Emne nr.: 090-38695
Emne nr.: 090-38695

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Din søgning efter ”sommerhus bogense uge 30” er netop kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Bogense er et eftertragtet sted at holde ferie, og det gælder i høj grad også, når vi taler om uge 30. I kan derfor godt begynde at glæde jer til nogle skønne dage sammen.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode chancer du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de forskellige sommerhuse, der er ledige i uge 30.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis I leder efter en alsidig ferie med strandstemning og mange udflugtsmål, er Bogense på Nordvestfyn det helt rigtig sted.

På Nordfyns Museum kan I se tusinder år gamle antikke kunstværker og en nostalgisk frisørsalon fra 1920'erne.

Om aftenen kan I sidde længe uden for sommerhuset og nyde den friske luft - en drøm for enhver ferie i Bogense.

Et besøg på det traditionelle marked er noget værd for alle, der holder udkig efter mad og særpræg fra regionen.

Nordfyns Museum i Bogense viser arkæologiske fund fra mange af Fyns epoker.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 4 sommerhuse