Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
Vælg mellem 28.518 sommerhuse Destinationer under Italien
Italien_Depositphotos_1194773_S

Italien er en af de mest eftertragtede feriedestinationer i verden. Med omkring 48 millioner turister i 2015 ligger landet på femtepladsen blandt foretrukne rejsemål oplyser Verdensturistorganisationen WTO.

Denne tendens følger Feline Holidays og tilbyder mange ferieboliger i Italien. Med et bredt udvalg dækkes alle regioner i støvlelandet, men særligt i de mest populære områder i Norditalien, i Toscana, i og omkring Rom, på Sardinien og Sicilien – overalt kan I finde komfortable og udsøgte ferieboliger. Vores overskuelige søgefunktion gør det let for jer, blot med få klik, at finde en perfekt og billig feriebolig til hele familien.

Italien tilbyder ferie for enhver smag med idylliske bjergområder, spektakulære skrænter, fine sandstrande, historiske byer og spændende udflugtsmål, samt ikke at forglemme det verdensberømte italienske køkken.

Mens vi stadig fryser i Norden er det allerede blevet forår ved Gardasøen i Norditalien. Mandel- og kirsebærtræer blomstrer allerede i marts måned. Fra en af ferieboligerne midt i Weinbergen kan man nyde blomsterpragten og det maleriske bjerglandskab rundt om søen. Der kan I gå lange ture med jeres hund, eller bade sammen med børnene i Sirmione am See, der ligger lige i nærheden.

Længere sydpå i Italien strækker Toscanas bløde bakker sig. I et malerisk beliggende landsted ved Lucca, omgivet af vinranker og oliventræer, kan I nyde roen og den specielle italienske atmosfære, og mens jeres børn leger og plasker i poolen, kan I nyde et glas af den fortrinlige lokale vin.

Alle veje fører til Rom siger man, hvilket statistikken også beviser: Italiens hovedstad er den tredjehyppigste besøgte by i Europa. Feline Holidays kan her tilbyde jer cirka 220 billige feriehuse og ferielejligheder. De klassiske udflugtsmål i Rom er som bekendt Colosseum, Peterskirken, Vertikanet . . . og tag bare afsted for faktisk kan turen til fortiden også være tiltrækkende for jeres børn.

Italiens vidunderlige øer fremstår børnevenlige og alsidige, og ferieboligerne har også en masse overraskelser parat. Sardinien råder over talrige kridhvide sandstrande og fantastiske udsigter, som den fra ferieboligen i Porto Mannu, hvor en violetfarvede Bougainvilla ranker sig højt på terrassen. Herfra kan I gå 200 meter ad en lille sti ned til en strand med klart, turkisblåt vand.

Den største ø i Italien, Sicilien, lokker med historiske byer som Taormina og Siracusa, eller naturligvis også med Europas mest aktive vulkan Etna, der ofte spyer ild og aske lige som sin mindre nabo – Stromboli.

Italien er ligeledes en smuk destination om vinteren, og du bør absolut overveje at stå på ski eller snowboard i Alperne. Skiløb i de italienske alper er en pragtfuld blanding af alpint eventyr og italiensk charme. Italiens alperegion ligger midt i Europa og tilbyder en unik skiferieoplevelse. De italienske skidestinationer er berømte for deres naturskønne omgivelser med uberørte sneklædte tinder og charmerende bjerglandsbyer. Pisterne udgør det perfekte lærred for både skiløb og snowboarding, mens afterski-scenen giver dig mulighed for at nyde det lækre italienske køkken og vin i hyggelige hytter. Inviter dine venner og familie med, og book dit skiudstyr online hos SNOWELL Skiudlejning.

Feline Holidays har et udvalg på omkring 900 ferieboliger af enhver art på Sicilien, og hvad enten I søger en ferielejlighed i byen eller et feriehus tæt ved stranden finder I hurtigt og let jeres foretrukne feriedomicil.

Vælg mellem 28.518 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Smuk udsigt og god lokal by
Loro Ciuffenna
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Fin placering i forhold til det vi ønskede at besøge
Montaione
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Smukt og autentisk
Bellano
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Smukt og mange niveau på grunden
Arezzo
4 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 august
Dejligt område, måske lidt for mange myg.
Albarella