Hos Feline finder du altid det største udvalg af feriehuse smukt beliggende på Sardinien. Book online, nemt og sikkert eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 2.115 sommerhuse
3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i ferieanlægget Reale ovenfor Costa Rei kun 950 m fra havet.
3-værelses lejlighed til 6 personer beliggende i ferieanlægget Reale ovenfor Costa Rei kun 950 m fra havet. Til anlægget hører en dejligt pool samt en restaurant. Emne nr. 313-IT7405.200.14

Feriehusene smyger sig i trappeform på en klippe ved Loiri Porto San Paolo: Dit feriedomicil ligger i det nordlige Sardinien på en smuk naturgrund med oliventræer og enebærbuske. Du har udsigt til en af Sardiniens smukkeste bugter med krystalklart vand, som glitrer i turkisblå og smaragdgrønne farver. Ikke langt derfra ligger det skønne fredede naturområde, Archipel Tavolara, som absolut er et besøg værd sammen med familien. Naturøens rå skønhed lokker. Dine børn glæder sig allerede til at dykke og snorkle ud for den lille ø, Figaro, et stykke videre mod nord, men i første omgang nyder de livet i den store swimming pool, omkranset af farvestrålende blomster, direkte ved feriehuset.

Tina Obel nød roen i lavsæsonen på Sardinien: ”Der var ikke overrendt, skønt. Havet var ganske vist stadig lidt køligt, men vi badede alligevel. Vi kørte en tur i bilen langs vestkysten og op til den nordlige del af øen. Vi var total begejstrede”, fortæller hun, mens hun tænker tilbage på den vellykkede Sardinien-ferie.

Vil du og din familie også lære den spændende ø, Sardinien og dens særpræg nærmere at kende? Halvøen Stintino i den nordvestlige del, et rent badeparadis, egner sig godt til udflugter. Fiskerlandsbyen af samme navn har en sand drømmestrand, La Pelosa, med krystalklart vand. Også landsbyen Budoni et er ideelt sted for familier med børn med sine smukke flade strande. Der findes også et stort udbud af fritidsaktiviteter, herunder surfing, badning og dykning. Budoni er omgivet af et utrolig smukt landskab, som indbyder til masser af aktiviteter, som du kan lave sammen med din familie, f.eks. cykelture eller små vandreture. Det er også muligt at tage på rideudflugt.

Må det godt være lidt mere eksklusivt? Så skal du besøge Porto Cervo, som er centrum i „Costa Smeraldea“ (Smaragdkysten). Området er præget af mondæne villaer, vidunderlige parker samt en labyrint af stræder og trapper. Hvis du slentrer en tur igennem her, vil du opdage eksklusive forretninger og særlige in-steder. Især piazetta’en ved bugten er et must at se. Der ville ikke være noget usædvanligt i at støde ind i kendisser her…

Et andet godt udflugtsmål er Dorgali med sin smukke gamle bydel, det fortryllende bjerglandskab og det azurblå hav. Byen på Sardiniens østkyst ligger lidt trukket tilbage fra kysten. Byens kunsthåndværk er meget eftertragtet og udføres i byens talrige værksteder.

Hvis man er taget en tur til Dorgali, bør man tage en afstikker til drypstenshulen i Ispinigoli. Ca. 5 kilometer uden for byen finder du drypstenshulen ved klippen af Monte Irveri. Søjlehallen har en højde på 40 meter. Her kan du se den 38 meter høje kalksøjle „Spina in Gola“, en af de højeste kendte søjler, som er opstået i mødet mellem stalaktit og stalagmit. Din familie vil falde bagover af begejstring!

Der er også rig mulighed for sportslige udfoldelser: En sejltur i båd, kajak eller kano på Lago del Cedrino fra Dorgali til Su Galogon udgør en dejlig afveksling til strandturen og kan også gennemføres i mindre godt vejr. Den opstemmede sø ligger i et pragtfuldt landskab i den østlige del af Sardinien. Her finder I ro til at være jer selv.

Mellem Sinis-halvøen og Cabras ligger en af de største lagunesøer på Sardinien: Stagno di Cabras er et helt særligt naturparadis for fugleelskere. Særligt er det, at de rosa flamingoer bygger rede her. Desuden indeholder søen rigeligt med fisk, hvilket selvfølgelig vil glæde sportsfiskerne blandt jer.

Ferie i Italien uden ægte italiensk is? Umuligt! ”Sunday Times” er i hvert fald af den overbevisning, at den bedste is på hele Sardinien findes hos Gelateria Arcobaleno i Alghero. Andre sværger derimod til L'Isola del Gelato i Cagliari, hvor man kan vælge mellem næsten 300 forskellig slags is. Dine børn vil elske det!

Privat sommerhusudlejning i Sardinien - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Sardinien har private ejere. Derfor kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus i Sardinien. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Sardinien hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Sardinien? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Sardinien hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Sardinien
På dette site vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse i Sardinien. Feline har samlet sommerhuse i Sardinien fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Sardinien på ét sted!

Leje af sommerhus i Sardinien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Sardinien med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Sardinien på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Sardinien nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Sardinien - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Sardinien. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Sardinien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Sardinien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sardinien her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sardinien, et feriehus i Sardinien eller en feriebolig i Sardinien er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Sardinien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sardinien nu!

Vælg mellem 2.115 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.