Pragtfulde omgivelser til en perfekt og vellykket badeferie for hele familien – skønne strande og mildt kystklima. Ligurien har en spændende fortid, hvilket de mange interessante historiske seværdigheder vidner om, og på det kulinariske område skuffer Ligurien bestemt heller ikke!
Vælg mellem 1.451 sommerhuse
Hyggelig 4-værelses lejlighed til 6 personer beliggende lige uden for byen Imperia med en dejlig udsigt over havet.
Hyggelig 4-værelses lejlighed til 6 personer beliggende lige uden for byen Imperia med en dejlig udsigt over havet. Fra huset er der 700 m til indkøb, 200 m til restaurant og 3,5 km til sandstrand. Emne nr. 313-IT1800.361.1

Frister det med en ferie ved det varme, azurblå middelhav omgivet af lækre sandstrande, hyggelige små bugter og stejle klippeskråninger beklædte med et væld af charmerende huse i stærke farver?
Sådanne naturskønne omgivelser tilbyder Ligurien - en lille og smal kystregion i Nordvestitalien. Ligurien har et dejligt kystklima og en meget bjergrig natur. Den samlede kyststrækning i Ligurien er på knap 350 kilometer, og strækker sig fra den franske grænse og ned til Toscana. Bag ved kyststrækningen ligger bjergkæden Apenninerne, som danner læ for kolde, nordlige vinde, hvilket giver kysten et mildt klima året rundt med perfekte bademuligheder ved de vidunderlige strande.

Hovedbyen i Ligurien, Genova, ligger centralt i regionen og er en pulserende havneby, som samtidig er fyldt med historie og monumenter, da byen allerede i 1400-tallet i Columbus tid havde en stærk position som en af de vigtigste havne i Middelhavet. I byen bør I også bruge tid på Aquarium of Genova, en flot og fascinerende attraktion, der er beliggende ved byens gamle havn Porto Antico. Ved de kæmpestore akvarier kan I fordybe jer i havets forunderlige verden og iagttage alt fra sæler og pingviner til hajer, blæksprutter, krokodiller og muræner. Attraktionen har helt konkret 71 akvarier og over 15.000 dyr fordelt på 400 arter.
Midten af Genova har ud over San Lorenzo Cathedral mange spændende, historiske bygningsværker og er bestemt en fordybende sightseeingtur til fods værd.

Nationalpark Cinque Terre er et utroligt smukt område langs med kysten, hvor de fem byer Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore alle ligger. Cinque Terre er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Den største af byerne er Monterosso al Mare, som har et stort udbud af restauranter og en dejlig sandstrand med parasoller og andre faciliteter.
Der findes mange forskellige vandreruter i Cinque Terre. De fleste er relativt lette, mens enkelte er mere udfordrende. Rutelængderne er kun mellem 1,5 og 4,8 km, men indeholder til gengæld mange steder stigninger og lange trapper.

Kystbyerne Albenga og Alassio har ligeledes mange kulturhistoriske seværdigheder samt vidunderlige, hvide sandstrande og gode restauranter at byde på. Alassio er en mindre by, smukt omkranset af kirsebærtræer og kastanjelunde, med små, hyggelige gader fyldt med butikker, restauranter og cafeer. Et dejligt udflugtsmål for en afslappende dag, hvor I kan nyde at have tid til hinanden og opleve den autentiske stemning der findes her.

Grotterne i Toirano ligger godt 3 km fra havet i den vestlige del af Ligurien ved den lille by Toirano.
Hele grottekomplekset udgøres af over 150 forskellige grotter fordelt i dale og bjerge af massiv granit. Første gang man åbnede for publikum var i 1953, og i dag er det muligt at besøge tre forskellige grotter på en guidet tur. Det er en helt unik oplevelse at gå gennem de naturlige grottesale, hvor der findes fodaftryk og andre spændende levn fra vores forfædre.

Ligurien har et spændende køkken, som i høj grad indeholder alt godt fra havet – serveret på et utal af måder, men også specialiteter som pesto Genovese, foccacia med løgringe samt de små makronkager – amaretti. Desuden spises der meget lammekød i Ligurien og regionens desserter bærer ofte præg af kastanjer fra de mange kastanjelunde i området.

Privat sommerhusudlejning i Ligurien - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Ligurien er privat ejede. Af samme årsag kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus i Ligurien. Når du vælger at leje sommerhus privat i Ligurien hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service på alle destinationer igennem Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Ligurien? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Ligurien hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Ligurien
Her finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i Ligurien. Vi har samlet sommerhuse i Ligurien fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Ligurien på ét sted!

Leje af sommerhus i Ligurien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Ligurien med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Ligurien er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Ligurien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Ligurien - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Ligurien. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Ligurien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Ligurien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ligurien her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Ligurien, et feriehus i Ligurien eller en feriebolig i Ligurien er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Ligurien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ligurien nu!

Vælg mellem 1.451 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.