Indrammet af et smukt og overvældende bjerglandskab ligger Maggiore Søen godt beskyttet, hvilket giver et behageligt klima. Her kan I bade, tage på udflugt med rutebådene, eller benytte de fine cykelstier, der er anlagt rundt om søen.
Vælg mellem 831 sommerhuse
300 m fra centrum af Caldé og kun 40 m fra søen ligger dette 3-værelses feriehus til 6 personer med en smuk udsigt over søen.
300 m fra centrum af Caldé og kun 40 m fra søen ligger dette 3-værelses feriehus til 6 personer med en smuk udsigt over søen. Huset ligger 2 km fra supermarked, 300 m fra bar/restaurant og 50 m til en lille stenstrand. Emne nr. 313-IT2081.430.1

På de grønne bjergskråninger langs Maggiore Søen, den ”lange sø” (65 km), ligger der ferieboliger i rolige villakvarterer. Søen ligger beskyttet og har et godt klima, indrammet et af imponerende bjerglandskab. På terrassen af natursten kan du og din familie nyde den fantastiske udsigt. Og senere tager du ud på en gåtur langs søpromenaden, som er bygget af gamle platantræer. Børnene vil gerne ned til vandet eller bade, til det formål er der fine stenstrande, eller man kan tage en tur med en af de mange rutebåde.

Vandreture på de omkringliggende højdedrag, med smuk panoramaudsigt over søen og bjergmassivet Monte Rosa er også på programmet.

”Vi kan også anbefale at cykle en tur, der er rigtig gode cykelstier rundt om søen”, fortæller Mille A. Pedersen. ”Udsigten over Maggiore Søen og bjergene er helt fantastisk. Vores feriehus var også rigtig idyllisk og italiensk”.

Privat sommerhusudlejning Maggiore Søen - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Maggiore Søen har private ejere. Af samme årsag kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Maggiore Søen. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat Maggiore Søen hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service på alle destinationer via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Maggiore Søen? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Maggiore Søen hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Maggiore Søen
Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse Maggiore Søen. Feline tilbyder dig sommerhuse Maggiore Søen fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Maggiore Søen på ét sted!

Leje af sommerhus Maggiore Søen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Maggiore Søen med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Maggiore Søen på den letteste måde. Lej dit sommerhus Maggiore Søen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Maggiore Søen - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Maggiore Søen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Maggiore Søen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Maggiore Søen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Maggiore Søen her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Maggiore Søen, et feriehus Maggiore Søen eller en feriebolig Maggiore Søen er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie Maggiore Søen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Maggiore Søen nu!

Vælg mellem 831 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.