Strib er en fredelig halvø, som ligger i naturskønne omgivelser få kilometer nord for Middelfart. Herfra er der nem adgang til lokalområdets mange strande og seværdigheder – og til spændende ferieoplevelser som f.eks. hvalsafari. Der er strande for enhver smag i området.
Vælg mellem 10 sommerhuse
Strib_130-G51500

Strib Nordstrand er en lækker sandstrand som ligger på det sted hvor Lillebælt er smallest. Det er fint at soppe og lege i vandkanten, men vandet bliver hurtigt dybt, og er desuden strømfyldt længere ude.

Stranden ved Middelfart Marina er langt mere børnevenlig. Det er ligeledes en dejlig sandstrand, men forholdene her er meget bedre for familier. Ikke alene er vandet lavt og roligt; her findes også et stort område med græs og legeplads, og mange forskellige aktiviteter. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen på en varm sommerdag.

Gågaden i Middelfart inviterer til shopping og tilbudsjagt. Smut en tur til den hyggelige købstad, og lad dig friste af de mange forskellige butikker.

Området omkring den gamle Lillebæltsbro har forvandlet sig fra et trafikknudepunkt til et skønt udflugtsområde. Under de høje, grønne træer ligger ishuse, som lokker med lækre vafler. Det er også her I finder Naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan nyde synet af rådyr, hjorte og kronvildt.

En hvalsafari sammen med børnene er slet ikke til at komme uden om. Der lever rigtig mange marsvin i Lillebælt, og det er en både spændende og lærerig oplevelse at sejle ud på bæltet og opleve hvordan de små hvaler kommer op til overfladen for at få luft. I kan også høre hvordan de snakker med hinanden ved at lave kliklyde.

Vælg mellem 10 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område og udsigt fra huset.
Strib
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Fantastisk beliggenhed
Strib
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
lækker natur
Strib

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S