Den idylliske gamle stationsby Otterup, der blev grundlagt af vikingerne, ligger rigtig godt for både Nordfyns seværdigheder, de dejlige badestrande og nogle af Fyns allerbedste fiskevande. Midgårdsormen bugter sig på byens torv, og handelslivets butikker og spisesteder, byens museum og smukke kirke indbyder til at opleve byen. Ved byens andedam kan I tage en pause og beundre de spændende fugle.
Vælg mellem 141 sommerhuse
Skønt sommerhus til 4 personer, opført i 2012 og unikt beliggende ned til stranden i Otterup.
Skønt sommerhus til 4 personer, opført i 2012, og unikt beliggende direkte ned til stranden i Otterup. Fra huset er der en fantastisk udsigt over vandet. Emne nr. 130-G51790

Otterup har torvemarked hver lørdag sommeren igennem, og den første weekend i juli afholdes et kæmpe kræmmermarked, kaldet Nordfyns største folkefest, med mere end 100 boder, underholdning for hele familien og levende musik. Skærtorsdag afholdes påskemarked i Otteruphallen. Otterup Museum har til huse i byens ældste hus, der blev opført som fattighus i 1722. Udstillingen viser livet på Nordfyn for 100 år siden. Besøg også Otterup Kirke, der er dateret tilbage til år 1150. Glavendrupstenen blev rejst i ca. år 900 og har Danmarks længste runeindskrift. Stenen er en del af en skibssætning, der består af 2 rækker høje randstene, og som oprindeligt var 60 m lang og 12 m bred. Stenen står i Gravendruplunden.

Strandene langs kysten kun 7 km fra Otterup er alle meget populære. De børnevenlige strande er perfekte til en hyggelig dag i samvær med familien med badning, sandslotte, ren afslapning til lyden og synet af havet og smukke solnedgange. Strandene har lavt vand og er meget overskuelige. En af dem er Tørresø Strand, hvor der også er gode betingelser for windsurfere, drageflyvning og lystfiskere. Hasmark Strand er meget populær med det eftertragtede Blå Flag og Hasmark Minigolf. Også Flyvesandet Strand har Det Blå Flag og er det eneste sted på Fyn med bløde sandklitter. Her er også et dejligt skovområde med vandre- og cykelstier.

Nordfyn er også kendt for sine mange slotte og herregårde. F.eks. den smukke herregård Hofmansgave, der ligger ved Odense Fjord. Herregården er et trefløjet rokoko-anlæg fra 1780’erne og delvist i bindingsværk. Parken, der bl.a. rummer Danmarks Kartoffelmuseum samt mange sjældne træer og planter, har åbent året rundt fra solopgang til solnedgang. Harridslevgaard Slot fra ca. år 1230, der iflg. sagnet er en tidligere sørøverborg, har som den eneste herregård på Nordfyn åbent for besøgende på guidede ture.

Kunstnere har altid været tiltrukket af Nordfyn, så egnen har mange flotte gallerier og arbejdende værksteder. F.eks. Danmarks største landgalleri, Kunstgården, Værkstedsgalleriet, Galleri-55 og Kukkeren.

Er vejret ikke til strandtur, kan I besøge det imponerende Hasmark Badeland og Wellness. Varme bassiner og rutsjebaner både inde og ude samt modstrømskanaler kan få smilet frem hos vandhundene, mens den indbydende wellness afdelingen lokker med spa, damp og sauna. Også den hyggelige svømmehal i Bogense har sjov og velvære for hele familien. Ud over varmtvandsbassiner, vipper, vandrutsjebaner til store og små og wellness afdeling finder I her et fitnesscenter samt et cafeteria.

Hvor Lillebælt og Kattegat mødes ligger Bogense, Nordfyns hovedby og en af Danmarks hyggeligste købstæder. Marinaen er Fyns største, og her ligger imponerende skibe side om side med den stemningsfyldte gamle fiskerihavn og en herlig fitnesslegeplads - alt sammen lige midt i byen. Gamle fiskerhytter, spændende shopping muligheder og spisesteder er med til at skabe en skøn atmosfære. Fra Moletorvet i den gamle havn sejler det gamle træskib M/S Castor til den naturskønne og fredede Æbelø, der har et fantastisk dyreliv. Meget af øen er dækket af skov, men der er også sletteområder, hvor dådyrene græsser. Afmærkede stier viser, hvor I må gå. Går I på stranden langs øen skal I være opmærksomme på, at kystskråningen flere steder skrider ud i vandet. Æbelø er også et dejligt sted at fiske - perfekt til flue og letspin.

Privat sommerhusudlejning i Otterup - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Otterup er i privat eje. Af den grund kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Otterup. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Otterup hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service på alle destinationer igennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Otterup? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat i Otterup hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Otterup
Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i Otterup. Feline har samlet sommerhuse i Otterup fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Otterup på ét sted!

Leje af sommerhus i Otterup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Otterup med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Otterup på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Otterup nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Otterup - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Otterup. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Otterup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Otterup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Otterup her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Otterup, et feriehus i Otterup eller en feriebolig i Otterup er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Otterup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Otterup nu!

Vælg mellem 141 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordfyn

    Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
    Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.