Stranden ved Vejlby Fed er en dejlig sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, der er en garanti for høj badevandskvalitet og fine strandforhold. Der er borde og bænke, hvor man kan nyde den medbragt mad og en dejlig badebro af træ. Når vind og vejr tillader det, kan der lejes vandcykler på campingpladsen.
Vælg mellem 53 sommerhuse
Træsommerhus til 7 personer med en skøn have og en dejlig udsigt over marker i Vejlby Fed.
Træsommerhus til 7 personer med en skøn have og en dejlig udsigt over marker, beliggende i det attraktive sommerhusområde Vejlby Fed. Emne nr. 084-M64256

Ferie ved Vejlby Fed er et paradis for familiens vandhunde og aktive livsnydere. Området byder på et utal af muligheder både på, i og over vandet.

Ta’ med på hvalsafari fra Middelfart Gl. Havn. Vær med til at styre det 87 tons tunge skib Aventura, når I drager på marsvinjagt. Med lytteudstyr er det muligt at følge marsvinenes klik-lyde. Billetten giver også adgang til udstillingen om marsvin i Henner Friisers Hus 200 meter fra, hvor skibet lægger til kaj.

Hver tirsdag og torsdag i juli og august er der gratis børneaktiviteter på stranden ved Lillebælt Waters flaget i Middelfart Marina. Her kan børnene klappe en fisk og kilde en krabbe på maven. Børnene bliver bevæbnet med vaders og rejenet og drager på jagt efter rejer, småfisk, tangsnarer, tangnåle, krebs, vandmænd og meget mere i vandkanten. Betragt den fascinerende verden under vandet med en vandkikkert. Naturvejlederne guider hele dagen og sørger for alt udstyr.

Oplev vægtløsheden og stilheden under vandet ved et prøvedyk i bassin. Her begynder et undervandseventyr, som I aldrig glemmer. Dygtige instruktører sikrer, at alt foregår sikkert og i jeres eget tempo. Alt udstyr stilles til rådighed. Bassinet befinder sig på Oddevejen 8 i Middelfart.

Alle børn fra 8 - 12 år har mulighed for at komme med på jagt efter pirater og vandmænd, når vi vinker farvel til forældrene og drager ud på eventyr på Fænøsund i en gummibåd med fast bund og motor – en RIB båd. Turen starter ved badebroen på stranden i Middelfart Marina.

Vil de voksne ikke snydes for en uforglemmelig oplevelse på det smukke Lillebælt, kan hele familien sejle ud i havets hurtigste og med udfordrende sejlbåde. Sejlbådene er bemandede med kyndige instruktører, og I lærer at sejle båden selv. En særlig eksklusiv familieoplevelse. Sejladsen starter ud fra Middelfart Marina.

Har I lystfiskerblod i årene, kan I få jeres lyst styret med en 5 timers fisketur med M/S Medicus på Lillebælt. Det er fiskeri i verdensklasse, når vi sejler ud med udsigt til de to Lillebæltsbroer, fred og ro og masser af frisk luft. Har I ikke selv fiskestænger med, kan de lejes på båden. Det bliver også hurtigt en succes at fiske fra land, da Lillebælt er et af Danmarks bedste områder til kystfiskeri. Der er også mulighed for ferskvandsfiskeri/ørredfiskeri hos Aalsbogaarde Lystfiskesøer.

Er I vovehalse, der ikke lider af højdeskræk? Så er bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro en helt ny og unik attraktion. Oplev højden, suget i maven og en helt enestående udsig 60 meter over vandet. I skal helt til Sydney eller Auckland for at opleve noget lignende. Turen starter ved Velkomstcentret, Galsklintvej 4 i Middelfart, hvor kyndige guider forbereder jer på den fantastiske tur.

I den Smukke Bøgeskov i Middelfart ligger aktivitetsskoven, hvor I har mulighed for at komme til tops i de høje træer. Det hele foregå under kyndig vejledning af uddannet træklatreinstruktør og med sikkerheden i top og forskellige sværhedsgrader.

Der er fine shopping muligheder i Middelfarts mange specialforretninger og varehuse. Byen har mange cafeer og restauranter, når det er tid til at hvile benene. Gågaden går helt ned til havnen, så der er rig mulighed for at få et kig ud over Lillebælt og de to smukke Lillebæltsbroer.

Odense er også en hyggelig by med masser af muligheder for shopping og cafebesøg. I den gamle bydel i Odense ligger H.C. Andersens fødested. Huset er et museum og fortæller om digterens liv. Odense Zoo er en af Europas absolut bedste. Oplev de fascinerende vilde dyr, hvor af flere tilhører truede arter. Se de mange søde dyrebørn og vær med, når dyrene fodres.

Leje af sommerhus Vejlby Fed med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Vejlby Fed med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Vejlby Fed på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Vejlby Fed nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vejlby Fed - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Vejlby Fed. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vejlby Fed. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Vejlby Fed hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vejlby Fed her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Vejlby Fed, et feriehus Vejlby Fed eller en feriebolig Vejlby Fed er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Vejlby Fed til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vejlby Fed nu!

Vælg mellem 53 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
kun familier med børn
Vejlby Fed
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
For tæt på tennisbane og camping.
Vejlby Fed
6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Lækkert sommerhuset lå så tæt på vandet
Vejlby Fed
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Ved området tænkes her på Middefart/Strib m.m. Selve Vejlby Fed er ikke noget særligt, men vi var der også i oktober måned uden for strandsæsonen.
Vejlby Fed
15 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejlig der var adgangen til stranden og dejlige gå ture
Vejlby Fed

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Nordfyn_121-72-4141
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S