Noget af Danmarks smukkeste natur findes ved Båring Vig. Skove og enge, bakker og frugtplantager. Og ikke mindst strande. Nordfyn har øens længste kystlinje med nogle af de bedste strande. Kast snøren ud ved de udsøgte fiskesteder, besøg de hyggelige marinaer, tag med på sejltur og udforsk kysten. Også de historieinteresserede og børnene kan glæde sig; her er ferieoplevelser for hele familien.
Vælg mellem 231 sommerhuse
På det idylliske nordfyn, i Båring Vig, finder man dette hyggelige sommerhus til 8 personer.
På det idylliske nordfyn, i Båring Vig, finder man dette hyggelige sommerhus til 8 personer. Huset ligger tæt på den spændende gamle handelsby Bogense og de dejlige badestrande. Emne nr. 160-D2113

En feriedag på stranden i samvær med familien med sandslotte og leg i vandet – så bliver det ikke meget bedre. Båring Strand har det eftertragtede Blå Flag som symbol på høj vandkvalitet og fine forhold på stranden. Vandet er lavt helt ud til enden af molen, så den er perfekt til børnefamilier. De lidt større børn kan udfordre de voksne med en gang beachvolley på den anlagte bane.

Også Varbjerg Strand er en dejlig børnevenlig strand. Her er der anlagt fliser ned til strand og badebro, så kørestole og barnevogne kan komme ned til vandet. Begge strande har parkeringsplads, toiletbygning og et mindre antal borde-bænkesæt ved stranden. Skulle det en dag ikke være strandvejr, er Bogense Svømmehal et dejligt sted at tilbringe en hyggelig dag i samvær med familien.

Tag med M/S Castor enten på marsvinssafari i Lillebælt eller en hyggelig aftentur til naturreservatet Æbelø, hvor skibet kaster anker. Her kan I indtage den medbragte madkurv og nyde at have tid til hinanden. M/S Castor sejler også til Tunø, den bilfri ø i Kattegat, hvor en rundtur på øen i en traktortrukket vogn er en del af turen. Kan I li’ stemningen i en lystbådehavn, er marinaen i Bogense stedet. Gå en tur i den gamle idylliske fiskerihavn med gamle fiskerhytter, gode caféer og spændende butikker. Bogense er ægte fynsk hygge.

Der er uanede muligheder for guidede ture på Nordfyn. I vælger selv, om det skal være en byvandring, et besøg på den tidligere røverborg, slottet Harridslevgård, naturvandringer i den smukke natur, eller en guidet fisketur. Turistbureauerne har mere information. Æbelø er også et dejligt sted at fiske. Øen er perfekt til flue og letspin. Derudover er der masser af fiskesteder langs hele Nordfyns kyst.

Ønsker I at udforske det naturskønne landskab langs den smukke kyst, er området rigt på cykelstier og ruter. Cykler kan lejes flere steder, hvis I ikke selv har dem med. Vil I hellere opleve området til fods, har Nordfyn de perfekte rammer med fred og ro og uforstyrret natur. Cykel- og vandrekort kan fås på turistbureauerne.

Ditlevsdal Bison Farm ved Morud er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Hver sommer er der masser af spændende aktiviteter med ægte præriestemning. Bl.a. guidet tur i prærievogn blandt de prægtige dyr og heste-stunt-show.

Der er flere dyreoplevelser i vente på Fyn. Terrariet i Vissenbjerg giver jer et kig ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden, og i Odense Zoo kan I komme helt tæt på dyrene og bl.a. være med til at fodre de livlige lemurer.

Gå ikke glip af de flotte kunstoplevelser på Nordfyn. I Skovby ved Bogense finder I Danmarks største landgalleri Kunstgården. Værkstedsgalleriet er et spændende værksted og galleri. Ta’ på kunst-turné på Nordfyn og oplev glaskunst, keramik, malerier og smukke skulpturer rundt om i byerne. Vil I vide mere om Nordfyns historie, er et besøg på Nordfyns Museum i Bogense en god ide.

Slikmunde vil synes om at følge den fynske chokoladerute. Inden for en times kørsel finder I bl.a. L’Artisan i Søndersø, Odense Chokoladehus og Kring Chokolade i Middelfart. Lækkerierne kan nydes på stedet eller købes med hjem.

Leje af sommerhus ved Båring Vig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Båring Vig med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Båring Vig har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Båring Vig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Båring Vig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus ved Båring Vig. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Båring Vig. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Båring Vig hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Båring Vig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Båring Vig, et feriehus ved Båring Vig eller en feriebolig ved Båring Vig er der ingen, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie ved Båring Vig til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Båring Vig nu!

Vælg mellem 231 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Sommerhusområde med god plads mellem husene - godt som udgangspunkt for cykel- og vandreture
Båring
6 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fantastisk havudsigt. Stille og roligt område. Hyggeligt gård med aften sol.
Båring
6 voksne 4 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
God beliggenhed med stranden tæt på.
Båring
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Perfekte rammer Tæt ved vand og naturen
Bro Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Når man er til strand og vand, og masser af natur er det et dejligt sted.
Varbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S