Como Søen er oplagt til udførelse af stort set alle tænkelige former for vandsport. De mange byer ved søen byder desuden på masser af seværdigheder, dejlige spisesteder og spændende aktivitetsmuligheder.
Vælg mellem 835 sommerhuse
2 km fra bredden af Como Søen, i den lille by Colico, ligger denne lejlighed til 2 personer i et lille boligkompleks med fælles pool.
2 km fra bredden af Como Søen, i den lille by Colico, ligger denne lejlighed til 2 personer i et lille boligkompleks med fælles pool. Fra lejligheden er der udsigt over Como Søen. Emne nr. 140-IVL136

Der ligger fantastiske ferieboliger smukt placeret på bjergsiden ved Comosøen i Norditalien: Lago di Como er en af de smukkeste søer i Italien. Den ligger i den pittoreske region, Lombardiet, og har noget særligt at tilbyde for enhver smag. Søens karakteristiske omvendte y-form er opdelt i 4 områder: Alto Lario i nord, Centro Lago i midten, Lecco i sydøst og Como i sydvest.

Symbiosen mellem det næsten højalpine landskab, den mediterrane planteverden ved søens bredder og bebyggelserne, som strækker sig højt op ad bjerget, kendetegner Comosøens omgivelser. Især om foråret er denne kontrast meget tydelig: Mens der ligger sne på de omkringliggende bjerge, foregår der utrolige farveeksplosioner nede på den solrige søbred: Kameliaer og azaleaer blomstrer som gale i de imponerende og elegante villaers haver.

Nord for byen Colico kan man finde ferieboliger med super beliggenhed. Dobbelthuset ”Belvedere” af natursten - navnet siger alt - har en vidunderlig panoramabeliggenhed for enden af en stikvej i landlige omgivelser. Grunden, som er anlagt i terrasseform, råder også over en pool med pavillon og havudsigt.

Den populære ferieby Colico ligger smukt, på en blød bjergskråning ved Comosøens nordlige spids, ved foden af Monte Legnones imponerende silhuet (2609 m). Her er der børnevenlige strande og et strandbad. Colico er også udgangspunktet for højalpine bjergvandringer: De mange 2000 meter høje bjerge på Comosøens nordlige side vandrer man opad via gamle stier; bjerglandskabet virker mere autentisk, roligt og mindre overrendt end i de nordlige alper.

Den gamle fiskerlandsby Domaso, over for Colico, har været i stand til at bevare en stor del af sit oprindelige udtryk. De små stræder går stejlt nedad mod søen. På søpromenaden finder du et væld af cafeer og restauranter. Feline.dk tilbyder ferieboliger, hvor din hund også er velkommen. Så tag bare din elskede firbenede ven med til den smukke norditalienske bjergsø.

I den sydlige ende af Comosøen er det byerne Como og Lecco, som tiltrækker de besøgende. Shoppingture, kulturarrangementer og f.eks. domkirken i Como ligger ret højt på popularitetsskalaen. Ved den midterste del af Comosøen ligger det mondæne centrum med byerne, Bellagio, Tremezzo og Cadenabbia, hvor Konrad Adenauer ofte tilbragte sin ferie. Varenna er meget romantisk; her er Vezio-borgen, som ligger oven over byen, helt klart værd at se.

Jo længere mod den sydlige del af Comosøen, du kommer, desto mere vidtstrakt fremstår landskabet. Endelig er der plads fritidsaktiviteter i stor stil. Stort anlagte græsplæner til solbadning og badeområder indbyder til en svømmetur. Skibstrafiknettet på Comosøen er rigtig godt udbygget. Især i årets varme måneder er der udover de daglige og meget præcise flyvebåde også mange andre skibe, som sejler mellem næsten alle søens byer.

På det sportslige område kan Comosøen også være med helt i top. Vandsportsaktiviteter indtager den ubestridte 1-plads. Sejlsport, windsurfing, kitesurfing, dykning, vandski og motorbådssejlads er de mest populære fritidsaktiviteter blandt feriegæsterne. Byerne, Domaso, Gera Lario og Sorico har alle den nødvendige infrastruktur til disse aktiviteter. Men der skam også sørget godt for de golfinteresserede, der er et stort antal velholdte 9- og 18-hullers golfbaner. Ridesport, fiskeri, bjergvandring og paragliding kan man også udøve i stor stil ved Comosøen.

Kulinarisk set har regionen rundt om Comosøen også en hel del at tilbyde. På de forskellige feriebyers promenader kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af klassiske italienske restauranter og pizzeriaer, som suppleres af et lige så stort antal af f.eks. vandrehjem. Hvis man vil spise godt og mediterrant, skal man have øjnene med sig og sommetider også køre lidt længere, du kan for det meste kende spisestederne på de smukt og elegant dækkede borde. Til gengæld kan man kun finde det lokale og ofte solide køkken i de mindre byer, som ligger i 500 meters højde og derover.

Hvis man hellere selv vil lave maden, er der rig mulighed for at købe ind på de markeder, som finder sted på forskellige dage i byerne omkring søen. Her kan du få helt friske fødevarer, frugt og grøntsager samt lækre oste, skinke og pølser, som er fremstillet af de lokale landmænd. Det er et must at besøge en af de mange vingårde ved Comosøen, som rent faktisk stadig findes, og som i stadig højere grad har fået et comeback, dvs. vindyrkningsområderne. Solbeskinnet vin venter på at blive drukket!

Privat sommerhusudlejning Como Søen - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Como Søen er ejet af private. Derfor kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus Como Søen. Når du vælger at leje sommerhus privat Como Søen hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt gennem Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Como Søen? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Como Søen hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Como Søen
Her finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Como Søen. Feline har samlet sommerhuse Como Søen fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Como Søen på ét sted!

Leje af sommerhus Como Søen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Como Søen med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Como Søen er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Como Søen nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Como Søen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Como Søen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Como Søen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Como Søen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Como Søen her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Como Søen, et feriehus Como Søen eller en feriebolig Como Søen er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Como Søen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Como Søen nu!

Vælg mellem 835 sommerhuse

Andre artikler om Como Søen

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.