Strib er en fredelig halvø, som ligger i naturskønne omgivelser få kilometer nord for Middelfart. Herfra er der nem adgang til lokalområdets mange strande og seværdigheder – og til spændende ferieoplevelser som f.eks. hvalsafari. Der er strande for enhver smag i området.
Vælg mellem 5 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i idylliske omgivelser i udkanten af Strib.
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i idylliske omgivelser i udkanten af Strib. Man kommer op til huset via trapper. Emne nr. 084-M642609

Strib Nordstrand er en lækker sandstrand som ligger på det sted hvor Lillebælt er smallest. Det er fint at soppe og lege i vandkanten, men vandet bliver hurtigt dybt, og er desuden strømfyldt længere ude.

Stranden ved Middelfart Marina er langt mere børnevenlig. Det er ligeledes en dejlig sandstrand, men forholdene her er meget bedre for familier. Ikke alene er vandet lavt og roligt; her findes også et stort område med græs og legeplads, og mange forskellige aktiviteter. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen på en varm sommerdag.

Gågaden i Middelfart inviterer til shopping og tilbudsjagt. Smut en tur til den hyggelige købstad, og lad dig friste af de mange forskellige butikker.

Området omkring den gamle Lillebæltsbro har forvandlet sig fra et trafikknudepunkt til et skønt udflugtsområde. Under de høje, grønne træer ligger ishuse, som lokker med lækre vafler. Det er også her I finder Naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan nyde synet af rådyr, hjorte og kronvildt.

En hvalsafari sammen med børnene er slet ikke til at komme uden om. Der lever rigtig mange marsvin i Lillebælt, og det er en både spændende og lærerig oplevelse at sejle ud på bæltet og opleve hvordan de små hvaler kommer op til overfladen for at få luft. I kan også høre hvordan de snakker med hinanden ved at lave kliklyde.

Privat sommerhusudlejning Strib - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Strib har private ejere. Af den grund kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Strib. Når du vælger at leje sommerhus privat Strib hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service på alle destinationer gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Strib? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Strib hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Strib
På dette site finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Strib. Feline giver dig sommerhuse Strib fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Strib på ét sted!

Leje af sommerhus Strib med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Strib med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Strib på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Strib nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Strib - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Strib. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Strib. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Strib hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Strib her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Strib, et feriehus Strib eller en feriebolig Strib er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Strib til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Strib nu!

Vælg mellem 5 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.