Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Rom. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 27 sommerhuse
Hyggelig lejlighed til 7 personer med lille balkon beliggende på femte sal i Roms historiske centrum, nær Vatikanstaten (Peterspladsen 1 km).
Hyggelig lejlighed til 7 personer med lille balkon beliggende på femte sal i Roms historiske centrum, nær Vatikanstaten (Peterspladsen 1 km). I huset findes en elevator og der er gode offentlige trafikforbindelser lige i nærheden. Emne nr. 140-IRO165

Rom, hovedstaden, caput mundi, verdens navle, den evige stad – alle veje fører til Rom… Denne skønne by har fået tillagt utallige navne igennem årene.

Hvis du gerne vil opleve den italienske metropol på nært hold, bør du gå på opdagelse i byen til fods. Den følelse man får, når man opdager en skjult husfacade eller en af byens små gyder, kan ikke beskrives.

Hovedstadens glorværdige fortid har skænket området utallige seværdigheder. Gamle romerske veje, akvædukter og kejservillaer er en drøm for arkæologi-interesserede, som gerne vil gå i etruskernes og romernes fodspor. Her har du fri adgang til et område, som indeholder flest antikke vidnesbyrd i verden.

Også i tiden inden Rom blev hovedstad i den italienske republik, spillede byen en vigtig rolle, ikke kun i Italien men også i Europa: I romertiden som caput mundi og senere som hovedsæde for paven og hovedstad for Italiens kongerige. Rom har altid været og er stadig et politisk, kulturelt og religiøst orienteringspunkt på internationalt niveau. Roms gamle bydel, Peterskirken og Vatikanstaten blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1980.

Roms higlights: Piazza Venezia gælder som byens centrum, hvorfra to kendte gader udspringer, hvis navne er tæt forbundet med byens historie. Nemlig Via dei Fori Imperiali: På den gamle kejsergade tårner Forum Romanum sig op på højre side, som er centrum og finanscentrum for den romerske by med Trajans markeder på den modsatte side. Når man går en tur ned af denne gade, dukker en af verdens mest berømte seværdigheder op, nemlig Colosseum, Roms vartegn. Ved siden af ligger Konstantinbuen, den måske største og bedst bevarede triumfbue i Rom. Derfra kan man se Palatin, en af de syv høje i Rom og en af de ældste bydele, på den ene side grænsende til Forum Romanum og på den anden side til Circus Maximus.

En anden gade, som udgår fra Piazza Venzia, er Via del Corso. Gydernes labyrint på højre side leder hen til Fontana di Trevi og Den Spanske Trappe foran Piazza di Spagna.

Går man i retning af Borgo S. Spirito, kommer man hen til Vatikanet, verdens mindste stat i hjertet af den italienske hovedstad og til den vidunderlige Peterskirke. Inden for Vatikanets mure finder man Vatikanmuseet med værker af uvurderlig, historisk og kunstnerisk værdi, samt det berømte Sixtinske Kapel.
Når man har passeret badebyerne Ladispoli, Fregene og Fiumicino kommer man til Ostia Lido, romernes strand, og videre ind i landet kommer man til udgravningsområdet i Ostia Antica, hvor der dukker levn op af jorden fra de første romerske kolonier.

Kyststrækningen syd for Rom er 130 km lang med masser af strande og anlæg, hvor der er rigtig gode betingelser for vandsportslige aktiviteter, og mange skønne ferieboliger ligger fordelt i små grupper langs kysten ved Rom.

Om sommeren forvandler badebyerne sig til centrum for det natteliv, som resten af året foregår indendørs i hovedstadens forskellige gå-i-byen-steder.

Er du til wellness? Anvendelse af Roms termiske bade og omgivelserne rundt om går helt tilbage til Antikken; Caracallas termer i hjertet af byen er et godt eksempel. I dag kan du opleve velvære i de romerske termer i Tivoli, Cretones termer i Palombara Sabina og Stiglianos termer i Canale Monterano.

Privat sommerhusudlejning Rom - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Rom er privat ejede. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Rom. Når du vælger at leje sommerhus privat Rom hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service uanset hvor ferien går til via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Rom? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Rom hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Rom
På denne hjemmeside finder du altid det største udvalg af sommerhuse Rom. Vi har samlet sommerhuse Rom fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget nemmere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Rom på ét sted!

Leje af sommerhus Rom med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Rom med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Rom er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Rom nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rom - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Rom. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rom. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rom hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rom her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Rom, et feriehus Rom eller en feriebolig Rom er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Rom til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rom nu!

Vælg mellem 27 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.