Middelfart er en hyggelig købstad på Fyn, og ligger i naturskønne, grønne omgivelser. Lillebælt og de skønne badestrande i området er altid tæt på, uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for. Glæd jer også til shopping, isvafler, hjorte, hvalsafari og keramikmuseet Grimmershus.
Vælg mellem 255 sommerhuse
Middelfart_Depositphotos_187955182_S

Langs den naturskønne Båring Vig finder I den ene børnevenlige sandstrand efter den anden. Vandet er afskærmet og roligt, og indbyder til at lege, pjaske og soppe i vandkanten. Glæd jer til en skøn, varm sommerdag på stranden, hvor I har alverdens tid til hinanden.

I gågaden inde i bymidten venter en lang række forskellige og spændende butikker. Når trangen til shopping kommer over jer, er der derfor mange muligheder her.

En udflugt til det grønne område lige før den gamle Lillebæltsbro er slet ikke til at komme uden om og det samme gælder de ishuse, I finder her. Lidt længere inde i skoven venter Naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan se rådyr, hjorte og kronvildt. Det er alle tiders tur sammen med børnene.

Mere dyreliv venter på Lillebælt, som er et af de farvande i verden, hvor der lever flest hvaler. Til gengæld er der også tale om små hvaler, nemlig marsvinet, som kan blive knap 2 meter langt. Læg vejen forbi den gamle havn og tag på hvalsafari med Galeasen Aventura og Mira3. Se marsvinene trække luft i overfladen, og lyt til de kliklyde, de laver.

Lokalområdet omkring byen er hjemsted for en stribe kunsthåndværkere, malere og keramikere. I selve Middelfart finder I desuden CLAY Keramikmuseum Danmark som er det det eneste museum i hele Skandinavien, som handler om keramik.

Hindsgavl Festivalen finder sted hver juli med ca. 20 koncerter på otte dage i de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Festivalen er for alle - også ikke-musikkyndige - og er en helhedsoplevelse med foredrag, kunstnermøder, åbne prøver, måltider samt andre spontane sociale arrangementer.

Vælg mellem 255 sommerhuse

Områdeanmeldelser

16 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Der e bade broer i nærheden det er rart ,på grund af mange sten på stranden ,der er også kunstgården der er et besøg værd ,et par dejlige dage i dejlige omgivelser
Bro Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
kun familier med børn
Vejlby Fed
12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Dejligt område
Bro Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Tæt på vand og god badestrand
Skåstrup
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
For tæt på tennisbane og camping.
Vejlby Fed

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S