Den rolige og hyggelige badestrand ved Skåstrup er omgivet af et stort grønt område, der er ideel til leg og picnic med afslapning og samvær med familien. Stranden er børnevenlig med lavt vand. Besøg den gamle købstad Bogense med bindingsværkshuse, stokroser og marked på torvet. Oplev områdets gallerier og kunstudstillinger, ta’ på tur og oplev vilde dyr eller kast snøren i kystens fine fiskevand.
Vælg mellem 79 sommerhuse
Hyggeligt og velindrettet sommerhus til 6 personer beliggende i Skåstrup Strand.
Hyggeligt og velindrettet sommerhus til 6 personer, beliggende på en fin havegrund med stor græsplæne i Skåstrup Strand. Fra huset er der ca. 300 m til en god badestrand. Emne nr. 121-72-5556

Pak madkurven, spring i sadlen og drag på eventyr i det naturskønne landskab langs den smukke kyst. Her er der masser af cykelstier og afmærkede ruter, og cykler kan lejes flere steder i området. Omkring Langsø i skoven ved Morud er der anlagt to MTB ruter, der dog kræve licens eller dagkort.

Foretrækker I at opleve området til fods, finder I fred og ro og uforstyrret natur langs vandet, over engene og i skoven. Et bud kunne være Hjertestien i Bogense, der går fra enden af den gamle havn, gennem Bogense by og “Bogenses grønne hjerte”, hvor den følger trampestien rundt om den flotte eng med det rige fugle- og dyreliv. Ad Kirkebakken med udsigt til Æbelø, forbi vandtårnet og den gamle pumpestation og tilbage til havnen. Ruten er på ca. 3 km.

M/S Castor arrangerer marsvinssafari i Lillebælt og hyggelige aftenture til naturreservatet Æbelø, hvor skibet kaster anker. Ta’ madkurv med og nyde den smukke solnedgang. M/S Castor sejler også til Tunø, den bilfri ø i Kattegat, hvor I får en rundtur på øen i en traktortrukket vogn.

Der er fine forhold for vadefiskeri langt fra land ved Skåstrup Strand - især ved højvande, Æbelø er også et dejligt sted at fiske. Derudover er der masser af fiskesteder langs hele Nordfyns kyst.

Friluftsbadet i Morud har en dejlig pool med vipper til de voksne, og en lille lavvandede svømmepøl med rutsjebane for de yngste. På boldbanerne ved siden af badet kan I spille beachvolley, petanque, fodbold og basketball. Er vejret til indendørs aktiviteter er Bogense Svømmehal et dejligt sted at tilbringe en hyggelig dag i samvær med familien.

Bogense er Danmarks mindste købstad med en charmerende atmosfære. Her finder I Danmarks ældste hus, cafeer og spændende butikker og en hyggelige havn med sandstrand og legepladser. Der er torvedag hver torsdag året rundt på det smukke gamle torv. Her kan købes frugt, grøntsager, ost, blomster, husflid og meget andet godt. Torvet hører til den ældste del af byen og er et af de mest velbevarede danske torvepladser.

Ditlevsdal Bison Farm ved Morud er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Hver sommer er der masser af spændende western aktiviteter. Bl.a. guidet tur i prærievogn blandt de prægtige dyr og heste-stunt-show. Terrariet i Vissenbjerg inviterer indenfor i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden, og i Odense Zoo kan I være med til at fodre bl.a. de livlige lemurer.

Gå ikke glip af de flotte kunstoplevelser på Nordfyn. I Skovby ved Bogense ligger Kunstgården, Danmarks største landgalleri. Der findes glaskunst, keramik, malerier og smukke skulpturer rundt om i byerne. Det moderne kunstmuseum Brandts i Odense er Danmarks første inden for kunst og visuel kultur. Museet har en samling på mere end 15.000 af verdens bedste klassiske kunstværker, internationalt fotografi, film og tegninger.

Den Fynske Landsby er et frilandsmuseum i Odense, som indeholder gårde og huse, som de så ud på Fyn i 1800-tallet. Året rundt kan I opleve mange forskellige aktiviteter og arrangementer i Landsbyen. Mange af aktiviteterne følger årstiderne, som var rygraden i datidens landbosamfund. Markerne skal pløjes, tilsås og høstes, husene skal vedligeholdes og tekstil skal tilvirkes. Se i kalenderen, hvad der sker den dag, I kommer på besøg.

H.C. Andersen boede som dreng, i årene fra 1807 - 1819, i Munkemøllestræde i Odense. I dag er to små stuer indrettet som museum, og det lille museum fortæller om en fattig tilværelse i det tidlige 1800-tals Odense.

Leje af sommerhus ved Skåstrup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Skåstrup Strand med nøjagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Skåstrup Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Skåstrup Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Skåstrup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Skåstrup Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Skåstrup Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Skåstrup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Skåstrup Strand her
Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Skåstrup Strand, et feriehus ved Skåstrup Strand eller en feriebolig ved Skåstrup Strand er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Skåstrup Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Skåstrup Strand nu!

Vælg mellem 79 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 3 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 december
vi har været her i december så vi så ikke så meget af området. Det er store sommerhuse der ligger i området. umiddelbart virker der lidt langt at gå til stranden.
Skåstrup
8 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt med havkig fra huset.
Skåstrup
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Hvis man er til ferieparker, er området ok. Det er let at komme ud og få oplevelser og Nordfyn har så meget at byde på
Skåstrup
14 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Lidt kedeligt område.
Skåstrup
10 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2022 september
Dejligt område - hvor man kunne gå direkte fra huset og via et grønt område - ned til stranden. Virkelig et dejligt sted.
Skåstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S