Asperup ligger i fredelige omgivelser i den skønne natur ved Båring Vig på Nordfyn. Skove, bakker og ikke mindst strande gør området eftertragtet. Nordfyn har øens længste kystlinje med nogle af de bedste badestrande, udsøgte fiskesteder og hyggelige marinaer. Oplev kysten fra havsiden i havkajak eller på tur med udflugtsbåde og til lands på cykel- og vandreture. Besøg områdets mange attraktioner.
Vælg mellem 35 sommerhuse
Asperup_160-D2044

En feriedag på stranden med afslapning, bygning af sandslotte og leg i vandet – det er ægte feriestemning. Strandene ved Båring Strand har det eftertragtede Blå Flag som symbol på høj vandkvalitet og fine strand forhold. Vandet er lavt helt ud til enden af molen og dermed perfekt til børnefamilier. De større børn vil elske at udfordre de voksne i beachvolley på den anlagte bane. Også Varbjerg Strand er en fin og børnevenlig strand. De anlagte fliser til strand og badebro gør det muligt også for kørestolsbrugere og barnevogne at komme helt ned til vandet. Begge strande har parkeringsplads, toiletbygning og borde-bænkesæt ved stranden. I kan også besøge Bogense Svømmehal - et dejligt sted at tilbringe en hyggelig dag i samvær med familien.

Ferie i Asperup er ferie midt i et hav af maritime oplevelser og aktiviteter. Tag f.eks. med M/S Castor enten på marsvinssafari i Lillebælt eller en hyggelig aftentur til naturreservatet Æbelø, hvor skibet kaster anker. Medbring en madkurv og nyde at have tid til hinanden og en smuk solnedgang. M/S Castor sejler også til Tunø, den bilfri ø i Kattegat. En rundtur på øen i en traktortrukket vogn er en del af turen. I kan tage på havkajak tur eller udfordre hinanden på Stand Up Paddle boards.

Kan I li’ stemningen i en lystbådehavn, er marinaen i Bogense perfekt. Gå en tur i den idylliske fiskerihavn med gamle fiskerhytter, gode caféer og spændende butikker. Bogense er ægte fynsk hygge.

Det naturskønne landskab langs kysten udforskes bedst på cykel eller til fods. Cykler kan lejes flere steder i området. Foretrækker I at vandre, har Nordfyn de perfekte rammer med fred og ro og uforstyrret natur. Cykel- og vandrerkort over de mange stier og ruter fås på turistbureauerne. Ønsker I at have en guide med på tur, er der uanede muligheder. Det kunne være en byvandring, et besøg på den tidligere røverborg, slottet Harridslevgård, naturvandringer, eller en guidet fisketur. Information om mulighederne fås på Turistbureauerne.

Æbelø er også et dejligt sted at fiske. Øen er perfekt til flue og letspin. Derudover er der masser af fiskesteder langs hele Nordfyns kyst.

Nordfyn byder på mange spændende oplevelser for de kunstinteresserede. F.eks. i Skovby ved Bogense hvor Danmarks største landgalleri Kunstgården ligger, eller Værkstedsgalleriet der er et arbejdende værksted og galleri. Oplev også glaskunst, keramik, malerier og smukke skulpturer rundt om i byerne på Nordfyn og gå på opdagelse i egnens historie på Nordfyns Museum i Bogense.

På Fyn er der ikke langt mellem oplevelser for dyrevenner. Ditlevsdal Bison Farm ved Morud er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Hver sommer er der ægte præriestemning med bl.a. guidet tur i prærievogn blandt de prægtige dyr, heste-stunt-show og mange andre aktiviteter. Terrariet i Vissenbjerg giver jer et kig ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden, og i Odense Zoo kan I komme helt tæt på alverdens dyr. Er drømmen at blive dyrepasser, kan det opleves for en dag, hvor I bl.a. er med til at fodre dyrene.

Vælg mellem 35 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 maj
Dejligt om råde
Båring Vig
6 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 april
Meget smuk natur.
Båring
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Gå afstand til strand
Båring

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S