Hasmark Strand på hyggelige og naturskønne Nordfyn ligger meget tæt ved mange familievenlige aktiviteter. I kort køreafstand fra Hasmark Strand ligger Danmarks tredje største by Odense med et stort udvalg af attraktioner, shoppingmuligheder og mange grønne oaser.
Vælg mellem 131 sommerhuse
Flot træsommerhus til 10 personer beliggende i et populært feriehusområde ved Hasmark Strand.
Flot træsommerhus til 10 personer beliggende i et populært feriehusområde ved Hasmark Strand nord for Odense. I kort afstand fra huset er der minigolf, restaurant, legeplads og indendørs badeland. Emne nr. 130-G51710

Hasmark Strand på Nordfyn, omkring 9 km nord for Otterup, er en af de bedste og mest populære badestrande på Fyn. Hasmark Strand er en indbydende sandstrand, der desuden er meget børnevenlig på grund af det lave vand. Parallelt med stranden ligger et langt dige, som er helt oplagt at anvende til en gåtur med strandudsigt, hvis du eksempelvis medbringer barne- eller klapvogn. Ganske tæt ved stranden er desuden bygget en skøn ”strandoase” med faciliteter til picnic samt omklædningsrum og legeplads.

Den nærliggende Tørresø Strand er ligeledes en børnevenlig sandstrand med fint, lavt badevand. Her er gode betingelser for windsurfing og lystfiskeri. Lidt længere væk, ca. 18 km nordvest for Hasmark Strand ligger endnu en af Fyns bedste badestrande – Flyvesandet Strand. Denne strand er den eneste på Fyn, som har bløde sandklitter! Vandet er lavt med gode forhold for surfing og drageflyvning. Stranden ligger desuden ved et skønt skovområde med dejlige vandrestier.

Der findes en lang række hyggelige aktivitetsmuligheder i og omkring Hasmark Strand her i blandt en anderledes og spændende minigolfbane med specialdesignede banehuller, som blandt andet inkluderer en tro kopi af Storebæltsbroen. I Otterup kan I kan spille bowling i Otterup Bowling- og Idrætscenter eller tage et spil fodboldgolf hos Fodboldgolf Fyn beliggende på Krogsbøllevej 95, der også er adressen for Lindegårdens Fiskesøer, hvor der er mulighed for at fange flere typer ørred og laks.

Der er mange pragtfulde cykelruter i hele det nordfynske område. Hos Visit Nordfyn kan rekvireres kort med turforslag. Kilometer efter kilometer kan I nyde den vidunderlige smukke natur i ro, fred og jeres foretrukne ferietempo.

Har I lyst til en dag på havet, kan I hos Visit Nordfyn booke en tur med M/S Castor af Bogense. Der er mange forskellige typer af temaer for udflugter med det smukt restaurerede gamle træskib. Der findes blandt andet sørøvertur for børn, fisketur (husk fisketegn!), marsvinesafari, sælsafari eller solnedgangstur mod Æbelø.

Kun 23 km fra Hasmark Strand ligger Danmarks tredje største by Odense og byder på et væld af attraktioner og oplevelsesmuligheder. Besøg f.eks. H.C. Andersens barndomshjem og det magiske univers i Børnekulturhuset Fyrtøjet, hvor H.C. Andersens eventur bliver formidlet gennem billedkunst, teater, leg og fortælling. Odense Zoo, Danmarks Jernbanemuseum samt Den Fynske Landsby er andre eksempler på meget familievenlige og særdeles spændende attraktioner i byen.
Masser af sjov, leg og action får I med garanti hos Leo’s Legeland i Odense. Det store udbud af legeredskaber tæller blandt andet klatrestativer, boldhav, cykler, trampoliner, tunneler, boldkanoner og rutsjebaner! Stedet har desuden en afdeling tilpasset de helt yngste børn og dejlige sofaområder hvor der er mulighed for at puste ud og slappe af.
Odense har naturligvis også et righoldigt udvalg af shoppingmuligheder, cafeer og restauranter samt flere dejlige parker, hvor I kan tage på picnic, spille bold, lege eller bare slappe af sammen – indtil I er klar til nye ferieoplevelser. . .

Leje af sommerhus Hasmark Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Hasmark Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Hasmark Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Hasmark Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hasmark Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Hasmark Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hasmark Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hasmark Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hasmark Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hasmark Strand, et feriehus Hasmark Strand eller en feriebolig Hasmark Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Hasmark Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hasmark Strand nu!

Vælg mellem 131 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Et dejligt sted
Hasmark
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Hyggeligt stille område, oplagt til hygge ved vandkanten
Hasmark
8 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Tæt på strand.
Hasmark
4 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Super stille område. Dejlige stier og tæt på strand
Hasmark
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Fantastisk område og dejlig strand. Forholdsvis tæt på indkøbsmuligheder
Hasmark

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S