Uendelig smuk natur og helt unikke muligheder for bade- og strandliv. Middelhavets største koncentration af hvaler, små hyggelige havne og idylliske byer. Et ferieparadis – afslapning eller aktivt friluftsliv i vidunderlige omgivelser.
Vælg mellem 1.717 sommerhuse
Den italienske riviera_Depositphotos_22948884_S

Find jer en hyggelig feriebolig ved den maleriske, Italienske Riviera. Destinationen byder både sine gæster på natur, bjerge, hav, kultur, underholdning og fashionabelt liv – her kan man få svært ved at bestemme sig!

Den Italienske Rivieras vigtigste ressource er det turkisblå hav med stenet bund og små bugter med fine sandstrande afbrudt af stejle kyster.

Området fra Genua til Toscana kaldes Riviera di Levante, lige som strækningen fra Genua til den franske grænse går under betegnelsen Riviera di Ponente. Sammen med den franske Riviera står den som den oprindelige Riviera, der har været navneforbillede.
Rivieraen er på grund af sit milde klima året rundt en kendt og populær feriedestination.

Kendte feriesteder i Riviera di Ponente er den fornemme Bordighera, Alassio med den lange sandstrand, Diano Marina, San Remo og Ventimiglia. På Riviera di Levante skiller vidunderlige Portofino sig ud, men det samme gør Santa Margherita Ligure, Sestri Levante, Lerici og den berømte Cinque Terre.

Særligt regionen Riviera di Ponente i området ved musik- og casinobyen San Remo har, på grund af de karakteristiske blomstermarker og -markeder, fået navnet Blomster Rivieraen.

I alt strækker Liguriens kyst over godt 300 kilometer fra Ameglia til Ventimiglia. Her findes, såvel på fastlandet som ved kysten, spektakulære landskaber side om side med prominente badebyer, hvide strande, små havne og vidunderlige afkroge, der bare venter på at blive opdaget, og som især om aftenen tilbyder masser af underholdning og shoppingmuligheder.

Det betaler sig også at besøge Portovenere over for øen Palmaria og Lerici med det imponerende middelalder slot, de elegante villaer og frodige haver.

Det skønne hav lokker talrige kaskelothvaler, finhvaler og delfiner til, som har taget dette område til sig som deres frirum og naturlige levested.

Ingen andre steder i Middelhavet er der en tilsvarende koncentration af hvaler og tilhørende havbeskyttelsesområder. Derfor er de såkaldte ”hvalsafari” en unik oplevelse. Med skib kan man tage med på en observationstur gennem ”havets blå gader” ud til disse enestående havpattedyr. En biolog om bord forklarer om hvalers liv og informerer om, hvordan man kan bidrage med at beskytte deres livsvilkår.
Bunden af det Liguriske hav er oplagt til en undervandsudflugt. For de, der der ikke er øvede dykkere, er det muligt at få assistance ved henvendelse på de specialiserede dykkercentre i de større kystbyer på den Italienske Riviera.

De, som ikke tør vove sig ned på havets bund, kan fornøje sig med at sidde og iagttage havet – tidsfordriv, som er eget for alle aldersgrupper. Ledsaget af uddannede instruktører og iført svømmefødder, dykkerbriller og dykkerdragt, er det også muligt blot at svømme i vandoverfladen og beundre skønheden i verdenen under vand.

Liguriens vidtstrakte skove med gamle træer er flotte naturmindesmærker. Her kan man fordybe sig i det naturskønne landskab og med egne øjne se, hvordan mennesket har forstået at dyrke jorden med kærlighed og hengivenhed. Der findes i området også byer, hvor man stadig mærker historien, kulturen og traditionerne fra den antikke søfartsnation.

Leje af sommerhus Den Italienske Riviera med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Den Italienske Riviera med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Den Italienske Riviera er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Den Italienske Riviera nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Den Italienske Riviera - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Den Italienske Riviera. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Den Italienske Riviera. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Den Italienske Riviera hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Den Italienske Riviera her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Den Italienske Riviera, et feriehus Den Italienske Riviera eller en feriebolig Den Italienske Riviera er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Den Italienske Riviera til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Den Italienske Riviera nu!

Vælg mellem 1.717 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 10 overnatninger 2023 juni
Pænt område, man holder dog op ad en bakke. Den lovede garage fik vi aldrig. I nærheden af meget traffikeret vej. Der er ikke meget at foretage sig om aftenen.
Riva Ligure

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S