Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
Vælg mellem 1.044 sommerhuse Destinationer under Fyn
Fyn_Depositphotos_327530366_S

Afstandene er korte på Fyn, så der er faktisk frit valg på alle hylder når det gælder spørgsmålet om hvilke ferieoplevelser I gerne vil have. Hvordan føles det for eksempel når en giraf spiser af din hånd? Du får svaret i Odense ZOO. Danmarks Jernbanemuseum og Fjord&Bælt er også en udflugt værd, ligesom de mange andre attraktioner og seværdigheder der venter jer.

I centrum af Odense har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en gammel remisebygning fra 1954. Der er rig mulighed for at røre, lege og give fantasien frit spil på museet. Hver dag kører det populære minitog. Prøv det lige så mange gange I har lyst. Besøg det store legeområde, hvor der er togskinner, tog og klodser i lange baner. Læs mere her.

Oplev 8 fortryllende dage med mere end 500 gratis kulturaktiviteter i Odense centrum. Her er noget for alle, og du vil med garanti blive underholdt, når H.C. Andersen Festivals åbner sit eventyrlige univers i uge 34. Alt kan ske, mens Odenses gader fyldes med liv og lys, fest og farver.

Gå under jorden og besøg Odense Bunkermuseum i den 450 kvadratmeter store atomsikrede bunker, der tidligere har fungeret som komandocentral for topembedsmænd i tilfælde af krig.

I Kerteminde er Fjord og Bælt et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil.

På Sydfyn finder i en af de flotteste og bedst bevarede vandborge i hele Europa, nemlig Egeskov Slot. Falckmuseet og Veteranmuseet med de gamle biler og motorcykler byder velkommen til nogle spændende timer for hele familien. Nyd også den utroligt smukke slotspark, og lad børnene prøve om de kan finde ud af labyrinten. Glæd jer til en dag fyldt med dejlige oplevelser.

I Glamsbjerg kan man på Škoda Museum Danmark se de fleste af de modeller, Skoda har fremstillet og som har været solgt i Danmark.

Vælg mellem 1.044 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Smukt område ved havet, med daglige vandreruter lige uden for døren
Bogense
2 voksne 1 barn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Legeland fremgår noget ramponeret
Fåborg
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Ved området tænkes her på Middefart/Strib m.m. Selve Vejlby Fed er ikke noget særligt, men vi var der også i oktober måned uden for strandsæsonen.
Vejlby Fed
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Kerteminde er en hyggelig og lille by der grundet havet mest egner sig til sommer aktiviteter. Dog ligger Odense tæt på, hvis man vil besøge en stor by.
Kerteminde
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Assens

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler