Feline tilbyder det største udvalg af sommerhuse i Danmark. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 39.343 sommerhuse Destinationer under Danmark
Sommerhuse i Danmark

Danmark har nogle af verdens bedste strande med det dejligste, fine sand og rent og klart vand. Udvalget spænder vidt, og omfatter alt lige fra utroligt børnevenlige strande med lavt vand mange meter ud over ”almindelige” strande og til et af planetens bedste steder for surfere, Klitmøller.

Lystfiskere har uanede muligheder i Danmark. Her er tusindvis af kilometer kystlinje med masser af gode fiskesteder, hundredevis af put and take søer, og mange kilometer åer og bække. Havfiskeri kan også nemt lade sig gøre med en af de kuttere der sejler fra havne landet over.

Alle der holder af at vandre, cykle eller ride igennem naturskønne omgivelser er kommet til det rigtige sted, uanset hvorhen i Danmark turen går til. Fra klitlandskaberne ved Vesterhavet, over Søhøjlandet i Midtjylland og Mols bjerge i Østjylland og hele vejen over til klippelandskaberne på Bornholm er der lagt op til hyggelige og afslappende oplevelser i flot natur.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, lige fra store forlystelsesparker med vilde rutsjebaner og meget andet godt over badelande til jagt på forstenede dyr og planter sammen med børnene.

Du kan kort sagt godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Vælg mellem 39.343 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område og omgivelser
Ærø
3 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Lidt trist at resturant og svømmehal holder lukket om mandagen,manglende oplysning om hvordan man så kunne spille minigolf, da henvendelsen skulle ske i svømmehal
Arrild
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
tæt på stranden.
Marielyst
7 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Meget afhængig af godt vejr
Langø
12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Så smukt
Ordrup

Attraktioner

Vis alle