Mange vil mene at Bogense er den hyggeligste af den række af charmerende købstæder, der findes på Fyn. Byens rødder strækker sig hele vejen tilbage til Middelalderen, men markeder og handel lever endnu i bedste velgående. Her finder I en af Danmarks mest børnevenlige strande og flot natur lige uden for byen.
Vælg mellem 58 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 9 personer beliggende i det lille feriehusområde Fogense tæt på Bogense
Dejligt og veludstyret sommerhus til 9 personer beliggende 100 m fra havet, på en stor skov-/plantagegrund i det lille feriehusområde Fogense tæt på Bogense. Emne nr. 130-G51744

Byens marina er den største på Fyn og er, sammen med den hyggelige bymidte, på mange måder omdrejningspunktet i Bogense. Her er altid masser af liv, og det er hyggeligt at gå hernede og kigge ud over de mange lystbåde, der altid ligger her. Det tager ikke mere end 10 minutter at gå herned inde fra midten af byen.

Ved siden af marinaen finder I en af byens mest populære attraktioner, Bogense Marina Strand. Det er en kunstig strand, som er skabt af det fineste sand på et sted, som både er afskærmet og lavvandet. Forholdene bliver simpelthen ikke bedre for børnefamilier. Her er beach volley bane, legeplads og en fitnessplads i nærheden, så der er aktiviteter for både mindre og større børn.

Søbadet i Bogense er et andet af de steder, der går rent ind hos byens gæster. Det ligger ved Østre Mole i byens gamle havn, hvor I kan hoppe i vandet fra en badebro. Der er omklædningsfaciliteter, bruser og toiletter på stedet. Snup en dukkert når I er klar. Vandet er skønt, og det er udsigten også; herfra kan I nemlig se Æbelø.

Der er mange muligheder for shopping i de charmerende og atmosfærefyldte gader i midten af Bogense. Om torsdagen er mulighederne imidlertid endnu bedre. Det er nemlig markedsdag, hvor byens gamle torv fyldes af boder, hvor I kan finde snart sagt alt.

Det gælder i endnu højere grad for Bogense Kræmmermarked, som afholdes hver eneste weekend, hele året rundt. Det foregår både indendørs og udendørs, og er altid et besøg værd.

Omgivelserne omkring byen er præget af flot natur, der er som skabt til vandre- og cykelture. Det gælder ikke mindst Gyldensteen Strand et stort og meget vellykket projekt der forvandlede et inddæmmet landbrugsområde til skøn natur med masser af vand og et righoldigt fugleliv. Tag kikkerten med og nyd udsigten fra de udkigstårne, der er opført i området.

Leje af sommerhus Bogense med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Bogense med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Bogense på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Bogense nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bogense - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Bogense. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bogense. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Bogense hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bogense her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Bogense, et feriehus Bogense eller en feriebolig Bogense er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Bogense til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bogense nu!

Vælg mellem 58 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.