Middelfart er en hyggelig købstad på Fyn, og ligger i naturskønne, grønne omgivelser. Lillebælt og de skønne badestrande i området er altid tæt på, uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for. Glæd jer også til shopping, isvafler, hjorte, hvalsafari og keramikmuseet Grimmershus.
Vælg mellem 204 sommerhuse
Dejlig villa i 2 etager til 6 personer beliggende i Middelfart by.
Dejlig villa i 2 etager til 6 personer beliggende i Middelfart by. Huset har en skøn lukket have, som deles med lejeren af M64250. Emne nr. 084-M64249

Langs den naturskønne Båring Vig finder I den ene børnevenlige sandstrand efter den anden. Vandet er afskærmet og roligt, og indbyder til at lege, pjaske og soppe i vandkanten. Glæd jer til en skøn, varm sommerdag på stranden, hvor I har alverdens tid til hinanden.

I gågaden inde i bymidten venter en lang række forskellige og spændende butikker. Når trangen til shopping kommer over jer, er der derfor mange muligheder her.

En udflugt til det grønne område lige før den gamle Lillebæltsbro er slet ikke til at komme uden om og det samme gælder de ishuse, I finder her. Lidt længere inde i skoven venter Naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan se rådyr, hjorte og kronvildt. Det er alle tiders tur sammen med børnene.

Mere dyreliv venter på Lillebælt, som er et af de farvande i verden, hvor der lever flest hvaler. Til gengæld er der også tale om små hvaler, nemlig marsvinet, som kan blive knap 2 meter langt. Læg vejen forbi den gamle havn og tag på hvalsafari med Galeasen Aventura og Mira3. Se marsvinene trække luft i overfladen, og lyt til de kliklyde, de laver.

Lokalområdet omkring byen er hjemsted for en stribe kunsthåndværkere, malere og keramikere. I selve Middelfart finder I desuden CLAY Keramikmuseum Danmark som er det det eneste museum i hele Skandinavien, som handler om keramik.

Privat sommerhusudlejning Middelfart - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Middelfart er i privat eje. Af samme årsag kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Middelfart. Når du vælger at leje sommerhus privat Middelfart hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service overalt gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Middelfart? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Middelfart hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Middelfart
Her vil du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Middelfart. Feline har samlet sommerhuse Middelfart fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Middelfart på ét sted!

Leje af sommerhus Middelfart med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Middelfart med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Middelfart på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Middelfart nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Middelfart - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Middelfart. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Middelfart. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Middelfart hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Middelfart her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Middelfart, et feriehus Middelfart eller en feriebolig Middelfart er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Middelfart til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Middelfart nu!

Vælg mellem 204 sommerhuse

Attraktioner

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Middelfart

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.