Bro Strand er velbeliggende i forhold til mange typer af udflugtsmål samt aktiviteter både til lands og til vands. Området er yderst velegnet for børnefamilier, hvad enten I ønsker afslapning eller foretrækker et højt aktivitetsniveau.
Vælg mellem 59 sommerhuse
Luksussommerhus til 8 personer beliggende på en indhegnet grund ved Bro Strand.
Luksussommerhus til 8 personer beliggende på en indhegnet grund ved Bro Strand mellem Bogense og Middelfart. Emne nr. 084-M64369

Bro Strand er et dejligt ferieområde beliggende i Båring Vig på den nordvestlige del af Fyn. Området er roligt og fredelig og dermed særdeles velegnet til småbørnsfamilier. Stranden er grov sandstrand med sten i vandkanten og yderst børnevenlig med stille, lavt vand samt badebro. Farvandet ud for Bro Strand er ligeledes velegnet til surfing og sejlads i mindre både.

Tæt ved ligger den hyggelige lystbådehavn Varbjerg Havn, og området er i det hele taget rigt på naturoplevelser, som kan nydes til fods eller på cykel.

For de med interesse i lystfiskeri, er de nordfynske kyster nærmest et paradis. Som supplement hertil findes også en række fine put-and-take søer med gode fangstchancer.

En virkelig dejligt udflugtsmål, specielt velegnet for familier med yngre børn, er Madsby Legepark i Frederica, som ligger ca. 26 km fra Bro Strand. Stedet er en herlig, grøn oase, hvor aktive og legesyge børn og voksne kan slå sig løs. Af tilgængelige faciliteter kan nævnes stort sandkasseområde, klatretårne, gynger og rutsjebaner. For de ældste vil en dyst på Tarzanbanen helt sikkert også være et hit. Desuden er her minigolf, minitog, sejlbåde, og i højsæsonen underholdning i form af f.eks. dukketeater og eventyrfortællinger. Endvidere har parken en afdeling med dyr - alt fra små gnavere og fugle til heste, æsler, får og geder.

Besøg også den hyggelige købstad og havneby Bogense beliggende 13 km fra Bro Strand. Ved Sejlerkajen finder I Bogense Marina Strand, en kunstigt anlagt sandstrand med et areal på 18.000 m2, som er særdeles børnevenlig, da den er godt beskyttet for bølger og samtidig er lavvandet. Faciliteterne beachvolley-bane, fitnessplads og legeplads findes i nærområdet.
En anden bademulighed i Bogense er Søbadet. Her er badebro samt naturligvis omklædnings-, bruse- og toiletfaciliteter. Søbadets badebro ligger i Bogense Gl. Havn på Østre Mole med herlig udsigt til havet og den ubeboede, naturskønne Æbleø.
Der er gode muligheder for shopping i Bogenses udvalg af specialbutikker, samt efterfølgende at få både den lille og store sult stillet på et af byens spisesteder.

Hvad med at prøve en udflugt på vandet? Det kan I med M/S Castor af Bogense, som er et smukt velrestaureret træskib, der oprindelig er bygget som fiskegalease i 1936, men siden hen ombygget til at sejle med blandt andet feriegæster. Udvalget af ture med skibet er stort, blandet andet ”sørøvertur for børn”, ”solnedgangstur mod Æbleø”, ”udflugt til Tunø”, ”udflugt til Endelave”, ”sælsafari” og ”marsvinesafari”.

Får I lyst til en kulturel oplevelse, kan I blot 3 km fra Bogense tage på udflugt til det færdigrestaurerede renæssanceslot Harridslevgaard Slot. Her er 1550 kvadratmeter af hovedbygningen, Danmarks største privatejede riddersal, en hvælvet middelalderkælder og et naturskønt område med påfugle tilgængelig for publikum.

Leje af sommerhus Bro Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Bro Strand med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Bro Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Bro Strand nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bro Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Bro Strand. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bro Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bro Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bro Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Bro Strand, et feriehus Bro Strand eller en feriebolig Bro Strand er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Bro Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bro Strand nu!

Vælg mellem 59 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Perfekte rammer Tæt ved vand og naturen
Bro Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Når man er til strand og vand, og masser af natur er det et dejligt sted.
Varbjerg
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fyn er fin
Bro Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 januar
Super område med kort til en rigtig god bager
Bro Strand
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Et dejligt område tæt på vandet og et hyggeligt lille ishus nede ved den lille havn.
Varbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S