Mange vil mene at Bogense er den hyggeligste af den række af charmerende købstæder, der findes på Fyn. Byens rødder strækker sig hele vejen tilbage til Middelalderen, men markeder og handel lever endnu i bedste velgående. Her finder I en af Danmarks mest børnevenlige strande og flot natur lige uden for byen.
Vælg mellem 67 sommerhuse
Bogense_130-G51788

Byens marina er den største på Fyn og er, sammen med den hyggelige bymidte, på mange måder omdrejningspunktet i Bogense. Her er altid masser af liv, og det er hyggeligt at gå hernede og kigge ud over de mange lystbåde, der altid ligger her. Det tager ikke mere end 10 minutter at gå herned inde fra midten af byen.

Ved siden af marinaen finder I en af byens mest populære attraktioner, Bogense Marina Strand. Det er en kunstig strand, som er skabt af det fineste sand på et sted, som både er afskærmet og lavvandet. Forholdene bliver simpelthen ikke bedre for børnefamilier. Her er beach volley bane, legeplads og en fitnessplads i nærheden, så der er aktiviteter for både mindre og større børn.

Søbadet i Bogense er et andet af de steder, der går rent ind hos byens gæster. Det ligger ved Østre Mole i byens gamle havn, hvor I kan hoppe i vandet fra en badebro. Der er omklædningsfaciliteter, bruser og toiletter på stedet. Snup en dukkert når I er klar. Vandet er skønt, og det er udsigten også; herfra kan I nemlig se Æbelø.

Der er mange muligheder for shopping i de charmerende og atmosfærefyldte gader i midten af Bogense. Om torsdagen er mulighederne imidlertid endnu bedre. Det er nemlig markedsdag, hvor byens gamle torv fyldes af boder, hvor I kan finde snart sagt alt.

Det gælder i endnu højere grad for Bogense Kræmmermarked, som afholdes hver eneste weekend, hele året rundt. Det foregår både indendørs og udendørs, og er altid et besøg værd.

Omgivelserne omkring byen er præget af flot natur, der er som skabt til vandre- og cykelture. Det gælder ikke mindst Gyldensteen Strand et stort og meget vellykket projekt der forvandlede et inddæmmet landbrugsområde til skøn natur med masser af vand og et righoldigt fugleliv. Tag kikkerten med og nyd udsigten fra de udkigstårne, der er opført i området.

Vælg mellem 67 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
tror området er bedre i sommertiden
Bogense
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Det ligger meget centralt i forhold til indkøb og byen.
Bogense
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Smukt område ved havet, med daglige vandreruter lige uden for døren
Bogense
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Fantastisk udsigt fra denne lejlighed
Bogense
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Spændende område til fine gåture og udsigt til grøn område fra lejligheden.
Bogense

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S