Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
Vælg mellem 1.014 sommerhuse Destinationer under Fyn
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende 125 m fra vandet, på en 1.538 m² stor naturgrund, ca. 7 km syd for Nyborg på Fyn. Fra terrassen er der flot udsigt over vandet mod Storebælstbroen. Emne nr. 090-76428

Afstandene er korte på Fyn, så der er faktisk frit valg på alle hylder når det gælder spørgsmålet om hvilke ferieoplevelser I gerne vil have. Hvordan føles det for eksempel når en giraf spiser af din hånd? Du får svaret i Odense ZOO. Danmarks Jernbanemuseum og Fjord&Bælt er også en udflugt værd, ligesom de mange andre attraktioner og seværdigheder der venter jer.

I centrum af Odense har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en gammel remisebygning fra 1954. Der er rig mulighed for at røre, lege og give fantasien frit spil på museet. Hver dag kører det populære minitog. Prøv det lige så mange gange I har lyst. Besøg det store legeområde, hvor der er togskinner, tog og klodser i lange baner. Læs mere her.

Oplev 8 fortryllende dage med mere end 500 gratis kulturaktiviteter i Odense centrum. Her er noget for alle, og du vil med garanti blive underholdt, når H.C. Andersen Festivals åbner sit eventyrlige univers i uge 34. Alt kan ske, mens Odenses gader fyldes med liv og lys, fest og farver.

Gå under jorden og besøg Odense Bunkermuseum i den 450 kvadratmeter store atomsikrede bunker, der tidligere har fungeret som komandocentral for topembedsmænd i tilfælde af krig.

I Kerteminde er Fjord og Bælt et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil.

På Sydfyn finder i en af de flotteste og bedst bevarede vandborge i hele Europa, nemlig Egeskov Slot. Falckmuseet og Veteranmuseet med de gamle biler og motorcykler byder velkommen til nogle spændende timer for hele familien. Nyd også den utroligt smukke slotspark, og lad børnene prøve om de kan finde ud af labyrinten. Glæd jer til en dag fyldt med dejlige oplevelser.

I Glamsbjerg kan man på Škoda Museum Danmark se de fleste af de modeller, Skoda har fremstillet og som har været solgt i Danmark.

Leje af sommerhus Fyn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Fyn med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Fyn er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Fyn nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Fyn - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Fyn. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Fyn. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Fyn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Fyn her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Fyn, et feriehus Fyn eller en feriebolig Fyn er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Fyn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Fyn nu!

Vælg mellem 1.014 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler