Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn miniferie. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 405 sommerhuse Destinationer under Nordfyn

Lej dit sommerhus Nordfyn miniferie her!

Weekendophold, og miniferie

Du bestemmer selv hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at arrangere fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et skønt sommerhus Nordfyn miniferie.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum tager 3 overnatninger. For det første fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. Derudover vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget mere at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Nordfyn miniferie.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et sommerhus Nordfyn miniferie hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til oplevelser i området

Vidunderligt område - der kan alle få en hyggelig ferie..

Fantatisk beliggenhed, storslået udsigt til vand og begge broer. Havnen i Middelfart skal opleves.

Smukt område fint til ture

Meget roligt område, ville også være børnevenligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Nordfyn miniferie hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordfyn miniferie til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordfyn miniferie, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fremragende. Man har en forventning om at alt bliver behandlet hurtigt, og man bliver ikke skuffet.

Vi bookede i sidste øjeblik, men alt gik perfekt.

Nemt at booke ferien. Sad med familien og søgte et sommerhus til sommerferien. Eneste problem var at vælge det vi ville have mellem dem systemet havde søgt ud til os. Nu skal vi bare vente på, at det bliver sommerferie.

Altid hurtig og fin service. Problemløs ferie, book hos Feline!!

Vælg mellem 405 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S