fiskerby har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt. Byens stolthed er den gamle mølle Amanda fra 1888. Tag trapperne op til 4. sal og nyd den smukke udsigt.

Fra Elbens udløb til den danske grænse ligger UNESCO-verdensnaturarv, biosfærereservatet Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer. Store dele af dette enestående naturområde er udlagt som nationalpark og er den dag i dag fuldstændig uberørt. Hertugdømmet Lauenburg har vidtstrakte skovarealer og talrige søer, som er oplagte feriemål for naturelskere.

Den smukke og hyggelige middelalderby Lübeck er hansestædernes dronning. Byen er optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Bybilledet er præget af kulturhistoriske seværdigheder som Holstentor, der står som minde om byens berømte fortid som fri rigs- og hansestad, men er også et oplagt mål for en shoppetur. Børnene vil elske det antikke legetøj på Skt. Annen Museum og dukkerne fra hele verden på Dukkemuseet.

Kiel er delstatens smukke hovedstad. Tag børnene med på havnen og se de kæmpe krydstogtskibe, luksusyachter, færger og sejlskibe. Besøg også sælbassinet og søfartsmuseet. Hyggelige caféer og et mangfoldigt kulturliv som f.eks. Nikolaikirche lover en god dag i Kiel.

En times kørsel fra Kiel ligger Hansapark, en af Tysklands største forlystelsesparker med forlystelser for enhver smag. Bl.a. masser af store og små rutsjebaner, vandrutsjebaner og rolige forlystelser for de helt små. Parken ligger helt ud til havet, så I kan nyde den naturskønne udsigt fra flere af forlystelserne.

Fehmarn er virkelig børnenes ø. Her kan I inden for få km besøg Experimenta, en blanding af laboratorium, museum og legeplads for både børn og voksne, Meereszentrum Fehmarn med hajer og et utal af farvestrålende fisk og koraller, og udstillingen om Planeten Jorden, hvor I tager med på en rejse helt fra urtiden gennem dinosaurus perioden og op til nutidens mennesker. I kan også lære mere om vulkaner, opleve et jordskælv i simulatoren, og røre ved et ægte dinosaurus æg og et meteor.

Multimar Forum i Tønningen er informationscenter for nationalparken Vadehavet i Slesvig-Holsten. En interaktiv udstilling for hav, energi, hvaler og verdens naturarv, hvor de mange akvarier giver de besøgende helt unik indsigt og viden og uforglemmelige oplevelser. Ud over bassiner, hvor man kan røre ved fiskene og hvalskeletter, er der et inspirerende indendørs legerum og uden for bl.a. en udfordrende tarzan-bane.

Ved Wittdün på Amrum finder I et badeland med vand fra Nordsøen opvarmet til 30 grader. Her er massagedyser, bølgebad, vandfald, børnerutsjebaner og meget mere. Her er plads til både at nyde freden og roen og lege med børnene.

Leje af sommerhus Schleswig-Holstein med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Schleswig-Holstein med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Schleswig-Holstein er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Schleswig-Holstein nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Schleswig-Holstein - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Schleswig-Holstein. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Schleswig-Holstein. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Schleswig-Holstein hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Schleswig-Holstein her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Schleswig-Holstein, et feriehus Schleswig-Holstein eller en feriebolig Schleswig-Holstein er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Schleswig-Holstein til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Schleswig-Holstein nu!

Vælg mellem 23.594 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Dejligt tæt på skov og rolige område, selv om man var tæt på alt
Kiel
8 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Der er for langt ind til Lubeck Altstadt, og i selve området omkring hotellet er der ikke meget at se - ej heller forslag til lokale gåture.
Lübeck
5 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Byen Plön er meget hyggeligt.
Ascheberg
2 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Ok, ikke meget at give sig til, men måske det er bedre i sommersæsonen. Flere spisesteder var lukkede for i år. Flot fugleliv med mange forskellige arter!
Nordstrand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Vi nød roen og stilheden. Vi måtte gå på værtens grund, hvilket bød på skønne vandreture i skoven, som lå i i baghaven.
Brekendorf

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland