Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Venedig. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 190 sommerhuse
I det gamle, smukke og historiske lille lejlighedshus ligger denne 3-værelses lejlighed til 4 personer i centrum af Venedig, i distriktet Cannaregio.
I det gamle, smukke og historiske lille lejlighedshus ligger denne 3-værelses lejlighed til 4 personer i centrum af Venedig, i distriktet Cannaregio. Lejligheden ligger direkte ved kanalen, 10 m fra restaurant og 500 m til togstationen Venezia Santa Lucia. Emne nr. 313-IT4200.110.1

Lagunebyen Venedig besnærer med sit enestående bybillede, det overdådige vandlandskab og sine talrige markante bygninger. Der er tale om en af verdens mest imponerende og romantiske byer! ’Serenissima’ (den fornemme, afslappede) – med sine kanaler under vidunderlige broer, gondolerne, med sine antikke og rigt dekorerede bygningsmonumenter, pladser og stræder samt vandet, som roligt strømmer rundt om de gamle fundamenter. Alt sammen omgivet af en krans af øer, hvor historie og kunst blander sig med de gamle erhverv og havets skønhed.

De vigtigste feriedestinationer ved Adriaterhavet har fine sandstrande og tilbyder feriegæsterne enhver tænkelig komfort, her finder du også smukke feriehuse. Den samme charme oplever man i landets indre, hvor der findes talrige gader ved roligt strømmende floder og man også kan beundre smukke småbyer og fantastiske villaer.

Selvfølgelig står Venedig på UNESCO’s verdensarvsliste, som dermed minder om den daværende sørepubliks pragt. Lagunebyen er også kendt for sit karneval, filmfestivalen, Murano-glas og Buranos spidser. Man kan udforske Venedig på gåben via de talrige små stræder og de mange broer, eller hvad med at se denne enestående by fra vandsiden for at opleve den fra et andet perspektiv? En gondoltur i Venedig fås ikke ligefrem gratis, men den er en enestående oplevelse.

Elegant, pretiøs, usammenlignelig, underholdende: sådan er Venedig. Byens hjerte er den vidunderligt smukke Piazza San Marco (Markuspladsen), Europas mest elegante salon, som er omgivet af de ypperste mesterværker: det imponerende kirketårn og basilikaen San Marco med sine fem portaler, dogepaladset Palazzo Ducale, symbolet for Serenissimas gyldne tider, Mori-tårnet, bedre kendt som urtårn på grund af sit finurlige urværk, som igennem lang tid har talt Venedigs timer; og den napoleonske fløj, hvori Correr Museet befinder sig. Ikke langt derfra ligger Campo Santo Stefano med kirken af samme navn, som er en af Venedigs største.

Et ægte friluftsmuseum, som man kan se fra båden eller gondolen af ved Canale Grande, er Republikken Venedigs gamle trekantede havn, der i dag ligesom Palazzo Grassi bruges til kunstudstillinger.

På højre side af Canal Grande og ligeledes tilgængelig via Rialto-broen kommer man ind til bydelene San Polo, Santa Croce og Dorsoduro, hvor nogle af Venedigs mest berømte steder befinder sig, omgivet af fantastiske kirkelige bygninger og herskabelige paladser. Fra Markuspladsen når man via Sukkenes Bro, Ponte dei Sospiri, bydelen Castello, som er rig af mesterværker inden for kunst og arkitektur.

Besøg også øerne omkring Venedig: Burano, berømt for sine spidser, samt Murano for glasfremstillingen; Pellestrina er karakteriseret ved sandklitter og højt rørgræs, og Torcello er en af områdets ældste boligbebyggelser.

På lagunens nordlige side finder man smukke landskaber og strande. Her ligger også de kendte badebyer Caorle med sine ”calli” (stræder), som fortaber sig mellem de pastelfarvede huse, Jesolo, underholdningens og nattelivets centrum, Bibione med sin pinjeskov på stranden og Cavallino, hovedstaden for Europas open-air-turisme.

Og hvor skal du bo i Venedig? For eksempel i en elegant, flot renoveret lejlighed i et venetiansk palazzo, som befinder sig i det karakteristiske og interessante kvarter omkring det gamle værft. Lige i nærheden forløber en af kanalpromenadens smukkeste dele, som strækker sig helt til Markuspladsen: Riva degli Schiavoni, hvorfra udsynet til vandet og øen S. Giorgio åbner sig. Fra din terrasse kan du nyde et smukt vue over kanalen og byen.

Privat sommerhusudlejning Venedig - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Venedig er ejet af private. Af den grund kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus Venedig. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Venedig hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder via Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Venedig? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Venedig hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Venedig
På dette site finder du altid det største udvalg af sommerhuse Venedig. Vi tilbyder dig sommerhuse Venedig fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Venedig på ét sted!

Leje af sommerhus Venedig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Venedig med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Venedig på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Venedig nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Venedig - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Venedig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Venedig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Venedig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Venedig her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Venedig, et feriehus Venedig eller en feriebolig Venedig er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Venedig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Venedig nu!

Vælg mellem 190 sommerhuse

Andre artikler om Venedig

 • Ferielejlighed i Venedig

  Besøg Venedig og oplev byens helt specielle opbygning. Se hvordan alting fragtes omkring på både og oplev den stemning der hersker i byen. Gå ikke glip af kendte vartegn som Markuspladsen, Markuskirken og Canal Grande. Hop om bord på en gondol og lad jer transportere af byens kanaler. Læg også vejen forbi Dogepaladset og se hvor byens doger gennem tiden har tilbragt resten af livet som Doge.
  Emne nr.: 507-7368
 • Feriebolig ved Venedig

  Venedigs kanaler indbyder til gondolsejlads og fragter jer roligt rund mellem byens seværdigheder. Sejl en tur under sukkenes bro og se den smukke bro mellem fængslet og Dogepaladset. Stå af ved Markuspladsen og se nærmere på Markuskirken, kampanilen og Dogepaladset. Lad jer drage af byens kanaler, stemning og smukke seværdigheder og oplev denne specielle by af kanaler.
  Emne nr.: 507-9292

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.