Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Sydtyrol. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 901 sommerhuse
Hyggelig 2-værelses lejlighed på 45 m² til 4 personer beliggende 4 km fra centrum af Villeneuve til den lille by Champlong Dessus.
Hyggelig 2-værelses lejlighed på 45 m² til 4 personer beliggende 4 km fra centrum af Villeneuve til den lille by Champlong Dessus. Fra lejligheden er der 4 km til indkøb, restaurant og pool. Emne nr. 313-IT3020.100.1

„Vi elsker bjergene og har allerede været her flere gange“, fortæller Carsten Zöllner drømmende om sin familieferie i Sydtyrol. Feriehusene har en rigtig hyggelig beliggenhed, og stemningen er rolig og afslappet: ”Vi tager ud på et par udflugter og kører lidt omkring i bilen, men ellers vil vi bare gerne slappe af, beroliget ved tanken om, at vejret her er varmt og stabilt. Vores børn er glade, når bare de kan få lov til at bade i poolen.”

Seværdig og elskværdig, det er Sydtyrol i hvert fald. De venlige mennesker, de talrige borge og slotte samt de mange attraktioner og ikke mindst det fremragende køkken gør Italiens nordligste provins til et populært feriemål. Sydtyrol virker besnærende med sin mangfoldighed og sine mange facetter; landskabet varierer mellem stejle bjergtinder og bløde bakkelandskaber, samme store forskel er der også på de små byer og landets mange dialekter.
”Det er jo et paradis for vandrere og byerne er bare utrolig idylliske”, fortæller Carsten Zöllner videre.
Tag nu for eksempel regionen Hochpustertal – den er omgivet af Dolomitternes mest spektakulære bjergtinder: ”De tre bjergtinder” er hele regionens varemærke. Ferieregionen omfatter den østlige del af Pustertal og sidedalene. Især i Hochpustertal viser Sydtyrol sig fra sin alpine side: Skiløbere, alpinister, bjergbestigere og mountainbikere besøger alle stedet. Eller hvad med Grödnertal, som ligger mit i Dolomitterne, der er på Unescos liste over verdensarv, hvor vandrere oplever de smukkeste panoramaudsigter på deres vej, og hvorfra skiløberne om vinteren har direkte adgang til skiområdet „Dolomiti Superski med mere end 1200 km pister. Information og oplysninger om Grödnertal finder du på www.val-gardena.com.

Kvindemuseet viser kvindernes historie igennem beklædning og modetrends og ved hjælp af forskellige accessoires og hverdagsgenstande, her fortælles der om kvindelivet helt tilbage fra forgangne tider frem til i dag.
Otto Bachmann – Rodelbau (producent af kælke) – er også specialist inden for sports- og hobbykælke. Sportsbutikkerne tilbyder utallige modeller i forskellige størrelser og konstruktioner.

Leje af sommerhus Sydtyrol med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Sydtyrol med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Sydtyrol på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Sydtyrol nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sydtyrol - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Sydtyrol. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sydtyrol. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sydtyrol hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sydtyrol her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Sydtyrol, et feriehus Sydtyrol eller en feriebolig Sydtyrol er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Sydtyrol til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sydtyrol nu!

Vælg mellem 901 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.