Nyd livet i ferieboligen og tag på udflugter i det smukke landskab samt til byerne Pisa, Firenze, Siena og ikke mindst idylliske og historiske Lucca.
Vælg mellem 7.464 sommerhuse Destinationer under Toscana
8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have. Lejligheden ligger i stueetagen, 8 km fra supermarked og 3 km fra restaurant. Emne nr. 313-IT5265.130.8

”Fin natur og smukt landskab”, siger Lone Frederiksen, som med glæde husker tilbage på sin ferie i Toscana, en af de mest populære regioner i Italien. Hun valgte en af de komfortable ferieboliger i nærheden af Firenze, som er regionens kulturelle hjerte. ”I sommer var det desværre for varmt til at tage ud og se alle de smukke seværdigheder”, siger Lone Frederiksen. Hun rejste med sine børn og børnebørn og de yngste ville helst bare bade hjemme i poolen ved feriehuset, fordi det var så varmt.

”Vi var heldige, at vi boede lige ved siden af en god restaurant. Maden var super. Desuden besøgte vi en vingård”, fortsætter Lone Frederiksen.

I Toscana kan du vælge imellem ca. 6.000 ferieboliger. Du har f.eks. mulighed for at bo sammen med din familie på et landsted, midt i det grønne landskab, omgivet af skov, olivenlunde og kornmarker. Et hus bygget i natursten på en velplejet grund kunne blive dit behagelige feriedomicil. Rustik indretning med træbjælker og hvælvede lofter sørger for den rigtige stemning, hertil en ægte pizzaovn på terrassen udenfor, som gør tilberedning af aftensmaden til en leg for alle. Børnene kan bage deres egen yndlingspizza!

Man kommer næsten ikke uden om at opleve kultur i det pittoreske Toscana. Dine børn vil også synes godt om en tur til det berømte skæve tårn i Pisa. Køb billetterne på nettet allerede før afrejse for at undgå lang ventetid. Eller besøg den toscanske hovedstad, Firenze, med de mange kunstskatte og den hyggelige gamle bydel. Det samme gør sig gældende for de populære byer, Siena og det idylliske Lucca.

Maremma-Urlaub tilbyder feriehuse og ferielejligheder med svømmesø eller pool i det sydtoscanske ved Pitigliano.

Privat sommerhusudlejning Toscana - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Toscana er privat ejede. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Toscana. Når du vælger at leje sommerhus privat Toscana hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service uanset hvor ferien går til via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Toscana? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Toscana hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Toscana
Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Toscana. Vi giver dig sommerhuse Toscana fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Toscana på ét sted!

Leje af sommerhus Toscana med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Toscana med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Toscana på den letteste måde. Lej dit sommerhus Toscana nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Toscana - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Toscana. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Toscana. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Toscana hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Toscana her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Toscana, et feriehus Toscana eller en feriebolig Toscana er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Toscana til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Toscana nu!

Vælg mellem 7.464 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.