I det smukke og charmerende Norditalien ligger Gardasøen som et overflødighedshorn af skøn natur, badestrande og små hyggelige havne med masser af liv og atmosfære. Det frodige landskab indbyder til vandre- og cykelture - og stranden til familiehygge. Ta’ på sejltur på søen og gå på opdagelse i byerne. Besøg de smukke historiske seværdigheder og børnenes favoritter; vand- og forlystelsesparkerne.
Vælg mellem 974 sommerhuse
3-værelses rækkeshus på 60 m² på 2 etager til 6 personer beliggende kun 100 m fra søen og 800 m fra centrum af Pieve Vecchia.
3-værelses rækkeshus på 60 m² på 2 etager til 6 personer beliggende kun 100 m fra søen og 800 m fra centrum af Pieve Vecchia. Rækkehuset ligger i ferieanlægget "Sanghen" med græsplæne og planter samt en dejlig pool. Emne nr. 313-IT2818.150.7

Gardasøen er den største sø i Italien. Det milde middelhavsklima, bjergene og den frodige vegetation - af hovedsagelig oliven- og citronlunde, palmer og nerier – er med til at gøre området til et af de skønneste i Italien. Naturen i sig selv er nok den største seværdighed, men også de mange kulturskatte som f.eks. romerske ruiner gør området til en oplevelse, hvad enten I færdes i bil, til fods eller som rigtig mange gør på cykler i det bakkede terræn.

Strandene er ofte af småsten, men flere steder er der fine sandstrande eller græsplæner, der går helt ned til vandet, og strandstole med parasoller kan lejes så godt som alle steder. Vandet er roligt og børnevenligt og med en god temperatur.

Det er muligt at finde skønne ferieboliger både i de populære og mest besøgte byer, men også i små og fredelige landsbyer. Også her er der flere restauranter – vælg en, hvor de lokale selv spiser, da det borger for veltilberedte autentiske retter til små priser.

Alle byer langs søen har marked en gang om ugen, hvor også de lokale gør deres storindkøb af tøj, sko, køkkengrej og ikke mindst fødevarer. Markederne har flere boder af hver slags, og de bugner af friske og fristende råvarer, så det den ene grønthandler ikke har, har den næste sikkert. Her kan I nemt bruge flere timer – plant evt. familiens mandlige medlemmer på en cafe i nærheden, hvis de kører træt før kvinderne, for her er masser af gode køb at gøre.

Langs kysten på begge sider af søen ligger små hyggelige byer på rad og række. Turbåde sejler til og fra mange af byerne på kryds og tværs af søen. For enden af den lange tange i Gardasøens sydlige ende ligger den smukke middelalderby Sirmione. En typisk italiensk by med en dejlig atmosfære omkring den hyggelige havn. Byen er nok især kendt for borgen Rocca Scagliera fra 1200-tallet og for sine termiske kurbade.

Lazise i den sydlige ende af østkysten er et af de mest populære feriemål. Den hyggelige lille by har en skøn havn, strandpromenaden og et lille torv – med masser af restauranter og cafeer, sko-, tøj- og isbutikker, historiske bygninger og palmer. Lidt længere oppe ad kysten ligger Riva del Garda, der er den største af byerne ved Gardasøen. Det helt store trækplaster her er havnen med en række hyggelige caféer, men også de små, snoede gader midt i byen er et besøg værd. Malcesine er en skøn by for foden af det 2218 m høje Monte Baldo. Herfra kan man tage kabellifterne op til toppen. Det gamle slot Castello Scaligero og den hyggelige havn er med til at skabe en dejlig stemning.

Vejen langs søens vestkyst snor sig gennem den ene tunnel efter den anden. Fra syd mod nord går vejen bl.a. igennem Manerba, hvor der ved Parco Roccas ruiner af bygninger og fæstninger er en enestående panoramaudsigt over søen og kysterne. Turen går videre til Salò, hvor I finder søens længste havnepromenade. Den charmerende havneby er et shopping mekka. Om lørdagen afholdes her områdets største marked. Længst nord på ligger Limone – en af de absolut smukkeste by ved Gardasøen lige op ad de høje bjerge. Den hyggelig havnepromenade bugter sig langs hele byen. Her er snoede og bakkede gader og dejlige torve. Og så er udsigten over til bjerget Monte Baldo helt fantastisk.

Gardaland er den største forlystelsespark i Italien med hele 40 attraktioner som rutsjebaner, frit falds tårn gys og gru samt flotte shows.

Ved Lazise ligger den nye temapark Movie Land Studios, der er dedikeret til en verden af film og special effects. Her finder I også Canevaworld - en tropisk ø med en spruttende vulkan og helt nye dimension af aktiviteter i vand. Nyd en dag med tid til familien i det bløde hvide sand omgivet af palmer og voldsomme hajer. Medieval Times ligger i samme området og tager jer med til en tid, hvor riddere duellerede om prinsessens hånd.

Ved Valeggio sul Mincio ligger hele to forlystelser – den ene er Pico Verde, der ud over aktiviteter i vand også byder på sport og sjov på fast grund. Den anden er Cavour, en ægte, naturlig oase med frodig vegetation, der indbyder til en dag fuld af sjov og afslapning. Bl.a. på Spiaggia Mare, en tropisk strand med palmer og eksotiske jacuzzi, vandfald, swimmingpools og fitnesscenter.

Parco Giardino Sigurtà i Valeggio sul Mincio er en af de mest spektakulære haver i verden. Et besøg i den mere end 600.000 m2 store park er et must for alle haveelskere. Parco Natura Viva i Pastrengo er et moderne center for beskyttelse af truede dyrearter. Ta’ på safari i jeres egen bil blandt over 1500 dyr. Parken indeholder også et tropisk drivhus, et aqua terrarium og en dinosaurus park.

Fra den sydlige ende af søen er der kun ca. en times kørsel til Milano, Verona, Bergamo og Mantova.

Privat sommerhusudlejning ved Gardasøen - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning ved Gardasøen er ejet af private. Derfor kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus ved Gardasøen. Når du beslutter at leje sommerhus privat ved Gardasøen hos Feline, risikerer du ikke, at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service, uanset hvor ferien går til gennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning ved Gardasøen? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat ved Gardasøen hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje ved Gardasøen
Her finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse ved Gardasøen. Feline har samlet sommerhuse ved Gardasøen fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje ved Gardasøen på ét sted!

Leje af sommerhus ved Gardasøen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Gardasøen med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning ved Gardasøen på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Gardasøen nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Gardasøen - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Gardasøen. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Gardasøen. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Gardasøen hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Gardasøen her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Gardasøen, et feriehus ved Gardasøen eller en feriebolig ved Gardasøen, er der ikke andre, der har en billigere pris, end vi har. Feline betyder ferie ved Gardasøen til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Gardasøen nu!

Vælg mellem 974 sommerhuse

Inspiration

Andre artikler om Gardasøen

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.