Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Rom. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 173 sommerhuse
Rom_Depositphotos_12238319_S

Rom, hovedstaden, caput mundi, verdens navle, den evige stad – alle veje fører til Rom… Denne skønne by har fået tillagt utallige navne igennem årene.

Hvis du gerne vil opleve den italienske metropol på nært hold, bør du gå på opdagelse i byen til fods. Den følelse man får, når man opdager en skjult husfacade eller en af byens små gyder, kan ikke beskrives.

Hovedstadens glorværdige fortid har skænket området utallige seværdigheder. Gamle romerske veje, akvædukter og kejservillaer er en drøm for arkæologi-interesserede, som gerne vil gå i etruskernes og romernes fodspor. Her har du fri adgang til et område, som indeholder flest antikke vidnesbyrd i verden.

Også i tiden inden Rom blev hovedstad i den italienske republik, spillede byen en vigtig rolle, ikke kun i Italien men også i Europa: I romertiden som caput mundi og senere som hovedsæde for paven og hovedstad for Italiens kongerige. Rom har altid været og er stadig et politisk, kulturelt og religiøst orienteringspunkt på internationalt niveau. Roms gamle bydel, Peterskirken og Vatikanstaten blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1980.

Roms higlights: Piazza Venezia gælder som byens centrum, hvorfra to kendte gader udspringer, hvis navne er tæt forbundet med byens historie. Nemlig Via dei Fori Imperiali: På den gamle kejsergade tårner Forum Romanum sig op på højre side, som er centrum og finanscentrum for den romerske by med Trajans markeder på den modsatte side. Når man går en tur ned af denne gade, dukker en af verdens mest berømte seværdigheder op, nemlig Colosseum, Roms vartegn. Ved siden af ligger Konstantinbuen, den måske største og bedst bevarede triumfbue i Rom. Derfra kan man se Palatin, en af de syv høje i Rom og en af de ældste bydele, på den ene side grænsende til Forum Romanum og på den anden side til Circus Maximus.

En anden gade, som udgår fra Piazza Venzia, er Via del Corso. Gydernes labyrint på højre side leder hen til Fontana di Trevi og Den Spanske Trappe foran Piazza di Spagna.

Går man i retning af Borgo S. Spirito, kommer man hen til Vatikanet, verdens mindste stat i hjertet af den italienske hovedstad og til den vidunderlige Peterskirke. Inden for Vatikanets mure finder man Vatikanmuseet med værker af uvurderlig, historisk og kunstnerisk værdi, samt det berømte Sixtinske Kapel.

Når man har passeret badebyerne Ladispoli, Fregene og Fiumicino kommer man til Ostia Lido, romernes strand, og videre ind i landet kommer man til udgravningsområdet i Ostia Antica, hvor der dukker levn op af jorden fra de første romerske kolonier.

Kyststrækningen syd for Rom er 130 km lang med masser af strande og anlæg, hvor der er rigtig gode betingelser for vandsportslige aktiviteter, og mange skønne ferieboliger ligger fordelt i små grupper langs kysten ved Rom.

Om sommeren forvandler badebyerne sig til centrum for det natteliv, som resten af året foregår indendørs i hovedstadens forskellige gå-i-byen-steder.

Er du til wellness? Anvendelse af Roms termiske bade og omgivelserne rundt om går helt tilbage til Antikken; Caracallas termer i hjertet af byen er et godt eksempel. I dag kan du opleve velvære i de romerske termer i Tivoli, Cretones termer i Palombara Sabina og Stiglianos termer i Canale Monterano.

Leje af sommerhus Rom med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Rom med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Rom er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Rom nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rom - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Rom. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rom. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rom hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rom her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Rom, et feriehus Rom eller en feriebolig Rom er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Rom til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rom nu!

Vælg mellem 173 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S