Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Sydtyrol. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 719 sommerhuse
Sydtyrol

„Vi elsker bjergene og har allerede været her flere gange“, fortæller Carsten Zöllner drømmende om sin familieferie i Sydtyrol. Feriehusene har en rigtig hyggelig beliggenhed, og stemningen er rolig og afslappet: ”Vi tager ud på et par udflugter og kører lidt omkring i bilen, men ellers vil vi bare gerne slappe af, beroliget ved tanken om, at vejret her er varmt og stabilt. Vores børn er glade, når bare de kan få lov til at bade i poolen.”

Seværdig og elskværdig, det er Sydtyrol i hvert fald. De venlige mennesker, de talrige borge og slotte samt de mange attraktioner og ikke mindst det fremragende køkken gør Italiens nordligste provins til et populært feriemål. Sydtyrol virker besnærende med sin mangfoldighed og sine mange facetter; landskabet varierer mellem stejle bjergtinder og bløde bakkelandskaber, samme store forskel er der også på de små byer og landets mange dialekter.

”Det er jo et paradis for vandrere og byerne er bare utrolig idylliske”, fortæller Carsten Zöllner videre. Tag nu for eksempel regionen Hochpustertal – den er omgivet af Dolomitternes mest spektakulære bjergtinder: ”De tre bjergtinder” er hele regionens varemærke. Ferieregionen omfatter den østlige del af Pustertal og sidedalene. Især i Hochpustertal viser Sydtyrol sig fra sin alpine side: Skiløbere, alpinister, bjergbestigere og mountainbikere besøger alle stedet.

Eller hvad med Grödnertal, som ligger mit i Dolomitterne, der er på Unescos liste over verdensarv, hvor vandrere oplever de smukkeste panoramaudsigter på deres vej, og hvorfra skiløberne om vinteren har direkte adgang til skiområdet „Dolomiti Superski med mere end 1200 km pister. Information og oplysninger om Grödnertal finder du på www.val-gardena.com.

Kvindemuseet viser kvindernes historie igennem beklædning og modetrends og ved hjælp af forskellige accessoires og hverdagsgenstande, her fortælles der om kvindelivet helt tilbage fra forgangne tider frem til i dag.
Otto Bachmann – Rodelbau (producent af kælke) – er også specialist inden for sports- og hobbykælke. Sportsbutikkerne tilbyder utallige modeller i forskellige størrelser og konstruktioner.

Vælg mellem 719 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S