Asperup ligger i fredelige omgivelser i den skønne natur ved Båring Vig på Nordfyn. Skove, bakker og ikke mindst strande gør området eftertragtet. Nordfyn har øens længste kystlinje med nogle af de bedste badestrande, udsøgte fiskesteder og hyggelige marinaer. Oplev kysten fra havsiden i havkajak eller på tur med udflugtsbåde og til lands på cykel- og vandreture. Besøg områdets mange attraktioner.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Velholdt feriehus til 6 personer med udsigt over vandet beliggende i Båring Sommerland i Asperup.
Velholdt feriehus til 6 personer med udsigt over vandet beliggende i det hyggelige sommerhusområde Båring Sommerland i Asperup. Emne nr. 084-M643054

En feriedag på stranden med afslapning, bygning af sandslotte og leg i vandet – det er ægte feriestemning. Strandene ved Båring Strand har det eftertragtede Blå Flag som symbol på høj vandkvalitet og fine strand forhold. Vandet er lavt helt ud til enden af molen og dermed perfekt til børnefamilier. De større børn vil elske at udfordre de voksne i beachvolley på den anlagte bane. Også Varbjerg Strand er en fin og børnevenlig strand. De anlagte fliser til strand og badebro gør det muligt også for kørestolsbrugere og barnevogne at komme helt ned til vandet. Begge strande har parkeringsplads, toiletbygning og borde-bænkesæt ved stranden. I kan også besøge Bogense Svømmehal - et dejligt sted at tilbringe en hyggelig dag i samvær med familien.

Ferie i Asperup er ferie midt i et hav af maritime oplevelser og aktiviteter. Tag f.eks. med M/S Castor enten på marsvinssafari i Lillebælt eller en hyggelig aftentur til naturreservatet Æbelø, hvor skibet kaster anker. Medbring en madkurv og nyde at have tid til hinanden og en smuk solnedgang. M/S Castor sejler også til Tunø, den bilfri ø i Kattegat. En rundtur på øen i en traktortrukket vogn er en del af turen. I kan tage på havkajak tur eller udfordre hinanden på Stand Up Paddle boards. Kan I li’ stemningen i en lystbådehavn, er marinaen i Bogense perfekt. Gå en tur i den idylliske fiskerihavn med gamle fiskerhytter, gode caféer og spændende butikker. Bogense er ægte fynsk hygge.

Det naturskønne landskab langs kysten udforskes bedst på cykel eller til fods. Cykler kan lejes flere steder i området. Foretrækker I at vandre, har Nordfyn de perfekte rammer med fred og ro og uforstyrret natur. Cykel- og vandrerkort over de mange stier og ruter fås på turistbureauerne. Ønsker I at have en guide med på tur, er der uanede muligheder. Det kunne være en byvandring, et besøg på den tidligere røverborg, slottet Harridslevgård, naturvandringer, eller en guidet fisketur. Information om mulighederne fås på Turistbureauerne. Æbelø er også et dejligt sted at fiske. Øen er perfekt til flue og letspin. Derudover er der masser af fiskesteder langs hele Nordfyns kyst.

Nordfyn byder på mange spændende oplevelser for de kunstinteresserede. F.eks. i Skovby ved Bogense hvor Danmarks største landgalleri Kunstgården ligger, eller Værkstedsgalleriet der er et arbejdende værksted og galleri. Oplev også glaskunst, keramik, malerier og smukke skulpturer rundt om i byerne på Nordfyn og gå på opdagelse i egnens historie på Nordfyns Museum i Bogense.

På Fyn er der ikke langt mellem oplevelser for dyrevenner. Ditlevsdal Bison Farm ved Morud er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Hver sommer er der ægte præriestemning med bl.a. guidet tur i prærievogn blandt de prægtige dyr, heste-stunt-show og mange andre aktiviteter. Terrariet i Vissenbjerg giver jer et kig ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden, og i Odense Zoo kan I komme helt tæt på alverdens dyr. Er drømmen at blive dyrepasser, kan det opleves for en dag, hvor I bl.a. er med til at fodre dyrene.

Privat sommerhusudlejning i Asperup - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Asperup har private ejere. Derfor kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Asperup. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat i Asperup hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Asperup? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Asperup hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Asperup
Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Asperup. Vi giver dig sommerhuse i Asperup fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Asperup på ét sted!

Leje af sommerhus i Asperup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Asperup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Asperup er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Asperup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Asperup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Asperup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Asperup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Asperup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Asperup her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Asperup, et feriehus i Asperup eller en feriebolig i Asperup er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Asperup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Asperup nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.