Feline tilbyder det største udvalg af sommerhuse i Danmark. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 23.360 sommerhuse Destinationer under Danmark
Tæt på Blåvandshuk Fyrtårn ligger dette skønne stråtækte sommerhus til 6 personer.
Tæt på Blåvandshuk Fyrtårn ligger dette skønne stråtækte sommerhus til 6 personer kun 200 m fra stranden. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på en stor grund med lyng. Emne nr. 011-60081

Danmark har nogle af verdens bedste strande med det dejligste, fine sand og rent og klart vand. Udvalget spænder vidt, og omfatter alt lige fra utroligt børnevenlige strande med lavt vand mange meter ud over ”almindelige” strande og til et af planetens bedste steder for surfere, Klitmøller.

Lystfiskere har uanede muligheder i Danmark. Her er tusindvis af kilometer kystlinje med masser af gode fiskesteder, hundredevis af put and take søer, og mange kilometer åer og bække. Havfiskeri kan også nemt lade sig gøre med en af de kuttere der sejler fra havne landet over.

Alle der holder af at vandre, cykle eller ride igennem naturskønne omgivelser er kommet til det rigtige sted, uanset hvorhen i Danmark turen går til. Fra klitlandskaberne ved Vesterhavet, over Søhøjlandet i Midtjylland og Mols bjerge i Østjylland og hele vejen over til klippelandskaberne på Bornholm er der lagt op til hyggelige og afslappende oplevelser i flot natur.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, lige fra store forlystelsesparker med vilde rutsjebaner og meget andet godt over badelande til jagt på forstenede dyr og planter sammen med børnene.

Du kan kort sagt godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Effektiv sommerhusudlejning for private udlejere.

Privat sommerhusudlejning Danmark - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Danmark har private ejere. Af den grund kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus Danmark. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Danmark hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Danmark? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Danmark hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Danmark
På dette site kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Danmark. Vi har samlet sommerhuse Danmark fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget enklere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Danmark på ét sted!

Leje af sommerhus Danmark med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Danmark med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Danmark på den letteste måde. Lej dit sommerhus Danmark nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Danmark - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Danmark. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Danmark. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Danmark hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Danmark her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Danmark, et feriehus Danmark eller en feriebolig Danmark er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Danmark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Danmark nu!

Vælg mellem 23.360 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark