Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Nordfyn med pool. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 49 sommerhuse Destinationer under Nordfyn

Lej dit luksus sommerhus Nordfyn med pool her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende luksus sommerhus Nordfyn med pool hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Nordfyn med pool hos Feline.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Fantatisk beliggenhed, storslået udsigt til vand og begge broer. Havnen i Middelfart skal opleves.

4. Dejlig tæt på by, butikker, havn og legearealer

Skønt område. Madsbyparken i Fredericia er en kæmpe stor gratis legeplads med mooncars, både, lille tog, tarzanbane og dyr, ligger kun 15 min. kørsel derfra. Middelfart er en skøn by.

Ideel til lange gåture, perfekt hvis man har hund med

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Nordfyn med pool du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Nordfyn med pool til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Nordfyn med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God information og rådgivning da vi ringede til jer.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

5 fortjente stjerner. Har igennem flere år bestilt ferie igennem Feline.dk. Selv weekendophold har vi været på igennem Feline, og der har altid været stor hjælp at hente. Har anbefalet andre også at søge deres ferie eller weekendophold igennem Feline. Som jeg også ved at de har gjort og været rigtig glade for. Der er altid gode tilbud at finde og priser som alle kan være med på.

Hurtigt og nemt. God overskuelig hjemmeside, hurtigt svar da vi skulle bruge hjælp inden vi bookede.

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S