Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Venedig. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 186 sommerhuse
Venedig_Depositphotos_44644389_S

Lagunebyen Venedig besnærer med sit enestående bybillede, det overdådige vandlandskab og sine talrige markante bygninger. Der er tale om en af verdens mest imponerende og romantiske byer! ’Serenissima’ (den fornemme, afslappede) – med sine kanaler under vidunderlige broer, gondolerne, med sine antikke og rigt dekorerede bygningsmonumenter, pladser og stræder samt vandet, som roligt strømmer rundt om de gamle fundamenter. Alt sammen omgivet af en krans af øer, hvor historie og kunst blander sig med de gamle erhverv og havets skønhed.

De vigtigste feriedestinationer ved Adriaterhavet har fine sandstrande og tilbyder feriegæsterne enhver tænkelig komfort, her finder du også smukke feriehuse. Den samme charme oplever man i landets indre, hvor der findes talrige gader ved roligt strømmende floder og man også kan beundre smukke småbyer og fantastiske villaer.

Selvfølgelig står Venedig på UNESCO’s verdensarvsliste, som dermed minder om den daværende sørepubliks pragt. Lagunebyen er også kendt for sit karneval, filmfestivalen, Murano-glas og Buranos spidser. Man kan udforske Venedig på gåben via de talrige små stræder og de mange broer, eller hvad med at se denne enestående by fra vandsiden for at opleve den fra et andet perspektiv? En gondoltur i Venedig fås ikke ligefrem gratis, men den er en enestående oplevelse.

Elegant, pretiøs, usammenlignelig, underholdende: sådan er Venedig. Byens hjerte er den vidunderligt smukke Piazza San Marco (Markuspladsen), Europas mest elegante salon, som er omgivet af de ypperste mesterværker: det imponerende kirketårn og basilikaen San Marco med sine fem portaler, dogepaladset Palazzo Ducale, symbolet for Serenissimas gyldne tider, Mori-tårnet, bedre kendt som urtårn på grund af sit finurlige urværk, som igennem lang tid har talt Venedigs timer; og den napoleonske fløj, hvori Correr Museet befinder sig. Ikke langt derfra ligger Campo Santo Stefano med kirken af samme navn, som er en af Venedigs største.

Et ægte friluftsmuseum, som man kan se fra båden eller gondolen af ved Canale Grande, er Republikken Venedigs gamle trekantede havn, der i dag ligesom Palazzo Grassi bruges til kunstudstillinger.

På højre side af Canal Grande og ligeledes tilgængelig via Rialto-broen kommer man ind til bydelene San Polo, Santa Croce og Dorsoduro, hvor nogle af Venedigs mest berømte steder befinder sig, omgivet af fantastiske kirkelige bygninger og herskabelige paladser. Fra Markuspladsen når man via Sukkenes Bro, Ponte dei Sospiri, bydelen Castello, som er rig af mesterværker inden for kunst og arkitektur.

Besøg også øerne omkring Venedig: Burano, berømt for sine spidser, samt Murano for glasfremstillingen; Pellestrina er karakteriseret ved sandklitter og højt rørgræs, og Torcello er en af områdets ældste boligbebyggelser.

På lagunens nordlige side finder man smukke landskaber og strande. Her ligger også de kendte badebyer Caorle med sine ”calli” (stræder), som fortaber sig mellem de pastelfarvede huse, Jesolo, underholdningens og nattelivets centrum, Bibione med sin pinjeskov på stranden og Cavallino, hovedstaden for Europas open-air-turisme.

Og hvor skal du bo i Venedig? For eksempel i en elegant, flot renoveret lejlighed i et venetiansk palazzo, som befinder sig i det karakteristiske og interessante kvarter omkring det gamle værft. Lige i nærheden forløber en af kanalpromenadens smukkeste dele, som strækker sig helt til Markuspladsen: Riva degli Schiavoni, hvorfra udsynet til vandet og øen S. Giorgio åbner sig. Fra din terrasse kan du nyde et smukt vue over kanalen og byen.

Leje af sommerhus Venedig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Venedig med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Venedig på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Venedig nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Venedig - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Venedig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Venedig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Venedig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Venedig her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Venedig, et feriehus Venedig eller en feriebolig Venedig er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Venedig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Venedig nu!

Vælg mellem 186 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Italien_Depositphotos_1194773_S