Emne nr.: 090-38695
Emne nr.: 090-38695

Hele familien kan godt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 31. Det bliver simpelthen skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Din søgning efter ”bogense sommerhus uge 31” og din efterfølgende landing på denne portal er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie. Det er nemlig hos os, at du altid kan finde det største, samlede udvalg af de sommerhuse, som det er muligt at leje i uge 31. Din fordel er, at det giver dig et hurtigt overblik over mulighederne og dermed sparer dig for tid. Nemt og enkelt.

Et sommerhus er et super godt valg til den næste ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop det sommerhus, der imødekommer dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bogense er en populær ferieby med en idyllisk midtby på Fyn.

Odense Bunkermuseum tager jer med ind i en verden på over 400 m2 af atombunker. Det er lidt gruopvækkende men også fascinerende, næsten som en thriller eller James Bond film.

Danmark viser sin hjerteligste og mest udadvendte side i Bogense.

Hvad har Bruxelles til fælles med Bogense? Der har stået en original kopi af den legendariske "Manneken Pis" i den lille danske by siden 1934. Dine børn vil helt sikkert fnise, når de ser den lille mand.

På Nordfyns Museum kan I se tusinder år gamle antikke kunstværker og en nostalgisk frisørsalon fra 1920'erne.

Tidens Samling i Odense byder på ren nostalgi. Sammen med familien kan du beundre husholdningsgenstande og kulturen fra mormors tid.

Et af kendetegnene ved Bogense er vandtårnet. Med sin tinde minder vandtårnet om et middelalderligt slotstårn.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 16 sommerhuse