Et sommerhus Nordfyn privat weekend er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 377 sommerhuse Destinationer under Nordfyn

Lej dit sommerhus Nordfyn privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er naturligvis op til dig hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at arrangere helt unikke ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige krav, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos os. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt sommerhus Nordfyn privat weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger. Det skyldes at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. Derudover vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb ekstra at få en overnatning mere. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra nat vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Nordfyn privat weekend hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Et meget spændende område. Sommerhusene, vandet og alt andet er unikt. Det er ikke hvad vi normalt ser på vore kanter.

Smukt område fint til ture

Naturskønt område, hyggelig by og gode vandremuligheder, som vi benyttede os af. Besøgte Odense og Humlemagasinet, virkelig spændende sted, som kan anbefales til andre.

INDSÆT 2 - 5 BRUGERVURDERINGER

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Nordfyn privat weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordfyn privat weekend til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordfyn privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi bruger altid Feline til booking af sommerhus. Fin hjemmeside og der er styr på tingene. Kan helt sikkert anbefales.

Super nemt at bestille på nettet.

Nemt at leje fra internettet, dejligt sommerhus :)

Vælg mellem 377 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

 • Sommerhus Nordfyn miniferie

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn miniferie. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhusudlejning Nordfyn

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Nordfyn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S