Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Nordfyn.
Vælg mellem 212 sommerhuse Destinationer under Nordfyn
langtidsleje sommerhus nordfyn
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Nordfyn.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Nordfyn - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst det største udvalg af sommerhuse i og i nærheden af Nordfyn. Vi har årelang erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med fuldtfokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver, og har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din hjemadresse. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Nordfyn, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det samme gælder selvfølgelig også hvis du har specifikke ønsker. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 212 sommerhuse

Andre artikler om Nordfyn

 • Sommerhus Nordfyn miniferie

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn miniferie. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhusudlejning Nordfyn

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Nordfyn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Nordfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S